Κάπου εκεί (ή μπορεί λίγο πιο πέρα)…

Πριν δέκα μέρες αφήσαμε εκκρεμότητες

Θυμάστε το σημείο? Το Σάββατο με την βροχή, φτάσαμε κάτω από μια πλαγιά όπου βλέπαμε από πάνω μας ίχνος πεσμένου δρόμου. Σκέφτομαι λοιπόν ότι με βάση το χάρτη είναι πιθανό αυτό το ίχνος να μας βγάλει κοντά σε άλλο… κλπ…κλπ και να φτάσουμε εκτός δρόμου προς το μέρος που αφήσαμε κάποτε τη σκηνή του Μιχάλη. Βέβαια, είναι επίσης πιθανό να μη γίνεται…

Προτείνω το επόμενο Σ/Κ (12-13-14??) να το δοκιμάσουμε. Θα είναι το φινάλε του 2008, οπότε κανείς δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένος, αλλά απ’ ότι είδα δεν θα είναι καθόλου εύκολη διαδρομή. Θα πρότεινα λίγο ελαφρύτερο σχήμα αυτή τη φορά, λιγότερα οχήματα και περισσότερα άτομα ανά όχημα.

Συνάντηση και διανυκτέρευση την Παρασκευή στη φιλόξενη Καστριώτισα, το Σάββατο διαβίωση όπου νυχτώσει (πριν νυχτώσει). Ενημερώστε άμμεσα για να κλείσουμε στη Καστριώτισα και να κανονίσουμε πληρώματα.

Mike Miskis


31 Comments to “Κάπου εκεί (ή μπορεί λίγο πιο πέρα)…”:
  1. Iakovos says:

    Η Ελεάνα ήδη έχει αρχίσει και ψάχνει για το sleeping bag της… οπότε τη βλέπω να με τραβάει εκεί έξω..!!!

  2. Mike Miskis says:

    Να συμπληρώσω εδώ ότι αν είμαστε περισσότερα από 4-5 οχήματα δεν θα μπορούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί σε κάθε όχημα. Θα πρέπει να δουλεύουμε ταυτόχρονα σε ζευγάρια (όπως και άλλες φορές) σε όλα τα οχήματα.

    Το λέω για να ξέρουν τα πληρώματα ότι θα έχει δουλειά, οπότε εκτός από sleeping bags ας έχουμε όλοι και γάντια για τα δεσίματα (και να πάμε και κανένα γυμναστηριάκι δεν θα έβλαπτε, άντε, τζάμπα πληρώνουμε τη συνδρομή?). Εξαρτάται βέβαια και από το πόσο καλά θα πάνε οι οδηγοί… Όσο περισσότερα κολλήματα = τόσο περισσότερη δουλειά.

    Ιάκωβε, βαφτηστήρι καθαρματάκι, έχεις γενέθλια σήμερα???

  3. Νikos says:

    Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι! Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας λέω ότι δε θα συμμετάσχω στην εν λόγω δραστηριότητα, παρόλο που τρελλαίνομαι να έρθω μαζί σας… Ο λόγος πολύ απλός. Έχω υποσχεθεί στο Renegadeότι τα Χριστούγεννα θα στέκεται στις (νέες) ρόδες του και θα κινείται μόνο του… Οπότε κάθε μέρα σημαίνει δουλειά. Σας εύχομαι να περάσετε τέλεια και σας ζηλεύω εκπληκτικά πολύ, περίπου τόσο, όση ώρα θα μου έπαιρνε να πάω από την Αχαρνών (στο ύψος της Εθνικής Οδού), στον αστερισμό της Ανδρομέδας με τα πόδια και πλήρη εξοπλισμό (σκηνή, ανταλλακτικά, εφεδρικό μπετόνι με πυρηνική ενέργεια, σάντουιτς, φακό, μία αλλαξιά, κτλ.)!

  4. Iakovos says:

    Εκτός απο το sleeping bag, έχει ξεκινήσει εντατική προπόνηση και την έχω σε αυστηρή δίαιτα μια που το cruiseraki δεν της δίνει την ευκαρία να κάνει καμιά δουλειά/προπόνηση…!!!

    Ναι Μίσκο, είναι εκείνη η μέρα..!! Άλλο ένα έτος στην πλάτη μου…Σνιφφ
    αλλα εσύ που το ξέρεις??? έχεις και εσύ Iphone και μας έχεις φακελομένους? 🙂

  5. Νikos says:

    Ιακωβίνο, πάλιουρα, έγινες ακόμα πιο πάλιουρας δηλαδή? Τι να πω? Εσύ παλιώνεις, εμείς μικραίνουμε, στο τέλος η παλαιοσύνη σου θα μας επισκιάσει εντελώς και θα χαθούμε σαν ψίχουλα! Χρόνια Καλά, να σε χαιρόμαστε φίλε!

