Δεν ξέρουν ακόμα, τώρα μαθαίνουν…

1.
GP Montreal 2011 – Καναδάς


.
Ο Schumi θύμισε στον Καναδά λίγη από τη μαγεία του παρελθόντος, οδηγώντας στη βροχή σαν… Schumacher και κάνοντας επανειλημένα ταχύτερους χρόνους με ένα μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο, πριν τον καταπιούν στην ευθεία οι κορυφαίες Mclaren και Red Bull που τις οδηγούσαν κάτι κουτάβια, ο Jenson Button και o Mark Webber.
Έτσι τελικά δεν ανέβηκε στο βάθρο του Montreal για… όγδοη φορά στη καριέρα του, περιοριζόμενος στην 4η θέση για 0.4sec.
.
.
2.
TLP 2011 – Albacete – Ισπανία


.
Real Demons, χαρακτήρισε ο υπεύθυνος του προγράμματος τους δύο πιλότους. Ο Χαράλαμπος Νίκου κατέκτησε την 1η και ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος την 2η θέση, στο Tactical Leadership Programme 2011. Στο πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος αποστολές από 10 χώρες του ΝΑΤΟ και οι κορυφαίοι αναδεικνύονται με ψηφοφορία μεταξύ των ίδιων των πιλότων.
——————————————————————————————————————————————————-

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο ο Schumi όσο και οι Έλληνες πιλότοι των F-16 ευχαρίστησαν δημόσια τον Andreas Balos γιατί με το παράδειγμα του τους ωθεί στο να προσπαθούν για να γίνουν όλο και καλύτεροι.

Mike Miskis


14 Comments to “Δεν ξέρουν ακόμα, τώρα μαθαίνουν…”:
  1. Παναγιώτης says:

    Mike αρχίζεις να μου θυμίζεις το θείο μου που πίστευε μέχρι τέλους ότι ο Δομάζος ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπήρξε ποτέ :). Για να είμαι βέβαια ειλικρινής χάρηκα πολύ με την απόδοση του Schumi γιατί μ΄αυτόν μεγάλωσα και μόνο γι’ αυτόν βλέπω πια F1. Πιστεύω ότι το’ χει ακόμα (και σε ποσότητα και σε ποιότητα) αλλά βαριέται! Όμως ο συγκεκριμένος αγώνας είχε μόνο ένα όνομα: Jenson….

  2. Mike Miskis says:

    “….Jenson….” ——> Σιγά το φλώρο.

    και ο συνειρμός σου με το θείο είναι άδικος.

  3. Παναγιώτης says:

    Ok. Ανακαλώ το συνειρμό :).

  4. Mike Miskis says:

    Χαίρομαι, γιατί πληγώθηκα με τον συνειρμό σου.

    Λοιπόν, δείτε αυτό, με ήχο. Ντινάρα, αφιερωμένο στην Ελενίτσα:

    http://www.youtube.com/watch?v=bpo8RDyOEWY&feature=player_embedded

  5. Iakovos says:

    Κορυφαίο το βίντεο Μαικ…!!! και όσο για τα τα παραπάνω, πραγματικά ελπίζω σήμερα να ειναι ο Θεοχαρόπουλος που θα πιλοτάρει το αεροπλάνο μου για Μεξικό, αν και κατι μου λέει ότι θρέφω φρούδες ελπίδες!

    Εις το επανειδείν φιλαράκια!

  6. Ανδρέας says:

    Φιλαράκι καλημέρα ο μοναδικός λόγος για να ανακαλέσεις είναι αντί για θειος το Μπάρμπας . Σαραντάρης πλας ο Μιχαλακος .
    Επίσης φιλαράκι ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό !!!!!!!!!!!

    Οι Γερμανοί είναι Φίλοι Του !!!!!!!!!!!!!!

    Ωστόσο μέσα στην πληθώρα των ευχαριστιών αλλά και του θαυμασμού τους συγχρόνως όλων αυτών των μεγάλων προσώπων κάπου έχω χάσει την μπάλα και δεν το πήρα χαμπάρι .

  7. Q says:

    Εγώ πάντως πιστεύω ότι καλυτερος οδηγός F1 που υπήρξε ποτέ είναι, ο Ayrton……… (Πάνο μπορεί να θυμίζω το θείο σου αλλά τι να κάνω, αυτό πιστεύω…)
    Επίσης και στο χώμα πιστεύω ότι υπάρχει μια γενια που νομίζω ότι είναι αξεπέραστη (τότε με τα τέρατα των πολλώώώώώών ίππων, τα quattro, τα 205 και τις Integralle και τις ειδικές που κάνουν τις σημερινές να μοιάζουν με πίστες F1)…..
    Πάνο στο ποδόσφαιρο η μπάλλα ήταν πάντα στρογγυλή και …φουσκωτή. Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό υπάρχει το σύνολο ανθρώπου μηχανής που αθροίζονται και αλληλοσυμπληρώνονται… (όπως πολύ καλά ξέρουμε και εμείς από το δικό μας hobby).
    Άρα ο ανθρώπινος παράγοντας πρέπει να εξαιρεθεί από την εξέλιξη των μηχανών για να είναι αξιόπιστη η σύγκριση.

  8. Q says:

    http://www.youtube.com/watch?v=MSrDD3tcibU

    Όποτε το βλέπω πραγματικά ανατριχιάζω, ειδικά μετά το 3ο λεπτό… ( δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα εκεί, γιατί δεν παρακολουθώ πλέον τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο αγώνα…)

  9. Mike Miskis says:

    “Σαραντάρης πλας ο Μιχαλακος” ——–> τον Σουμάχερ εννοείς, naturlich…

  10. Ανδρέας says:

    Μα και βέβαια τον Σουμι λέω τι δουλειά έχεις εσύ με αυτή την ηλικία .
    Η μήπως έχεις ????????

  11. Ανδρέας says:

    Χαιρωμε επισης που συμφωνείς με το μπάρμπας .
    Αυτό το φιλαρακι λεει πολλες χοντράδες .

  12. Παναγιώτης says:

    Άλλο ένα γερασμένο παλικάρι από μια εποχή που το να κινδυνεύει η ζωή του οδηγού αγώνων ήταν φυσιολογικό και αποδεκτό. Το κομμάτι από το 2:00 και μετά με την περιγραφή και τις λήψεις μέσα από το αυτοκίνητο μου φέρνει δάκρυα στα μάτια:
    http://www.youtube.com/watch?v=ollt2LY0wsU

  13. vlassis says:

    Το video του Mike κορυφαιο.
    Ειδικα το σημειο που η Ελενη φωναζει …..dinooooooo

  14. Νikos says:

    Ari, Walter, Andreas, Ayrton, Michael… Μορφές που έγραψαν την ιστορία αυτού του αθλήματος είτε στην άσφαλτο, είτε στο χώμα, είτε εντελώς εκτός δρόμου (ντιν-ντον), είτε στο χιόνι… Μορφές που θα μείνουν για πάντα καρφωμένες στους τοίχους μας να μας θυμίζουν τις εποχές αυτές που, καλώς ή κακώς, έχουν ανεπιστρεπτί περάσει…
    Βέβαια, σε κάποια από αυτές τις μορφές μπορείς και να πετάς βελάκια, γιαούρτια, κανένα μπινελίκι, ότι έχεις πρόχειρο βρε αδερφέ…

You must be logged in to post a comment.