Χρόνια Πολλά!!!

christmas

Οι περισσότεροι θα πουν για το ’09 πως δεν ήταν καλή χρονιά. Ο καθένας ξέρει τα δικά του, πάντως η πολλή γκρίνια και μιζέρια δεν βοηθούν πουθενά. Ας κάνουμε λοιπόν τον απολογισμό του ’09 ο καθένας μόνος του, και ας ευχηθούμε σε όλους Καλές Γιορτές και ένα πιο αισιόδοξο 2010!!

-Στον κόσμο λιγότερα προβλήματα και Υγεία!
-Στους καλομαθημένους λιγότερη κλάψα!
-Στον Πάνο “σιδερένιος” και δημιουργικός!
-Στην ομάδα μαγικά ταξίδια, κοντινά και μακρινά. Μακάρι να ερχόσασταν στη Ροδόπη όλοι!
-Στην ομάδα – αγωνιστικό τμήμα- να τρέξουμε 2-3 ωραία trophy μέσα στο ’10 και να πάρουμε ισόποσες κούπες με την αξία μας!
-Στο Νίκο με το καλό μπαμπάς!
-Σε όσους χώρισαν, να ξεχάσουν γρήγορα σε καινούργιες αγκαλιές!
-Σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να θυμόμαστε πως “το μόνο θανάσιμο αμάρτημα είναι η πλήξη” και πως το ταξίδι μας στο χρόνο είναι το πιο μαγικό απ’όλα.

Κι’επειδή είμαι σε mood, ακούστε και το τυπάκι από τη Τσεχία τι ωραία που τα λέει:

http://www.youtube.com/watch?v=i8wILgjsFqY&feature=related

Χρόνια Πολλά!
Mike Miskis


11 Comments to “Χρόνια Πολλά!!!”:
  1. Ανδρέας says:

    Χρόνια πολλά με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους και πολύ χαμόγελο.
    Φιλαράκι ότι καλό σας στέρησε το 2009 να το βρείτε πολλαπλάσιο το 2010.

  2. Παναγιώτης says:

    Χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι τα καλύτερα για το ’10. Φιλαράκι thanks.

  3. Iakovos says:

    Οτι καλύτερο σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά…

    Τις θερμότερες και καλύτερες ευχές για ένα υγιές και δημιουργικό, αλλα και ταξιδιάρικο 2010 και φιλαράκι το 2010 να σε βρεί παρέα με την ομάδα στα βουνά…

    Χρόνια πολλά…!!!

  4. Γιάννης says:

    Χρόνια πολλά σε όλους τους Nomads και σε όλο τον κόσμο! Εύχομαι υγεία πάνω απ’ όλα και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Στο χέρι μας είναι άλλωστε. Καλά Χριστούγεννα!

  5. Musashi says:

    Είναι λυπηρό να ακούς ότι για κάποιους τα Χριστούγεννα είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Τι συμβαίνει στην ψυχή των ανθρώπου και δεν βλέπουν πιά; Μας παρασύρει ο πολύς θόρυβος της κοινωνίας μας; τα θαμπά συναισθηματά μας; τo ότι ενδίδουμε με χαλαρότητα σ’όλες τις αλλόκοτες επιθυμίες μας και χάνουμε τον στόχο της ύπαρξής μας; Γιατί χάνεται ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνια που εκφράζονται απρόσκοπτα στην παιδικότητα; Τι είναι η λέξη «αγάπη» που έχει φθαρεί τόσο μέσα στις λέξεις; ότι τα Χριστούγεννα μέσα στις καθημερινές μέρες του χρόνου!!!! Μπορεί να είναι απλά άλλη μια μέρα ή μπορεί να είναι η μέρα που θα ανακαλύψουμε τον εαυτό μας!
    Αλήθεια, γιατί επιμένουμε να λέμε στα παιδιά ότι ο Αι Βασιλης υπάρχει, ενώ εμείς το έχουμε ξεκαθαρίσει στον ρεαλιστικό μας κόσμο; Νομίζουμε ότι ξεγελάμε τα παιδιά αλλά ξεγελάμε τον εαυτό μας. Πιστεύουμε σ’ένα κόσμο πραγματικότητας και δεν αφήνουμε την μαγεία να τρέξει στις φλέβες μας. Κλείνουμε τις πόρτες στο υποκειμενικό και πιστεύουμε σε ότι βλέπουμε. Έτσι κοντόφθαλμα αφήνουμε να πεθάνει η φαντασία, η ελπίδα, ο αυθορμητισμός, το γέλιο, η αισιοδοξία!!
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; όπου το νερό της πηγής όταν ξαναμπαίνει στην γή; Πιο βαθιά στην καρδιά;
    Ας αφήσουμε πίσω τις ρηχές ευχές, τα δώρα, τα λαμπερά τσίρκο της αγοράς,τα ψεύτικα φώτα και τις πολυτελείς διακοπές και ας κοιτάξουμε βαθύτερα στην καρδιά μας. Ας καταλάβουμε όλοι για μία μέρα ότι γι’αυτό έχουμε έρθει στον κόσμο, για να μάθουμε να Αγαπάμε.
    Σπάστε τις πόρτες σήμερα και άνοιξτε τον κόσμο πέρα από το “πραγματικό” που μας μάθανε και θα δούμε ένα μικρό θαύμα να συμβαίνει! Ας ξεχάσουμε για μια μέρα το αντικειμενικό και ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας “που βρίσκεται αυτός ο κόσμος μέσα μας”; γιατί μόνο αυτός μπορεί να μας δώσει την απάντηση!

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους Νομάδες και μη!

  6. Παναγιώτης says:

    Φιλαράκι πολύ ωραία μας τα είπες.

  7. bill says:

    Χρόνια πολλά κι από εμάς σε όλους τους nomad και τους φίλους τους και το 2010 να είναι με υγεία και με περισσότερα και ασφαλή off road χιλιόμετρα!!!

  8. Q says:

    Χρόνια πολλά σε όλους Nomads και φίλους με υγεία, αγάπη, ευτυχία, και μετρητά!!!!

  9. stelios says:

    Ευτυχισμένο το δύο χιλιάδες δέκα!!!! Χρόνια Πολλά!

  10. vlassis says:

    Xρονια πολλα με υγεια και ευτυχια σε ολο τον κοσμο.

  11. dimitris says:

    Χρόνια πολλά με υγεία για όλους εσάς τα παιδάκια
    σας και τις οικογένειές σας .
    Πάνο με το καλό να γίνεις εντελώς καλά.

You must be logged in to post a comment.