  6. Mike Miskis says:

    Χρόνια Πολλά καθαρματάκι!!!
    (δεν έχω σχέση με i-phone και φακελώματα, αλλά σε έδωσε ο Μουρατίδης)

    Nick, καλύτερα να υποσχεθείς στο CJ ότι θα το κάνεις σωστό. Μέχρι τα Χριστούγεννα δεν πρόκειται να είναι έτοιμο ΚΑΙ σωστό. Εκτός αν εννοείς τα Χριστούγεννα του ’09…

  7. stelios says:

    Αγαπητέ Ιάκωβε,

    Happy Birthday To You,
    Happy Birthday To You,
    Happy Birthday Dear Jacob,
    Happy Birthday To You!

    (Πάει καλύτερα με μουσική!!!)

    Να σε χαιρόμαστε, Μισκοβαφτιστήρι! Ο,τι επιθυμείς!

  8. Νikos says:

    Mike, έτοιμο=έτοιμο και σωστό! Μπάρες τιμονιού έτοιμες, άξονες έτοιμοι και βαμμένοι, αργκόν ετοιμοπόλεμη, πλυμμένο σασί, κατεβασμένο ρεζερβουάρ, σέγα έτοιμη για fender triming, βασικές μετρήσεις έτοιμες, όλα αυτά έτοιμα μέχρι την Κυριακή που μας έρχεται. Μετά τοποθέτηση, μαρκάρισμα, εκτέλεση συγκολλήσεων, το επόμενο ΣουΚου (10-11.12). Και Δευτέρα 12.12 παραγγελία κεντρικών αξόνων. Με λίγη τύχη γίνεται. Και η τύχη είναι αναπόσπαστο στοιχείο κάθε ενέργειας. Όχι βασικό, απλά αναπόσπαστο. Το βασικό είναι η όρεξη για δουλειά. Και έχω. Και τα δύο. Και kick-ass συνεργάτη μηχανικό.

  9. Γιάννης says:

    Ιάκωβε χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις!
    Όσο για τη δραστηριότητα φυσικά είμαι μέσα είτε ως οδηγός είτε ως πλήρωμα.
    Αν χωράει το wrangler στο σχήμα, εννοείται ότι θα έρθει με τα Bogger πάνω… διότι η Οίτη δεν είναι για BF, όπως απεδείχθη…

  10. Dinos says:

    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ κ. ΙΑΚΩΒΕ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΣΥΝΗ ΕΛΕΑΝΑ ΚΑΙ Η ΕΡΙΤΙΜΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!

    Τώρα μάγκες δεν ξέρω ακόμα αν θα έρθω στην Οίτη, διότι αυτό το ΠΣΚ το έχω υποσχεθεί και η κυρα Λένα δεν αστειεύεται. Θα ξέρω την Παρασκευή…

  11. Iakovos says:

    Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας…!!!

    Εύχομαι και σε εσάς ότι καλύτερο και να είστε πάντα καλά…

    Θα τα πούμε πάνω!

  12. Νikos says:

    Ντινάρα Θεέ, αυτό με την κυρα Λένα μου μυρίζει ψοφίμι… Αφού δε γουστάρεις διαβίωση με τίποτα…

  13. Dinos says:

    Νικόλα, μέσα είσαι!

  14. Ανδρέας says:

    Χρονια πολλα και απο εμενα Ιακωβινο.Για το ΣΚ ειμαι μεσα.

  15. Παναγιώτης says:

    Πάμπλο πολύχρονος!!!

  16. vlassis says:

    Jacobino χρόνια πολλά και οτι επιθυμεις.
    Ελεανα να τον χαιρεσαι.

  17. dimitris says:

    Χρόνια πολλά Ιάκωβε.Θα φέρεις και καμμία τουρτα με κεράκια ;
    Για την φυσική μας κατάσταση θα αρχίσουμε
    να ανησυχούμε μετα τα 20 άρα σε 3 χρόνια απο τώρα .

  18. Mike Miskis says:

    Ρε καθάρματα, δεν αφήνετε τα χρόνια πολλά να δούμε ποιοί θα φέρουν αμάξι καταρχήν??

    Σίγουρα έχουμε:

    1. TJ Γιάννη
    2. Αντρεάμαξο
    3. teras (αν το πάρω από Τσούκα)
    4. ??
    5. ??
    6. ??

  19. dimitris says:

    Παιδάκια εγώ δεν θα μπορέσω. Αν θέλετε πάντως
    οποιαδήποτε βοήθεια για κρατήσεις ( τηλέφωνα-αρ.λογαριασμών)
    let me know .

  20. Mike Miskis says:

    Λοιπόν, φιλαράκια μου, αυτό που είχα στο μυαλό μου να κάνουμε θα έβγαινε όσο να ‘ναι extreme, και ιδιαίτερα αυτή τη φορά μας κόβω λίγο μελάτους. Για να μη το ζορίσουμε λοιπόν χωρίς λόγο και γίνει καμιά στραβή σε κανέναν γκρεμό από τη πολλή χαλαρότητα, περνάμε στο plan-B:

    …δηλάδη, απλά σας ενημερώνω ότι την Παρασκευή το απόγευμα θα είμαι στην Καστριώτισα, μόνος μου, με το JK, χωρίς το teras, με πλήρη εξοπλισμό βουνού αλλά και κάνα-δυό βιβλία (δεν βλέπω την ώρα!!!).
    Το τηλέφωνό εκεί είναι 22650 62247.
    Όποιος θέλει ας έρθει να αράξουμε στο τζάκι με τις ώρες, να μιλήσουμε, να χαλαρώσουμε, και αν μας προκύψει και όρεξη για καμιά χαλαρή εξερεύνηση, να την κάνουμε. Μπορεί αυτή την εποχή αυτό να έχουμε περισσότερο ανάγκη.
    Μίλησα με τον Τάσο και έχει δωμάτια, η τιμή για το δίκλινο είναι 60. Όποιος θέλει να ανέβει ας κάνει κράτηση μόνος του.

