Μήπως το Πάσχα έπρεπε να πάμε στην Κερκίνη;

ή στα Κύθηρα; δε λέω καλό το καθισιό 4 μέρες αλλά πολύ κούραση ρε παιδί μου…πονάει η μέση μου και βαριέμαι θανάσιμα!…θέλω το cruiser και ένα καλό μεροκαματάκι > 500 χλμ.


6 Comments to “Μήπως το Πάσχα έπρεπε να πάμε στην Κερκίνη;”:
  1. stelios says:

    Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Συμφωνώ Παναγιώτη! Μου έλειψε το Μοναστήρι που κάναμε Ανάσταση τόσα χρόνια… Το πρωινό στην απίστευτη αυλή του Οικοπεριηγητή… Οι λάσπες της Κερκίνης… Το καζάν D.P. (!) στο Συνεταιρισμό Γυναικών στα Άνω Πορόια… Η καθιερωμένη ανάβαση στο παλιό φυλάκιο των συνόρων… Και φυσικά η παρέα σας!

  2. Mike Miskis says:

    Στη Ροδόπη, στο Νυμφαίο, στις Πρέσπες, στον Μυστρά, στη Μάνη….

    Τόσα μαγικά μέρη μας περίμεναν, αλλά το ευγενικό τερατάκι της συμβατικότητας παραμονεύει και, μόλις σε βρει χαλαρό, σου τρώει ένα μικρό κομματάκι από τη ζωή σου. Λένε ότι “όταν σου λείψει κάτι, τότε καταλαβαίνεις την αξία του” και έχουν δίκιο.

  3. Ζωή says:

    Χρόνια πολλά σε όλους φιλαράκια !!!!!

    Περάσαμε πολύ όμορφα, αλλά μας έλειψε η παρέα σας… και όλοι σας ψάχνανε…
    Επίσης, έχω να δηλώσω πως οδήγησα για λίγο στη λάσπη της Κερκίνης και ήταν καταπληκτικά !!!

  4. Dinos says:

    “Συγκεντρώσουουου!” Όπως το έλεγε ο αείμνηστος Διονύσης…

  5. Musashi says:

    Χριστός Ανέστη και από μένα! Θα ήταν μεγάλη χαρά μας να ήταν η ομάδα μαζί στην Κερκίνη! Τα νερά πολλά και οι λάσπες ώριμες και βαθιές σαν τις ρυτίδες της γης. Το βουνό πανέμορφο και με 40 πόντους χιόνι! H Ζωή κάθισε στο κάθισμα του οδηγού του Musashi και οδήγησε περνώντας μέσα από λάσπες και ποταμάκια! Ο Δούνιας έπαιρνε το Defender του Ρέκλου με κάθε ευκαιρία και απολάμβανε τις διαδρομές!
    Τον Γιάννη δεν το είδαμε καθόλου (ώς συνήθως). Το Κατσίκι της Κυριακής φαγώθηκε με Πόντιο. Στην Κερκίνη ήταν και οι κουμπάροι του Βλάσση/Αλεξ., πολύ καλή παρέα, πιο χαλαροί από την προηγούμενη φορά. (Δούνιας- Νίκος δοκίμασαν όλα τα κρασιά σε συνδυασμό με κοντοσούβλι και παστουρμά. Την Κυριακή επισκεφτήκαμε μαζί το Ελληνικό Φυλάκιο Ιστήμπεη (Οχυρό) σε μια καταπληκτική διαδρομή και συνεπιβάτες δύο Σούπεργιαγιάδες!
    Πέρασε πραγματικά πολύς κόσμος με 4Χ4 πράγμα το οποίο δείχνει την στροφή του κόσμου στην φύση!

    (Next step:Ραντεβού τον Μάιο στην Αρκούδα με σκηνάκια!)

    Musashi

  6. Παναγιώτης says:

    Έχουμε φωτό από:
    “H Ζωή κάθισε στο κάθισμα του οδηγού του Musashi και οδήγησε περνώντας μέσα από λάσπες και ποταμάκια!”;

You must be logged in to post a comment.