Το μαγικό βουνό

.

.

.

.

.

.

.

 

Το επόμενο Σ/Κ 25-26-27 ΜαΪου θα βρεθούμε μετά από μήνες ξανά στο σπίτι μας. ‘Οπως πάντα, ο πρωταγωνιστής της δραστηριότητας θα είναι το ίδιο το μαγικό βουνό. Καλό καιρό ή βροχή, δύσκολες ή εύκολες διαδρομές, ότι και να μας προσφέρει θα το δεχτούμε.

Αυτή τη φορά θα έχουμε ως καλεσμένους τους διαχειριστές του JPForum Χρήστο και Παντελή με το εντυπωσιακό JK του πρώτου, και πιθανόν τους φίλους Άγγελο και Άννα με ένα εξίσου όμορφο Defender 90.

Για όσους πάνε από Παρασκευή, προτείνω διαμονή στον ξενώνα που είναι στο Μαυρολιθάρι πάνω στην πλατεία (αυτόν με τους… Volvo portals :-)) ώστε μόλις συναντηθούμε να φύγουμε για την ωραία διαδρομή πάνω από την Καστριώτισα, που δεν ολοκληρώσαμε την τελευταία φορά. (αν την κάνουμε, θα είναι χωρίς το δεύτερο μισό της, για λόγους ασφαλείας). Διαβίωση το βράδυ όπου νυχτώσουμε. Την Κυριακή, υπάρχει στο  GPS του μουντζούρη το τράκ από τη διαδρομή που είχαμε κάνει ψηλά στον Δρυμό με Κλεώπα, ε Ναυσικά??

Εναλλακτικά, ξεκινάμε από Παύλιανη. Το βλέπουμε…

Τα λέμε επάνω!!

Mike Miskis


8 Comments to “Το μαγικό βουνό”:
  1. Mike Miskis says:

    UPDATE:
    Βλέπουμε τον καιρό και διαμορφώνουμε το ραντεβού τελευταία στιγμή. Αν βρέχει, ίσως πρέπει να αφήσουμε τη διαδρομή στην Καστριώτισα.

    Σε αυτή τη περίπτωση μπορούμε να βρεθούμε Παύλιανη, να κάνουμε το Σάββατο τη μεγάλη διάσχιση (αυτή στα λειβάδια που θυμάται ο Κωστής) και την Κυριακή την άλλη ψηλά.

    Επίσης, σε περίπτωση βροχής, το camp που μείναμε την τελευταία φορά είναι καλύτερα προστατευμένο από το άλλο στα ψηλά, που μένουμε συνήθως.

    Ετοιμαστείτε και θα μιλήσουμε τηλεφωνικά Πέμπτη – Παρασκευή.

  2. Musashi says:

    Πραγματικά θα ήταν για μένα βάλσαμο μια διαβίωση στα μέτρα μας αυτή την εποχή, δυστυχώς θα είμαι εκτός Ελλάδος! Καλά να περάσετε!

  3. Mike Miskis says:

    Είναι μαγικό το πόσο διαφορετική είναι η Παρασκευή σου, όταν έχεις μπροστά σου δραστηριότητα. Φιλαράκια, τα λέμε στους 433100 😎

  4. Iakovos says:

    3 Hours and counting!!!

  5. Ανδρέας says:

    Θέλαμε δεν θέλαμε δυστυχώς επιστρέψαμε κλάψ κλαψ .

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο η καθημερινότητα γίνεται χειρότερη τόσο γίνεται εντονότερη η επιθυμία της απόδρασης . Το θέμα είναι πόσο εύκολα θα γίνονται αυτές οι εκδρομές ? Σίγουρα δύσκολα αλλά αξίζει τον κόπο , για εμένα προσωπικά είναι απίστευτα θεραπευτική ένεση !!!!!

    Οι καλεσμένοι μας με αρκετή δόση θετικής ενέργειας , εύχομαι να πέρασαν καλά .

    Χάρηκα για το καμ μπακ τους σερ Τζεικομπ μετά της Καρολίνας μακάρι να μην είναι προσωρινό .

    Κωστής και Ναυσικά γνωστή αξία .

    Μαικ χάρηκα ιδιαίτερα τον αυτοσαρκασμό σου το βράδυ στην σκηνή πράγμα που δεν με έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοιο .

    Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι καλύτερα που δεν ήρθε ο Πακης γιατί έτσι γλίτωσα (ελπίζω) τα άθλια και κακεντρεχή του σχόλια ( ο Πακης τα ονομάζει αντικειμενικά ) αλλά δεν νομίζω ότι με έπεισα . Άλλωστε έχει δεσμευτεί ο μπεσαλής .

  6. Iakovos says:

    Σχετικά με τη φωτό: Αν μιλάς για το σώμα μας, ναι… αυτο επέστρεψε!!!

  7. Mike Miskis says:

    Αυτή τη φορά η δραστηριότητα θα περιγραφεί φωτογραφικά και κειμενικά από τους καλεσμένους μας, τον Χρήστο, τον Βασίλη και τον Παντελή.

    Είχαμε καιρό να φύγουμε και το κατάλαβα. Αυτές οι εμπειρίες είναι θησαυρός και ο τρόπος που νιώθεις τελικά στο τέλος τους, απλά ανεκτίμητος.

    Περισσότερα αύριο, που λογικά θα έχουμε το link του post από τα παιδιά του JPF.

  8. Γιάννης says:

    Μακάρι να μπορούσαμε να ερχόμασταν και εμείς με το Μαριεττούνι…
    Μας έχει λείψει και εμάς η όλη φάση πολύ. Αφήστε που το wrangleraki κάθεται μόνο του στο γκαράζ και κλαίει.

    Αντρίκο, με συγκινείς.
    Μιχάλη, με πρόλαβες για το post. Ήμουν έτοιμος να προσφερθώ να το γράψω εγώ… Λίγες φωτό ήθελα μόνο από τους καλεσμένους και θα ήταν έτοιμο! Από τον Αντρέα έχω ένα σωρό που είναι κολλημένος, δεν θέλω άλλες!

You must be logged in to post a comment.