Η σκληρή αλήθεια…

Στην κεντρική σκηνή της ταινίας, η Άννα μαθαίνει πως το σχέδιο της (να βάλει το Yaris στο γκαράζ) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί:

Καλή εβδομάδα σε όλους!!!
Mike Miskis

Υ/Γ: το σκηνικό στην έρημη παραλία που λέγαμε θα παίξει?


10 Comments to “Η σκληρή αλήθεια…”:
  1. Γιάννης says:

    Θεά η Τάτη!!! Καλά, αυτό το “blue” το αγωνιστικό, όλα τα λεφτά! Ούτε στη Σορβόνη δεν μιλάνε τόσο καλά.

    Εμείς για το ερημορεκλο-beachweekend είμαστε μέσα.

  2. Mike Miskis says:

    Μόλις επέστρεψα από το σπίτι του Ανδρέα (όπου ο Βαγγέλης καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να μετατρέψει το Pajero σε σοβαρό όχημα για Trophy).

    Έχω να πω ότι η περιποίηση, τόσο από πλευράς του ζεύγους όσο και του νεαρού μνηστήρα Σοφοκλή, ήταν παραπάνω από άψογη. Βρε Κικίτσα, αν το συνεχίσεις έτσι, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά θα τα έχουμε τινάξει από το φαγοπότι…

  3. Musashi says:

    Χα χα χα έλιωσα!! Όπως βλέπεις Αννούλα το αυτοκινητάκι σου είναι καταδικασμένο να μείνει στον δρόμο!!!!

  4. Ανδρέας says:

    Νομίζω ότι είναι υποχρέωση μας να φροντίζουμε τον μηχανικό μας αλλά και τον συμπέθερο μας .

  5. Παναγιώτης says:

    Κάποια στιγμή η μαμά πήγε να την τουμπάρει τη μικρή Τάτη αλλά ο μπαμπάς με την περέμβασή του την έβαλε πάλι στον σωστό δρόμο!!

  6. Dinos says:

    Η φωνή δείχνει τρελλή σιγουριά!!!
    Τρέμε Σοφοκλή…

  7. Νikos says:

    Ενδεχομένως να διέκρινα μία κλίση προς τη δικηγορία… Ήταν σαφής, παραστατική, ο λόγος της ήταν ουσιαστικός, και γενικώς, απολύτως πειστική.
    Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα μαζί της και ζητώ από την Άννα να παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα που ίσως και να έχει για την τοποθέτηση του Yaris στο γκαράζ, ώστε να παρκάρουν εκεί μόνο το Τζέϋ-Κέϋ και το Blue-Αγωνιστικό.
    BASTA.
    Υ.Γ.: Σοφοκλή σε βλέπω με πεπλατυσμένο κεφάλι… Από το τηγάνι…

  8. Νikos says:

    Όσον αφορά το ραχατλήδικο ΣουΚου σε παραλία, επιφυλασσόμαστε καθώς 1) μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο κ. Γιασημάκος θα προβεί στη μετατροπή του κιβωτίου ταχυτήτων του CJ και 2) θα λείψουμε για ολιγοήμερες διακοπές από 01.07-05.07.
    Εάν το εν λόγω ΣουΚου είναι μετά από όλα αυτά, το CJ είναι εντάξει, η τσέπη μας αντέχει και τα πεθερικά μου κρατήσουν τη μικρή μας, με χαρά θα έρθουμε!

  9. Iakovos says:

    Με μια μόνο λέξη, “Θεά”! Και Αννούλα, κάτι μου λέει ότι δεν έχεις ελπίδες…!!! Η απόφαση ήταν ρητή και κατηγορηματική…!!! Το αυτοκινητακι σου και σε αλλη παραλία!!! Εδώ παίζουν, το Τζευ Κευ και το Bleu αγωνιστικό!!!

    ΥΓ Εμείς το έχουμε δεδομένο για το παραλιάτο, με την προυπόθεση ότι η θα φτάνει εκεί το τουτουνάκι μας, η θα μας φιλοξενήσει καποιος απο ένα σημείο και μετά!!!

    Γυρνάω τέλος της εβδομάδας εγώ, οπότε περιμένουμε τις προτάσεις προς συζήτηση!

  10. Άννα says:

    Καλημέρα!!!
    Μιχάλη, Νίκο, Ιάκωβε, έτσι φαίνεται… τελικά ο Πάνος περιέγραψε τη “σκληρή αλήθεια”.

You must be logged in to post a comment.