Κάνοντας παπάδες… στους Παπάδες!

Αυτή ήταν μία πραγματικά πολεμική δραστηριότητα! Μπορεί στον τομέα της πλοήγησης να είχαμε κάποιες ατυχίες, αλλά τελικά τις βρήκαμε τις διαδρομές που ψάχναμε και με το παραπάνω!


25 Comments to “Κάνοντας παπάδες… στους Παπάδες!”:
  1. Ανδρέας says:

    Πακη μου η αλήθεια είναι ότι έχεις δώσει ένα πολύ φευγάτο στυλ με τα άρθρα σου που πραγματικά ζωγραφίζεις !!!!(μπορεί να είσαι κουλός σαν οδηγός αλλά χαλάλι σου !!!! ) όπως βλέπεις σου ανταπέδωσα την φιλοφρόνηση προκειμένου να οδηγηθώ στον στολισμό ολόκληρου του νησιού . Ένα ακόμη ευχαριστώ που φροντίζεις τόσο διακριτικά να με ανεβάζεις τόσο πολύ στον χώρο μας . Μπράβο από Κικη Μαργαρίτα και Γιώτα .
    Χρησταρα καλώς μας ήρθες αλλά πρόσεχε τις δηλώσεις μην την πάθεις σαν τον Πακη . Αγόρι μου τι να πω είμαστε περήφανοι ο Πακης και εγώ σαν νονοί σου ( μα δυο νονοί ποιος είσαι !!!!! ) ότι και να πω είναι λίγο , μα τι άνεση ,τι οδηγικο στυλ, ΑΡΧΟΝΤΑΣ πραγματικός , ειλικρινά δεν εξεπλάγην καθόλου με τον τρόπο που κατάπινες τα εμπόδια !!!! .
    Οξυγόνο πολύτιμο για τις μέρες μας αυτές οι εκδρομές με την παρέα και τις ομορφιές της φύσης . Η περιοχή αλλά και το δασικό χωριό με τις τιμές κρίσης είναι πολλά υποσχόμενη .

  2. Mike Miskis says:

    Πότε προλάβατε ρε μπαγασάκια να το postάρετε… ξενυχτήσατε με τόση κούραση?

    Φανταστικό post!! Πολλοί φίλοι θα γελάνε μπροστά στον υπολογιστή τους, διαβάζοντας τα εξαιρετικά αντικειμενικά σχόλια.

    Ρε φίλε, μα ούτε μια φωτογραφία το τερατάκι σε δράση? Αυτά κάνεις και μετά μου λένε ότι το έχω ακριβοθώρητο.

    Πολύ σοβαρά και μετρημένα τα σχόλια… και θα έλεγα ότι προδίδουν μεγαλείο ψυχής και ανωτερότητα, όπως σίγουρα θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι.

    Χρηστάρα ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ!!! Να προσέχεις και να ακούς τους νονούς σου. Λόγω του κύρους και της φήμης που έχεις στο χώρο, έχουν αγχωθεί λίγο που έγινες βαφτηστήρι τους.. Γι’αυτό και ήταν τόσο σοβαροί την Κυριακή, έ?

    Το μέρος είναι θεϊκό, προτείνω κατά τις αρχές Μάρτη να ξαναπάμε.

  3. Γιάννης says:

    Mike, το είδα μετά λύπης μου και εγώ ότι δεν είχα ούτε μία φωτό από το τερατάκι εν δράσει, αλλά αυτό είναι το τίμημα του να ανεβαίνεις όλα τα εμπόδια με τη μία. Αν κόλλαγες και εσύ συνέχεια σαν τον Αντρέα, σίγουρα θα είχα περισσότερες φωτογραφίες.

  4. Ανδρέας says:

    Άσε ρε μπεσαλή τις δικαιολογίες και πες την αλήθεια έστω και μια φορά .
    ΠΑΤΑΣΙΤΟ !!! Ε ΠΑΤΑΣΙΤΟ !!!!

