Μια φωτό από το καλοκαίρι

μπαμπά, γιατί το λένε “πέτρα και φως”?

Γυρίσατε όλοι?
Πως περάσατε? Εμείς κάναμε τρομερό reset στη Μάνη, αλλά και στον Διόνυσο, τον Αύγουστο. Το είχαμε φαίνεται πολύ ανάγκη. Μάθαμε ότι στη Τσαγκαράδα, Ντίνος – Ελένη – Ionut – Zina και Μούρ έκαναν κάτι αντίστοιχο. Για τον Q και την Κέλλυ δεν το συζητάω, μας έβαλαν τα γυαλιά σε όλους! Οι άλλοι? Βάλτε καμιά φωτό!

Πρώτη συνάντηση του φθινοπώρου στο Πήλιο, τέλος του μήνα, για τα γενέθλια μας και για βόλτα (βόλτα = ότι μας προκύψει ανάλογα με τον καιρό και το το mood). Ακριβής ημερομηνία και το τηλέφωνο του ξενώνα που είναι δίπλα στο Ντινόσπιτο, μόλις μιλήσω με την οικοδέσποινα μας, κα Ελένη Πολίτη. Εννοείται πως είστε καλεσμένοι όλοι, παλαιοί και νεότεροι στην ομάδα.

Καλό χειμώνα… με λιγότερη στεναχώρια και παράνοια, με περισσότερη θετική ενέργεια και με πολλές-πολλές εμπειρίες για την ομάδα μας!!

Mike Miskis

Μία φωτό  από Πάνος:

Ηλιοβασίλεμα και πανσέληνος στη Μάνη...η πιό μαγική ώρα για μπάνιο...ιδίως για κάποιον που έχει να μπεί στη θάλασσα 2 χρόνια!


10 Comments to “Μια φωτό από το καλοκαίρι”:
  1. Mike Miskis says:

    Άσχετο, αλλά το γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούργιο post: το DVD σας άρεσε? Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο…

    Καλά ήταν χθες βλαμμένα, σας είχα πεθυμήσει.

  2. Νikos says:

    Για ποιό DVD μιλάτε παιδιά?

  3. Παναγιώτης says:

    Καλή ερώτηση, ποιό DVD;

  4. Mike Miskis says:

    Ήταν από την άνοιξη… εκεί βόρεια που πάμε κάθε άνοιξη… με το τερατάκι και το pajerάκι… Νόμιζα πως είχατε όλοι πάρει αντίγραφο.

  5. Παναγιώτης says:

    Από πού έπρεπε να έχουμε πάρει αντίγραφο;

  6. Ανδρέας says:

    Μόλις την Πέμπτη που συναντηθήκαμε είχα παραλάβει 5 DVD από τον τροφυ του Έβρου. Τα 4 δόθηκαν στους αγωνιζόμενους και 1 στην ομάδα υποστήριξης.

  7. Dinos says:

    Καλώς σας βρήκα όλους!
    Καλή συνέχεια!!!

    Να φέρεται και ένα αντίγραφο του DVD στο Πήλιο!

  8. stelios says:

    Den eho DVD, kardia mou… Ωραία θα είναι στο Πήλιο!

  9. Νikos says:

    Καλά ρε παιδιά, οι προσωπικές στιγμές της Τζούλιας πωλούνται στα περίπτερα και οι δημόσιες στιγμές της αγωνιστικής ομάδας των Nomad δεν είναι καν γνωστές στους ίδιους τους Nomad?????? Που πάει αυτός ο κόσμος?

    Για το Πήλιο υπάρχει πληροφόρηση?

  10. Mike Miskis says:

    Νίκο, εδώ η ταινία που γυρίσαμε κοντεύει να κλείσει χρόνο και όσο την είδαν στη τηλεόραση του Ουζμπεκιστάν, άλλο τόσο την είδαμε και στη ΝΕΤ, με ένα DVD που μας έχει 0,92 λεπτά θα κολλήσουμε?

    Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε πλήρη ενημέρωση για Πήλιο, ετοιμάζουμε ωραίο σκηνικό.

You must be logged in to post a comment.