ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ

Ωραία τα πηγαδάκια και οι συζητήσεις στο γραφείο μας στο τηλέφωνο στον καναπέ μας στην ταβέρνα στο βουνό για όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή την έρημη χώρα αλλά νομίζω ότι η επόμενη συνάντηση μας πρέπει να είναι στο Σύνταγμα .

Είναι βέβαιο ότι όλοι μας έχουμε περάσει μεμονωμένα έστω και μια φορά από εκεί αυτές τις ημέρες  αλλά νομίζω ότι η παρέα μας  έστω και λίγο καθυστερημένα πρέπει να δώσει ομαδικά το παρόν .

Είναι σίγουρο ότι όλοι μας έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε και ως συνήθως περιμένουμε τους άλλους να βγάλουν τα κάρβουνα από την φωτιά και δυστυχώς ανήκω μέσα σε αυτούς τον τελευταίο καιρό .

Κάποιοι μπορεί να πουν ε και τι θα αλλάξει άμα πάμε αφού άλλοι κανονίζουν τις μοίρες μας . Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τον καναπέ μας δεν θα καταφέρουμε τίποτε .

Και όπως είπε κάποιος δεν πειράζει άφησε την δουλειά σου για μια μέρα η και περισσότερες αν χρειαστεί αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι η παθητική μας στάση θα μας οδηγήσει να τις χάσουμε τελείως .

Αύριο λοιπόν το απόγευμα Τετάρτη  κατά τις πέντε λέμε να ξεκινήσουμε από εδώ .

Ακούω συμμετοχές .(το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά Μουρ – Q –Μπιλαρα θα χαρούμε να σας δούμε )


7 Comments to “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ”:
  1. Βαγγέλης says:

    Εγω μεσα

  2. Mike Miskis says:

    Scripta manent:
    Στις 19/12ου του 2008 ο Πάνος είχε γράψει ένα κείμενο με τίτλο “εκτός θέματος”. Θα το βρείτε στα protected. Το password αν δεν το θυμάστε το έχει ο Πάνος.

    Ρίξτε μια ματιά. Πιστέψτε με, αξίζει…

    Όσο για αύριο, ο καθένας είναι ελεύθερος (?) να πράξει όπως νομίζει καλύτερα.

  3. Νikos says:

    Στο Σύνταγμα έχω δώσει το παρόν μερικές φορές (μία από αυτές ήταν στην τελευταία ταβερνο-συνάντηση των Nomads), σαν αγανακτισμένος, παρόλο που και οικογένεια έχω και ο χρόνος είναι ασφυκτικά λίγος για να προλάβω την καθημερινότητα.
    Αντρέα, σε συγχαίρω για την πρωτοβουλία σου.
    Έχεις απόλυτο δίκιο για τον καναπέ. Και γελάω με πίκρα όταν ακούω ανθρώπους να λένε ότι οι Αγανακτισμένοι δε θα πετύχουν τίποτα. Ένα κίνημα ειρηνικής αντίδρασης ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, που μόλις γεννήθηκε σε μία κοινωνία ανθρώπων που δε δίνουν δυάρα για το τι γίνεται, αρκεί αυτό να είναι περισσότερα από 5 μέτρα μακρυά τους, πραγματικά αποτελεί κάτι το οποίο μπορώ να παρομοιάσω με ηλιαχτίδα στο σκοτάδι. Και αυτή η κίνηση βασίζεται στη συμμετοχή. Αν δεν έχει συμμετοχή, δεν υπάρχει. Η συμμετοχή ειμαστε εμείς, κανένας άλλος.
    Κανονικά θα ήμουν και σήμερα στο Σύνταγμα, αλλά η Μαρίνα είναι από το Σάββατο στο κρεββάτι με μία αρκετά έντονη αλεργία την οποία απέκτησε στα καλά καθούμενα. Έχουμε πάει σε 4 γιατρούς και σε νοσοκομείο, και ίσως να έχουμε βρει επιτέλους το κοκταίηλ φαρμάκων που τη συνεφέρνει… Θα δείξουν οι επόμενες ώρες.
    Εάν λοιπόν είναι καλύτερα αύριο, ώστε να μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, θα είμαι εκεί σίγουρα.
    Υ.Γ.: Πάρτε μαζί βαζελίνη και ένα πανάκι, καλού κακού… Οι γνωστές κρατικές τακτικές διάλυσης των δικαίως αντιδρόντων, δε νομίζω οτι θα λείψουν…

  4. Νikos says:

    Τι μούγκα είναι αυτή ρε παιδιά? Είπα τίποτα κακό?

  5. Ανδρέας says:

    Μόλις γυρίσαμε με τον Βαγγελη από μια επισημαίνω ειρηνική βόλτα στο Σύνταγμα και σίγουρα ούτε ήρωες γίναμε ούτε και ανακαλύψαμε τον τροχό .
    Θα ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων σε όσους νομίζουν ότι τους κάνω κήρυγμα η ότι το παίζω έξυπνος αλλά είμαι τόσο πολύ συναισθηματικά φορτισμένος που συγκρατιέμαι με μεγάλη δυσκολία
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναθεωρήσαμε πολλά πράγματα όταν καταλάβαμε ότι πληρώνουμε φόρους σε ευρώ και μας τα επιστρέφουν σε δακρυγόνα .
    Κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και πηγαίνετε μια ειρηνική βόλτα στο Σύνταγμα του το χρωστάτε να είσαστε σίγουροι ότι κάτι θα μάθετε .
    Προσπαθώ να καταλάβω τι κακό έκανα και τρέμουν ακόμη το πόδια μου προσπαθώντας να προφυλαχτώ από τα δακρυγόνα και από το κυνηγητό από την στιγμή που ήμουν 7 χρονών την τελευταία φορά που πέταξα μια πέτρα και άνοιξα το κεφάλι του κολλητού μου φίλου .
    ΥΓ. Μα και βέβαια υπάρχουν και προκλητικοί διαδηλωτές .

  6. Νikos says:

    Αντρίκο, Βαγγέλη και όποιος άλλος ενδιαφέρεται (που δεν το βλέπω), Κυριακή απόγευμα θα είμαι εκεί. Αν θέλετε να κατέβουμε παρέα ειδοποιήστε.

  7. Ανδρέας says:

    Νίκο για Κυριακή απόγευμα χλωμό αλλά θα μιλήσουμε .

You must be logged in to post a comment.