Ο Mανιτού ήρθε…

…στον ύπνο μου, και μου είπε:

“Κακιά Παρέα, σκέψου. Το ζώο που θα διαλέξεις, πρέπει να έχει τη δύναμη του βίσωνα, γιατί θα κουβαλήσει εσένα και τα όπλα σου στον πόλεμο…. την αντοχή του μουλαριού, γιατί μ’αυτό εσύ και οι γυναίκες σου θα ταξιδέψετε πέρα από τον ορίζοντα…. την ψυχή του σκύλου, γιατί θα του ζητήσεις περισσότερα απ’όσα οποιοδήποτε ζώο αντέχει…. το πάτημα του λύκου, για να βρίσκει τον δρόμο του στις πλαγιές των βουνών…. την ομορφιά του αετού, για να νιώθεις περήφανος που είναι δικό σου.

Κακιά παρέα, σοβαρέψου. Δε νομίζεις ότι είναι λίγο αργά για να αλλάξεις χαρακτήρα? Τι σκέψεις είναι αυτές που σου θολώνουν το μυαλό? Μήπως γέρασες πριν την ώρα σου και άρχισες να σκέφτεσαι πολύ και να πολέμας λίγο?

Κακιά Παρέα, αποφάσισε. Αύριο το βράδυ βγες στην κορυφή του βουνού και δες το φεγγάρι να βγαίνει, μετά γύρνα στη σκηνή σου και κάπνισε την πίπα της σοφίας (βάλε μπόλικο μέσα για να σε πιάσει), μετά στύλωσε τα μάτια σου έξω, στη μαύρη νύχτα… και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις

Ούγκ”

Αυτά μου είπε, ο άτιμος, στον ύπνο μου… άντε τώρα φιλαράκια, καλά μπάνια!!

Mike Miskis


2 Comments to “Ο Mανιτού ήρθε…”:
  1. stelios says:

    Ρίξε μια ματιά στην καινούργια έκδοση του wrangler που προορίζεται για το αμερικάνικο στρατό: καρότσα πίσω, φύλλα σούστας και ενσωματωμένο σνόρκελ.
    http://jalopnik.com/cars/new-cars/jeep-j8-taking-the-wrangler-unlimited-to-boot-camp-bringing-back-a-brute-of-a-pickup-299862.php

  2. Mike Miskis says:

    Αν βγεί σε επαγγελματική έκδοση, θα πρέπει να έχει τα μισά λεφτά από το κανονικό, για να καλύπτει τα “μείον” της καρότσας και της σούστας.
    Λίγο χλωμό για Jeep…

    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, χλωμό πρόσωπο.

You must be logged in to post a comment.