  5. Παναγιώτης says:

    Χρήστο καλωσόρισες! Να χαίρεσαι τους νονούς σου!

  6. Mike Miskis says:

    Γιάννη, δεκτή η απάντηση. Στην επόμενη δραστηριότητα θα ξεπατώσω τον εργάτη μου για να με βγάλεις πολλές φωτό.

    Στο μεταξύ, μη θορυβηθείς από τη προσπάθεια σπίλωσης που εξαπέλυσε ο δόλιος σπότερ Ανδρέας. Όλοι ξέρουμε ότι είσαι αμερόληπτος και αδέκαστος, ο Carl Bernstein του off roading!!

    Οι δε δυσκολίες στην πλοήγηση δικαιολογούνται απόλυτα λόγω της εγγύτητας των περιοχών στις οποίες κινηθήκαμε με τη γραφική κωμόπολη της Ιστιαίας, άρα και με κολασμένες καταστάσεις, πρόσωπα και πάθη του παρελθόντος.

  7. Κωστής says:

    Κύυριε Χρήηηστοοοο γεια σας κι απο εμάς ….Καλώς μας ήρθατε επιτέλους!!!
    Φιλαράκια καταπληκτική δραστηριότητα …ζηλέψαμε πολύ …άντε το πρασινομουντζουράκι τελειώνει κι αδημονεί να ξανάβγεί στο βουνό.
    Κωστής Ναυσικάκι

  8. Ανδρέας says:

    Τελικά αποφασίσαμε μαζί με τον Βαγγέλη να ανεβάσουμε ένα βιντεακι που θα τονίζουμε την καλλιτεχνική-ποιητική φλέβα του Πακη με την διαφορά ότι αυτά είναι γεγονότα και όχι παραποίηση της αλήθειας , μείνετε συντονισμένοι .

  9. Mike Miskis says:

    Μην το κάνετε ακόμα, κρατήστε το για πιο δύσκολες μέρες 8)

  10. Γιάννης says:

    Πού βλέπεις την παραποίηση της αλήθειας νονούλη μου; Μήπως προσέλαβα ηθοποιούς να υποδύονται την αφεντιά σου;

  11. Ανδρέας says:

    Κάποιο άγνωστο τηλεφώνημα με μια τρεμάμενη φωνή και με έναν κρύο και συνάμα βρομερό ιδρώτα που διαπερνουσε το ακουστικό μου είπε να κοιτάζω τον τραπεζικό μου λογαριασμό που με μεγάλη μου έκπληξη είχε αυξηθεί κατά μερικές χιλιάδες ευρωπουλα . Το θεώρησα καλό οιωνό και έτσι αποφάσισα να αναβάλω την προβολή του βίντεο .
    Ακου 95 μέτρα με εργάτη και τα 5 με καμένο συμπλέκτη , αυτό είναι το ευχαριστώ που σας άνοιγα τον δρόμο σχεδόν όλο το ΣΚ .

  12. Χρήστος says:

    Γεια σας και από μένα! Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνετε. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των νονών μου!

  13. Dinos says:

    Χρήστο καλώς ήρθες στους… Command(os)!

    Πάκη για άλλη μια φορά “έγραψες”. Αν τώρα, το δούμε από διαφημιστική σκοπιά, το στόχο σου το έχεις πετύχει με τώσα OTS. Θα πρέπει ο Αντρέας να μου κάνει ανάθεση για να διορθωθεί το κατεστραμένο του προφίλ. Θα πάρω λιγότερα αν είναι μαζί και ο Βαγγέλης!

    Τι λάσπη Ντίνο, είπε το jimny της chrysler όταν του έδειξα το ποστ. Καλά που κάτσαμε σπίτι είπα εγώ.

  14. Γιάννης says:

    Σκοτεινές και υποχθόνιες δυνάμεις, προκειμένου να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να εκβιάσουν θετικές κριτικές στο επόμενο post, χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να φιμώσουν τη φωνή της αλήθειας. Δεν θα τους περάσει όμως!

