UPDATE 04/2ου: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για Trophy Έβρου και TAT

Δύο events-ορόσημα για το Extreme Off Road σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο αγώνας του Έβρου και αυτός του ΤΑΤ.
Απόλυτοι προορισμόι για τους αγωνιζόμενους, αλλά και αγώνες με φανατικούς φίλους, που τους παρακολουθούν είτε από κοντά έιτε από την κάλυψη των media του χώρου.

Ο αγώνας του Έβρου θα μπορούσε να είναι διάσημος και εκτός Ελλάδας, γεγονός που θα βοηθούσε και την οικονομία της περιοχής στην οποία διεξάγεται.

Το ΤΑΤ αντίθετα απολαμβάνει την προβολή που του αξίζει. Στη Deva τις μέρες του αγώνα “δεν πέφτει καρφίτσα” από τον κόσμο και όλοι όσοι ασχολούνται με το Off Road στη Ευρώπη ξέρουν για αυτό το Trophy. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία: οι συντελεστές του αγώνα αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια στην επικοινωνία, με επαγγελματική φιλμογράφηση και μοντάζ του DVD του αγώνα, προβολές για τα media σε πόλεις της Ευρώπης, συνεχή παρακολούθηση στα blogs και το facebook και με άριστες παροχές στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το event.
Στον Έβρο, τα πράγματα είναι διαφορετικά: οι οργανωτές κάνουν εκπληκτική δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά δεν υπάρχει κανείς να προβάλει τον αγώνα. Η μεγαλύτερη διαφήμιση γίνεται από τις εντυπώσεις των αγωνιζομένων. Εκτός αυτού, υπάρχει μόνο μια στοιχειώδης ενημέρωση από τα forum.

Ο μόνος λόγος που κάνω τη σύγκριση είναι ότι θα ήθελα πολύ η Ελλάδα να είχε το δικό της διεθνές Trophy. Σίγουρα υπάρχουν παράμετροι που μόνο οι οργανωτές γνωρίζουν, αλλά αυτό που εμείς διαπιστώνουμε κάθε χρόνο είναι πως το δύσκολο κομμάτι “το ‘χουν”: αυτό που προσφέρουν στους αγωνιζόμενους από το 2007 και μετά είναι πραγματικά απίστευτο.

UPDATE:

Το video του TAT2011:

.
Επίσης, από τον Έβρο (που φέτος θα προβληθεί απ’ότι μαθαίνω στα πρότυπα των ευρωπαϊκών trophies), το poster:


.
και η σελίδα στο facebook:
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Evros-Adventure-Trophy-2011/147780465276261

28-4ου / 01-5ου / 2011: Δημήτρηδες και λοιποί, καλή δουλειά, όπως μπορούμε είμαστε κοντά σας.

9-15-07ου / 2011: Ionut, Zina, godspeed, i hope not for the last time.

Mike Miskis


You must be logged in to post a comment.