Χρονιά ρεκόρ για το site μας το 2013
nomadgr_lifetime_statistics_unique_visitors

nomadgr_lifetime_statistics_unique_visitors

To site μας είναι πεδίο έκφρασης, είναι το ημερολόγιο μας. Γράφουμε και φωτογραφίζουμε όσο και όπως νιώθουμε, κάθε εποχή. Και τον τελευταίο χρόνο το αφήγημα της ομάδας έγινε πιο αργό και συνειδητά λιγότερο θεματικό από παλιά.

Επιπλέον το ’13 δεν καλύψαμε κανένα trophy, καθώς έξω δεν πήγαμε και στην Ελλάδα δεν έγιναν trophy. Εν ολίγοις, το ’13 μπήκε λιγότερο υλικό στο site σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Αισθάνθηκα λοιπόν έκπληξη όταν χθες ο Πάνος μου είπε πως το 2013 η επισκεψιμότητα όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από την ίδρυση της ομάδας μας, υψηλότερα ακόμα και από το προηγούμενο μας high το 2009!

Έκπληξη? Σκέφτομαι πως το ’13 ήταν μια χρονιά κατά την οποία η αισιοδοξία σε πείσμα της κρίσης, η ταξιδιάρικη διάθεση και πάνω απ’όλα η θετική ενέργεια και το δέσιμο μέσα στην μικρή μας ομάδα ήταν παραπάνω από αισθητά. Και όταν είσαι καλά, δείχνεις και καλά. Πράγμα που “προσκαλεί” τον κόσμο να επικοινωνήσει μαζί σου και να μοιραστεί σκέψεις και εμπειρίες. Και ίσως αυτή τη θετική ενέργεια όλοι μας να την χρειαζόμαστε τώρα, περισσότερο από ποτέ.

Looking good fellows – καλή συνέχεια φιλαράκια 😎

Mike Miskis


3 Comments to “Χρονιά ρεκόρ για το site μας το 2013”:
  1. Iakovos says:

    Qte
    Σκέφτομαι πως το ’13 ήταν μια χρονιά κατά την οποία η αισιοδοξία σε πείσμα της κρίσης, η ταξιδιάρικη διάθεση και πάνω απ’όλα η θετική ενέργεια και το δέσιμο μέσα στην μικρή μας ομάδα ήταν παραπάνω από αισθητά.
    Unqte

    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Μάικ, αλλα και να προσθέσω, ότι εκτός απο αισθητά ήταν και ουσιαστικά!

    Καλή μας συνέχεια, και καλό κατευόδιο…!!!

  2. Παναγιώτης says:

    Τα στατιστικά ήταν μια μικρή ευχάριστη έκπληξη. Σίγουρα έχουν παίξει ρόλο και τα social media αλλά όπως και να’ χει είναι κάτι πολύ αισιόδοξο και θετικό.

  3. Musashi says:

    Η ιστορία αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια ότι όσο και αν ρισκάρεις προβλέψεις οι καιροί και οι συγκυρίες χαράζουν και έναν δικό τους δρόμο που εμείς περπατάμε επάνω. Είτε με θετικά είτε αρνητικά αποπτελέσματα είτε τίποτε απο τα δύο!!

You must be logged in to post a comment.