Ταξίδι στη Λιβύη

Ο Κωστής έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μας γνωρίσει και να μπει στην ομάδα. Πράγματι, σε μια πρώτη συνάντηση που είχαμε τον Φλεβάρη, ανακαλύψαμε ότι έχουμε πολλά να πούμε και να μοιραστούμε… Την εποχή εκείνη ετοιμαζόταν μαζί με την σύντροφο του και άλλο ένα ζευγάρι, με δύο Land Rover 110 TD5, για ένα ταξίδι βαθιά στη Λιβύη, off road, μακριά από τις ρότες των τουριστών και των tour operators.

Πρόσφατα ο Κωστής έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

“Γεια σου Μιχάλη,
Γυρίσαμε απο την Λιβύη εδώ κι ένα μήνα και μόλις τώρα βρήκα λιγο χρόνο να σου γράψω, καταλαβαίνεις τώρα…Ήταν ένα συγκλονιστικό ταξίδι απο όλες τις απόψεις κι ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Με τη Ναυσικά ,τον Σάκη και τη Μαριάννα φτιαξαμε κι ένα site (4 μήνες δουλεια της Ναυσικάς απο το μηδέν) . Πιστεύω ότι τέτοιες εμπειρίες πρέπει να τις μοιράζεσαι κι αυτο δεν στο είπα όταν συναντηθήκαμε. Ανεβηκε στο internet προχθές και η διεύθυνση του είναι www.missing-link.gr .Μπορείς να το δείς , αν θές να χαζέψεις τις φωτογραφίες απο το ταξίδι.
Θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθούμε όπως θα ήθελα πολύ να έρθουμε σε δραστηριότητα των Nomads. Ελπίζω σε δύο εβδομάδες να έχω και το Land Rover το οποίο είναι ακόμα στους ψυχοβγάλτες μηχανικούς μου, που το πιάσανε για service μόλις πριν 3 ημέρες.
Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να τα πουμε απο κοντά πολύ σύντομα.
Φιλια πολλά
Κ.Λ.”
.
Μια γεύση από expedition στη Λιβύη θα ήταν ένα καλό διάλειμμα από την απραξία και την πλήξη του φετινού καλοκαιριού… Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μπω στο site μετά το intro, και δεν ξέρω γιατί. Αν το βρείτε και μπείτε… please help!!
Mike Miskis

6 Comments to “Ταξίδι στη Λιβύη”:
  1. Iakovos says:

    NI HAO, λένε εδώ οι ντόπιοι, οπότε είπα να προσαρμοστώ και εγώ στα ντόπια ήθη και έθιμα… το φαγητό με δυσκολεύει λίγο… αλλά όπου νά ‘ναι το συνηθίζω και αυτό!

    Το site των παιδιών πολύ ενδιαφέρων και με πολύ και καλή δουλειά. Βέβαια το υλικό που απο ότι φαίνεται έχουν είναι πάρα πολύ καλό!
    Συγχαρητήρια λοιπόν σε αυτούς και στη Ναυσικά ΚΑΙ για το site τους… !!!

    Μάικ αν και θα χάσεις μάλλον μια ωραία και πρωτότυπη εισαγωγή στη σελίδα τους, δοκίμασε το παρακάτω link και ίσως τα καταφέρεις να δεις τα υπόλοιπα… Η αλήθεια είναι οτι στην αρχή κάτι κολλάει και μάλλον πρέπει να το κοιτάξουν λίγο!

    http://www.missing-link.gr/MainPage1.html

    Σας φιλώ… (αυτό ακόμα δεν μπορώ να το μάθω και όλο γλωσσεύω τη μπέρδα μου για να το πώ… 🙂 )

    ΥΓ ανυπομωνώ να φύγω και να τα πούμε γύρω απο τη φωτιά δίπλα στο ποτάμι…!!!

  2. Παναγιώτης says:

    Η Σαχάρα είναι όνειρο…Μπράβο για το ταξίδι και το site!

    (Jakob που έχεις πάει πάλι παιδί μου;)

  3. stelios says:

    Αφού το λέει και το όνομα: “missing link”, πως περιμένατε να δουλέυει ετσι απλά; Πρέπει πρώτα να βρείτε το χαμένο κρίκο…

  4. Musashi says:

    Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζεις και καμμιά άκρη!! άν κατάλαβα καλά ένας γάτος πηγε στην Λιβύη με έναν μάγειρα και μιά κυρία που μιλά διαρκώς στο τηλέφωνο και συχνάζει στα κομμωτήρια ψάχνοντας μιά Patsi;

  5. Mike Miskis says:

    Ναυσικά, δεν γνωριζόμαστε, αλλά όπως βλέπεις σου βρήκα δουλειά (και fans…)!! Να δω πότε θα το δω όλο… χθες μπήκα στην 1η σελίδα από το link του Ιάκωβου, αλλά πάλι δεν προχωράει παρακάτω…

    Ιάκωβε, έχει Internet στην Κίνα, ή είσαι αλλού??

  6. Iakovos says:

    H Patsi έχει χαθεί και οι ντόπιοι εδώ λένε κατι φήμες οτι είχε εμφανιστει… αν και εγώ δεν τους πιστεύω!!!

    Qingdao – China… κάνω κρυφή και σκληρή προετοιμασία για το ποτάμι… !!!

You must be logged in to post a comment.