Στα χνάρια του Wild Terrain… λίγο πρίν το Trophy

Λίγες μέρες πριν το Trophy της Θεσσαλονίκης, είπαμε να κάνουμε μία βολτίτσα στις όμορφες διαδρομές του  Wild Terrain που έγινε με επιτυχία στην Εύβοια, αφενός για να το διασκεδάσουμε και αφετέρου για να διαπιστώσουμε τις (πολλές) αδυναμίες του “αγωνιστικού” αυτοκινήτου.


6 Comments to “Στα χνάρια του Wild Terrain… λίγο πρίν το Trophy”:
  1. Βαγγέλης says:

    Μπράβο Πάκη ωραίες η φωτογραφίες κ τα παχιά λόγια της περιγραφής
    Εάν δεν ήμουν εκεί θα σε πίστευα έτσι που τα λες. χαχαχαχα……

  2. Ανδρέας says:

    Δυστυχώς όλα ξεκίνησαν με μια έντονη διαμάχη μεταξύ Πακη και Σοφοκλή .Η αλήθεια είναι ότι έπεσε και πολύ ξύλο που μετά από μια κλωτσιά του Σοφοκλή ο Πακης για να αμυνθεί του έκρυψε το σκουφάκι του με τον γνωστό ύπουλο του τρόπο και όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε η απάντηση του ήταν αφοπλιστική ( ΑΦΟΥ ΜΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ).
    Κατά τα αλλά ως αναφορά τον τομέα των επιδόσεων όπως πολύ καλά γνωρίζει ο Πακης αλλά και οι υπόλοιποι η μικρή υστέρηση του συμπαθέστατου φίλου μου και μέλλοντα κουμπάρου μου οφειλόταν προφανώς για μια ακόμη φορά στα λάστιχα του που μετά από 2 χρόνια ακόμη δεν λένε να στρώσουν .
    Η αλήθεια είναι ότι ο ο Βαγγελης με το βάρος του μηχανικού προβληματίστηκε για τις διακοπές που έκανε τα πατζερακι 2 φορές αλλά νομίζω ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για ακόμη μια φορά και θα λύσει το πρόβλημα

  3. Παναγιώτης says:

    Α ρε φιλαράκι τι σου λέει ο Πάκης!!

  4. Γιάννης says:

    Παναγιώτη μου εγώ πάντα την αλήθεια καταγράφω…

  5. Mike Miskis says:

    Γιάννη, πας για Πούλιτζερ αντικειμενικότητας!!

    Τα Τέμπη θα είναι κλειστά, κανονίστε να φύγουμε νωρίς τη Τετάρτη.

  6. Ανδρέας says:

    Ετοιμαζει και εφημεριδα με τιτλο (Η ΜΠΕΣΑΛΙΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ )

You must be logged in to post a comment.