Παναχαϊκό – Χελμός με τους Skarta-ekato

skartaekato

Η λέσχη από την Πάτρα μας έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση – πρόσκληση:
————————————————————————————————————————————————–

Γειά σας από Πάτρα,
Λέγομαι Βασίλης Νταμπάσης και είμαι ο έφορος εκδρομών της λέσχης 4×4 Πάτρας-skarta ekato.Το διήμερο 20 με 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μια εκδρομή με σκοπό την περιπέτεια και να προσπελαστούν εμπόδια στους ορεινούς όγκους Παναχαϊκού και Χελμού.Δεν πρόκειται για κάποιου είδους αγώνα αλλά για μια εκδρομή με σκοπό πρώτα από όλα να περάσουμε εμείς καλά αλλά και να συνδεθούν περιοχές που μέχρι και τώρα δεν ξέρουμε αν μπορεί να περάσει αυτοκινήτο λόγω καιρικών συνθηκών.Αν θέλει κάποιος απο εσάς να έλθει όλοι οι καλοί χωράνε. Έχουμε χώρο βάσει προγράμματος για 2 αυτοκίνητα πλήρως εξοπλισμένα με τουλάχιστον [από πλευράς εξοπλισμού]

1ον εργάτης
2ον τουλάχιστον ένα μπλοκέ διαφορικό
3ον εξοπλισμός κατασκήνωσης
4ον σκαπανικά
5ον αλυσίδες
6ον συνοδηγός
και
7ον διάθεση για περιπέτεια

Συγκεκριμένα η διαδρομή έχει ως εξής: ασφαλτάδα μέχρι ζουμπάτα μπαίνουμε στο ποτάμι και βγαίνουμε βετέϊκα από εκεί ακολουθούμε ένα μονοπατι για οβρυόκαμπο, συνεχίζουμε ανεβαίνοντας εκτός δρόμου σε μια αλπική λίμνη και κατεβαίνουμε ρακίτα, συνεχίζουμε απο βατό χωματόδρομο μέχρη τις κορυφογραμμές του σκεπαστού, βγαίνουμε λίγο μετα την κερπίνη, προχωράμε ασφαλτάδα μέχρι λίγο πριν το βραχνί [χελμός], εκεί υπάρχει ένας παλιός εγκατελειμένος δρόμος, τον ακολουθούμε και βγαίνουμε βραχνή, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, περνάμε το σουβάρδο, σε μια ωραία λάκα κατασκηνώνουμε………… τέλος πρώτης μέρας [το δρομολόγιο αυτό για πρώτη μέρα πρέπει να βγει ότι ώρα και να μας πάρει].
2η μέρα απο αυτή τη λάκα να βγούμε χιονοδρομικό Καλαβρυτων[και το ποιο δύσκολο σαφώς] χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τις καιρικές συνθήκες.
Τα αυτοκίνητα που [αν] θέλουν να ερθουν δεν θα πρέπει να ειναι αγωνιστικά αλλά προορισμένα προς την περιπέτεια και την ταλαιπωρία.
Το φαγητό είναι ευθύνη δική μας. Τηλέφωνο πληροφοριών (69——–). Αν υπάρχει ενδιαφέρον θα σας στείλω σχετικές πληροφορίες απο το δικό μας site την επόμενη εβδομάδα.
Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης Νταμπάσης.

————————————————————————————————————————————————–

Τις ημερομηνίες αυτές θα ασχολούμαι με το #%$@&transfer, οπότε δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ, αν και θα το ήθελα. Έτσι κι’αλλιώς ευχαριστούμε για τη πρόσκληση!
Η δραστηριότητα δείχνει πολύ καλή, ενώ τα παιδιά είναι cool όπως τους έχω δει στα trophy.
Αν κάποιος από την ομάδα θέλει (και μπορεί από δουλειές) να μας εκπροσωπήσει, θα είναι καλό και ενδιαφέρον. Πείτε μου να σας δώσω το κινητό του Κου Νταμπάση, σκέφτηκα να μη το βγάλω σε κοινή θέα στο site.

Mike Miskis


You must be logged in to post a comment.