  21. Νikos says:

    Μία ερώτηση: Από που μας έκοψες “μελάτους” ? Ο “Μπάκης” φόρεσε στο TJ και τα καταδρομικά του παπουτσάκια εχτές (Bogger)… Ο Πάκης και ο Μάκης (Αντρέας και Βαγγέλης) με έπεισαν να έρθουμε όλοι μαζί το Σάββατο το πρωί, ώστε να μη χάσουμε τη δραστηριότητα αυτήν η οποία θα είναι απίθανη! Ο Musashi επίσης όταν με πήρε για Χρόνια πολλά (ευχαριστώ, και στα δικά σας) στις 05.12 (??? – λάθος πληροφόρηση!) μου είπε να μην τυχόν και δεν έρθω, γιατί θα έχω χάσει την τελευταία και καλύτερη δραστηριότητα της χρονιάς!
    Άσε που εγώ πιστεύω ότι κάτω από το Τέρας πρέπει να υπάρχει ολόκληρη ομελέτα, όχι μόνο ένα αυγό… Και πούπουλα είδα εκεί στον Ταύρο εχτές που περνούσα για να πάρω κάτι λαμαρίνες…
    Για σύνελθε… που θα μας πεις μελάτους! Άντε!

  22. Iakovos says:

    Εγώ τον δικαιολογώ και προτείνω τζάκι “φουντωτώ”…!!! Όσο για βιβλίο θα πάρω το “Πως το πλέκω το σεμεδάκι με διπλό στρίφωμα” απο την γνωστή Ρωσσίδα, Κατίνα Κλόσοβα!!!

  23. Νikos says:

    Πες τα ρε μόνιμε! Πές τα…!!! Αναρωτιέμαι τι θα λέει στο γιό του όταν αυτός μεγαλώσει… “Παιδί μου, εμείς τότε, από τζάκι σε τζάκι και από ταβέρνα σε ταβέρνα πηγαίναμε… Μία φορά είπαμε να κάνουμε κάτι πιο εξτρίμ και τελικά τους είπα: Πάμε στο τζάκι να διαβάσουμε κανένα βιβλίο με συνταγές της Βέφας…” Κάγκελο ο μικρός από υπερηφάνεια, ε? Γύφτικο σκεπάρνι!

  24. Mike Miskis says:

    τσιμπίσατε λιβέντες’μ….

  25. Νikos says:

    Κατεργαράκο Μισκή!!!! Μας την έφερες… Ε, δε θα είναι τυχαίο λοιπόν που είσαι ο παλαιότερος της ομάδας… Ή μοιράζεσαι τη θέση μαζί με το Musashi?

  26. Dinos says:

    Δεν θα μπορέσω να σας ακοκοκολουθήσω αυτή τη φορά!
    Καλή δραστηριότητα!!!

  27. Νikos says:

    Ντινάρα, μας εκπλήσσεις! Εσύ, και δε θα έρθεις σε διαβίωση???? Μάλλον η Ελένη σε κράτησε με κάποιον τρόπο… Που πάει αυτός ο κόσμος…

  28. Mike Miskis says:

    Φροντίστε πολύ καλά τον ατομικό σας εξοπλισμό. Μέχρι την Παρασκευή στη περιοχή θα ρίχνει παπάδες. Το Σ/Κ μπορεί να κόψει, μπορεί όχι.

    Το teras θα μείνει Αθήνα, δεν προλαβαίνω να το πάρω από Τσούκα, αν και είναι έτοιμο.

    Μην αγχωθήτε για προμήθειες, θα είμαστε λίγοι, οπότε μπορούμε να ψωνίσουμε φαγητά από το χωριό το Σάββατο.

    Άντε… μία και αύριο…

  29. Musashi says:

    Φιλαράκια καλά να περάσετε! Εγώ όπως θα μάθατε έχω βαβα και δενθα κατέβω! Φροντίστε η αυτη τελευταία δραστηριότητα να είναι η πιο αξιομνημόνευτη!

  30. stelios says:

    Τι έπαθες ορέ κλεφτόπουλο;

  31. Iakovos says:

    Μουρ…

    Η επιθυμία σου γιαταγή μας….

    Εν αναμονή του πόστ και των φωτογραφιών απλά σας λέω ότι ήταν μια δραστηριότητα που δύσκολα θα λησμονηθεί… Μας λείψατε όλοι!

You must be logged in to post a comment.