    Προτείνω να ακολουθήσετε τη συμβουλή του Ντινάρα, διότι μόνο ένας καταξιωμένος επαγγελματίας διαφημιστής θα μπορούσε να διορθώσει την εικόνα σας!

  15. Ανδρέας says:

    Ντιναρα μου τι να πω , όχι τίποτε άλλο τον έφερα και στην ομάδα τι το ήθελα ο άμοιρος ?
    Υπάρχει εν τω μεταξύ και καταιγισμός από μειλ που προσφέρονται και χορηγοί για να τρέξω στο Παρίσι – Ντακάρ μέχρι και το καμελ τροφυ ξεκινάν για χάρη μου αρκεί να ηγηθώ .
    Αχχχχχχχ έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου και όχι τίποτε άλλο έχει παλουκωθεί και στο καλάθι της BMW ( με ότι αυτό συνεπάγεται ,ψυχή και ΣΩΜΑ !!!!!)

  16. Γιάννης says:

    Βλέπεις λοιπόν και μόνος σου πόσο αχάριστος είσαι. Έχεις γίνει διάσημος στο Παγκόσμιο στερέωμα του off road και παραπονιέσαι κιόλας…

  17. Ανδρέας says:

    Πακη μου στο τηλέφωνο ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ !!!!!!!!!!!
    Με το που σου είπα ότι δεν θα προβάλλω τα αμαντάριστα πλάνα που έχω ξανατσετσουμισες !!!!!!

  18. Γιάννης says:

    Τόσα λεφτά μου έφαγες, να μην σε κράζω;

  19. Παναγιώτης says:

    Γιάννη κορυφαίο το έργο! Doing papades at papades! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    (Κάτι πρέπει να παίζει με την λήψη ή την επεξεργασία. Το βάζω στο 1080p αλλά δεν μου φαίνεται για 1080. Δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το 480p).
    (Ο Χρήστος πόσταρε για πρώτη φορά λίγο πιο πάνω. Τώρα το είδα και το άφησα να βγει. Sorry για την καθυστέρηση).

  20. Χρήστος says:

    Πακη μού τό απίθανο αυτό αυτοκίνητο από κάτω είναι σάν καινούριο

  21. Γιάννης says:

    Τι εννοείς Χρηστάρα; Να ανησυχήσω;

  22. Χρήστος says:

    Πακη μού τό αυτοκίνητο μας είναι οκ και τό καλοριφέρ είναι οκ για τον επόμενο αγώνα με τη λάσπη

  23. Γιάννης says:

    Παναγιώτη, έψαξα λίγο το θέμα της ανάλυσης του βίντεο και μάλλον έφταιγε η λήψη. Τραβούσα σε φορμά αρχείου mp4 (1440X1080, 12Mbps), διότι είναι πιο εύχρηστο για ανέβασμα στο internet.

    Από δω και πέρα θα τραβάω σε φορμά αρχείου AVCHD (1920X1080, 24 Mbps, 50 πεδία/sec). H a77 μπορεί να τραβήξει και σε λίγο περισσότερα Μbps (28), αλλά το αρχείο mts που παράγεται δεν το αναγνωρίζουν (ακόμα) τα πολύ εύχρηστα προγράμματα επεξεργασίας video του mac.

  24. Νikos says:

    Γεια σας και από μένα! Χρήστο καλωσήρθες και επίσημα στον προθάλαμο της παρέας! Κρίμα που δεν έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω πια, αλλά για άγνωστους λόγους, έχω την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω πάλι… Ίσως το Μάρτη…
    Καλές διαδρομές σε όλα τα φιλαράκια!

  25. Χρήστος says:

    Φοβερή δουλια τον είδα τό μουτσουρη καί
    Εγώ κωστή καλές βόλτες μπράβο πέτρο,,,,,,
    Μιχάλη τό μαγαζί είναι τέλειο

You must be logged in to post a comment.