Δεν πρέπει να λές “τα έχω δει όλα”… (Evia Trophy)

Πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο να δεις. Για παράδειγμα,  ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε περάσει Wrangler…. πάνω από το τερατάκι 🙂 🙂 🙂 Πέρα από την πλάκα όμως, το σκηνικό που ζήσαμε εκείνη την ώρα, με το Wrangler του Μανώλη του Νταή να περνάει πάνω από το καπώ μου με τούμπες και να συνεχίζει μέχρι κάτω στο ρέμα, ήταν απίστευτη. Μέχρι να σιγουρευτούμε ότι όλοι -οδηγοί και συνοδηγοί και των δύο ομάδων- ήταν σώοι, ο χρόνος κύλαγε απελπιστικά αργά.

Μετρημένες φωτογραφίες, από φίλους:

 

Πέρασμα με εργάτη. Τέλεια συνενόηση και εξαιρετικός  χρόνος για την ομάδα μας εδώ.

 

Το τερατάκι στην υπερειδική. Eπίσης εξαιρετικός χρόνος, με πολλή οδήγηση και ελάχιστο εργάτη αυτή τη φορά. Αν και κάποια στιγμή με τις φωνές μου μπέρδεψα τους συνοδηγούς – sorry 😎

 

Το κτήνος της ομάδας μας. Πραγματικός οδοστρωτήρας στα χέρια του Χρήστου.

 

Η στιγμή του τερματισμού. Οι επόμενες ώρες και ημέρες σιγά-σιγά θα μας ξαναπροσγειώσουν στην συνηθισμένη καθημερινότητα. Κατά τη διάρκεια όμως του trophy,  η ομάδα ζει σε εντελώς άλλη διάσταση.  Αυτή την αίσθηση δεν γίνεται ούτε να την περιγράψεις, ούτε να την “αγοράσεις” με άλλο τρόπο εκτός από την εμπειρία.

Πάει κι’αυτό. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που το οργάνωσαν, τρέχοντας για μήνες ώστε να μας προσφέρουν αυτή την εμπειρία. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο σε όλους όσους αγωνίστηκαν και στους νικητές. Περαστικά στον κριτή που χτύπησε. Καλή ξεκούραση σε όλους. Ίδίως σε όσους ταξίδεψαν από τόσο μακρία, Κρήτη, Ορεστιάδα, Κω, για να λάβουν μέρος σε αυτή τη μοναδική δοκιμασία. Και τέλος ένα τεράστιο respect στην ομάδα μας, Ηλία, Χρήστο, Πέτρο, Τατιάνα, Λευτέρη, Γιώργο!!

Καλή ξεκούραση!

Mike Miskis


4 Comments to “Δεν πρέπει να λές “τα έχω δει όλα”… (Evia Trophy)”:
  1. Musashi says:

    Μπράβο Mike, Ηλία, Χρήστο, Πέτρο, Τατιάνα, Λευτέρη, Γιώργο. Ακούσαμε ότι ό αγώνας ήταν πολύ δύσκολος! Χαιρόμαστε που επιστρέψατε καλά!!

  2. Παναγιώτης says:

    Και του χρόνου! Καμιά φωτογραφία του Πέτρου εν δράσει έχουμε; 🙂

  3. Mike Miskis says:

    Ηλίας:
    —————————————————————————————————————————————————————-
    Ως καινούργιο μέλος αυτής της ομάδας,έχω καταρχάς να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε Μιχάλη, Χρήστο και Πέτρο, για την πρόταση τους να τρέξω μαζί τους και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν! Αν και πρώτη φορά συνεργαστήκαμε σε τέτοιο επίπεδο, υπήρξε πολύ ωραίο κλίμα εντός και εκτός αγώνα και το δέσιμο της ομάδας ηταν πραγματικά δυνατό! Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές, μεγάλη εμπειρία για όλους που γέννησε μια ισχυρή ομάδα αλλά ακόμα μια πιο ισχυρή φιλία!!!!
    Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους, μπράβο στους διοργανωτές για την υπέροχη οργάνωση και καλη ξεκούραση σε όλους! Τη σκυτάλη τώρα παίρνει ο Κοκκίνης και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κρήτη!!!!!!!!!

    Υ.Γ: Αγαπώ το terrataki!!!!!!!!!!!!!!!
    —————————————————————————————————————————————————————-

You must be logged in to post a comment.