“η μόνη διέξοδος είναι προς τα επάνω”

Η ημερομηνία για το φετινό Έβρος Trophy πλησιάζει και οι συντελεστές του δουλεύουν στο φουλ. Στον τομέα της επικοινωνίας, η προβολή του event είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές, στο facebook και τα forum Τα αποτελέσματα φαίνονται: οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει αυτές του 2010. Στο forum του evrosadventuretrophy χτίζεται σελίδα με τα προφίλ των αγωνιζομένων, κάτι που δεν έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα. Εκεί θα αναρτηθούν μετά τον αγώνα και άρθρα, σχόλια, εντυπώσεις από το φετινό event και φωτό από όλα τα πληρώματα.
Το Camp έχει παροχές για τους αγωνιζόμενους, όπως πλήρες συνεργείο από επαγγελματία-χορηγό του αγώνα, ηλεκτρισμό και ζεστό νερό.
Στην απονομή, δώρα περιμένουν τους συμμετέχοντες και όσους διακριθούν, φυσικά.
Για τους θεατές, γίνεται προσπάθεια να ετοιμαστεί έντυπο με πληροφορίες για το κάθε πλήρωμα, ώστε να ξέρουν who is who την ώρα που παρακολουθούν τις διαδρομές.

To βασικότερο: υπάρχει η υπόσχεση ότι φέτος ο αγώνας μέσα στην μοναδική φύση του Ν.Έβρου θα είναι… next level (αν υπάρχει τέτοιο) δηλαδή ακόμα πιο τεχνικός και ακραίος από τα προηγούμενα χρόνια. Και οι τύποι έχουν αποδείξει ότι τηρούν τις υποσχέσεις τους.

Πιστεύω ότι η προσπάθεια αξίζει την υποστήριξη μας με κάθε τρόπο. Είναι μια μικρή παραφωνία προς τη διάθεση της εποχής, που μας θέλει να κοιτάμε κάτω, κάπως κουρασμένοι.

Οι συμμετοχές εδώ: http://www.evros-trophy.com/forum/viewtopic.php?f=16&p=14#p14

Mike Miskis


13 Comments to ““η μόνη διέξοδος είναι προς τα επάνω””:
  1. Ανδρέας says:

    Όταν κάνεις καλή δουλειά τελικά αμείβεσαι αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση να καταφέρεις να προβάλεις και αυτό που κάνεις .
    Ο οργάνωση φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της όπως άλλωστε και κάθε άλλη φορά και κατάφερε το απίστευτο , να ξεπεράσει τις περσινές συμμετοχές κόντρα στην άθλια περίοδο που διανύουμε .
    ΜΠΡΑΒΟ στην οργάνωση .
    Από την μια είμαι χαρούμενος για την μεγάλη μου αγάπη το ΕΑΤ που αντέχει με το παραπάνω και από την άλλη αρκετά λυπημένος που δυστυχώς δεν θα καταφέρω να είμαι εκεί σαν αγωνιζόμενος .Ελπίζω του χρόνου να καταφέρω να είμαι και εγώ εκεί .

  2. Mike Miskis says:

    Θα είσαι εκεί, παλιοχούφταλο, και άσε τα “ελπίζω”.

  3. Mike Miskis says:

    Πράγματι, στην κρίση κάποιοι αντιδρούν με το να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Διαβάστε το παρακάτω, από την οργάνωση:

    ———————————————————————————————————————————————————
    Το σκεπτικό ότι το Evros Trophy είναι ο δυσκολότερος αγώνας εν Ελλάδι και νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τελικά θα πρέπει να βραβεύσουμε ΟΛΟΥΣ όσους ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ τον αγώνα ❗
    Όλοι όσοι τερματίσουν φέτος θα πάρουν κύπελο! Βέβαια τα <καλά> είναι για τους πρώτους τρεις αλλά εμείς θα επιβραβεύσουμε τον τερματισμό όλων και δεν είναι μόνο αυτό !
    Οι δωροθέτες μας έχουν προσφέρει εφέτος ακριβά δώρα τα οποία σκοπεύουμε να τα κληρώσουμε στην απονομή σε όλους όσους συμμετείχαν ! Εργάτες , ελαστικά , σχοινιά πλάσμα , εκδρομές 4Χ4, σετ εργαλείων εργάτη , κομπρεσέρ αέρος είναι μερικά από αυτά που θα κληρωθούν , αρκεί και μόνον να έχετε συμμετάσχει στον αγώνα και να βρίσκεστε στην απονομή την Κυριακή το μεσημέρι .(τα δώρα θα αναφερθούν αναλυτικά κατά δωροθέτη σε άλλη ενότητα )
    Από την κλήρωση αποκλείονται οι πρώτοι κάθε κατηγορίας οι οποίοι και κερδίζουν την συμμετοχή τους στο ΕΑΤ 2012 ! 😀 😀

    Φίλοι μου καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι η κρίση έχει επηρεάσει την χώρα μας και ότι το κόστος για αυτόν τον αγώνα είναι βαρύ ! Δίνουμε εφέτος τον καλύτερο μας εαυτό να σας ικανοποιήσουμε και να σας βγάλουμε από την σκυθρωπή καθημερινότητα για λίγες μέρες ,ανταμοιβή για εμάς είναι το χαμόγελο και η υποστήριξη σας !
    Ευχαριστούμε θερμά και έπεται συνέχεια εκπλήξεων !

    Ο πρόεδρος της Λέσχης Έβρου 4Χ4
    Δημήτρης Ράπτης
    ———————————————————————————————————————————————————

    πηγή: http://www.to4X4.gr

  4. Γιάννης says:

    Mike μην τον πιέζεις τον παππού. Χωρίς αυτόν άλλωστε οι πιθανότητες για κούπα αυξάνονται κατακόρυφα. Αν θέλει βέβαια να έρθει σαν (γριά) τσιρλίντερ, ευπρόσδεκτος!

  5. Γιάννης says:

    Νονέ περιμένω λαμπάδα…

  6. Ανδρέας says:

    Πακη μου ειμαι πάντα στην διάθεση σου ???????!!!!!!!

  7. Ανδρέας says:

    Και Πακη μου μην σε συνεπαίρνουν οι ορμές και εκτίθεσαι δημοσίως
    Είναι και Μεγάλη Εβδομάδα .

  8. Ανδρέας says:

    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!!!

  9. Mike Miskis says:

    Καλό Πάσχαααααα!!!!!

    Και μη το βάζετε κάτω, “η μόνη διέξοδος είναι προς τα επάνω”.

  10. Musashi says:

    Καλό Πάσχα σε όλους μας!!

  11. bill says:

    Κι από εμάς παιδιά Καλό Πάσχα!!!

  12. Γιάννης says:

    Τελικά ο τσίπης ο νονός μου δεν μου πήρε λαμπάδα… Καλό Πάσχα σε όλους!

  13. stelios says:

    Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!

You must be logged in to post a comment.