Αναζητώντας τη χαμένη τουλίπα…

Εν όψει της επικείμενης συμμετοχής της ομάδας με έκτακτη σύνθεση στο Trophy της Κομοτηνής και δεδομένης της απειρίας τόσο του γράφοντος όσο και του ετέρου συνοδηγού Βαγγέλη στο θέμα της πλοήγησης, σοφά κρίθηκε από όλους σκόπιμο να γίνει τουλάχιστον μία αναγνωριστική βόλτα – προπόνηση, ακολουθώντας ορισμένα σκέλη από το road book του Trophy της Βόρειας Εύβοιας, το οποίο οργανώθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια από τη Λέσχη της Εκάλης.

Το ραντεβού για την εκκίνηση της «εκπαιδευτικής» εκδρομής δόθηκε πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο, στο οποίο ραντεβού τα ¾ της ομάδας προσήλθαν με μία… μικρή καθυστέρηση της τάξεως της μισής ώρας, γεγονός το οποίο δικαίως δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μιχάλη, που μας περίμενε καρτερικά, μέσα στη γνωστή για την πολυτέλειά της καμπίνα στο teras. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο Βαγγέλης (ο οποίος για να αποκαταστήσουμε την τάξη δεν ήταν ο μόνος που άργησε, πλην όμως έφτασε τελευταίος… οπότε την πλήρωσε αυτός), να ακούσει μερικά «γαλλικά» πρωί πρωί…

Αφού λοιπόν δόθηκαν οι σχετικές πειστικές εξηγήσεις (ήταν βαρύ το πάπλωμα, είχε πολύ κίνηση στις 5 το πρωί, δεν άκουσα το ξυπνητήρι κ.λ.π.), η ομάδα ξεκίνησε με προορισμό τη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα την Ιστιαία, απ’ όπου είχαμε σκοπό να ακολουθήσουμε το Road book.

Στο δρόμο βέβαια είχαμε την χαρά να συναντήσουμε πυκνή κατά τόπους χιονόπτωση, γεγονός το οποίο έκανε ακόμα και την ασφάλτινη διαδρομή ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική, με το κατάλευκο τοπίο την ώρα του χαράματος να μας αποζημιώνει πλήρως για το τόσο πρωινό (ή μάλλον νυχτιάτικο) ξύπνημα.


5 Comments to “Αναζητώντας τη χαμένη τουλίπα…”:
  1. Dinos says:

    Γιάννη νά’σαι καλά, καιρό είχα να γελάσω μόνος μου.
    Συγχαρητήρια για την επιτυχία της επιχείρησης “Λευκή Τουλίπα” !

  2. Mike Miskis says:

    Γιάννη, φανταστικό post. Κείμενο και φωτό δίνουν ακριβώς το ευχάριστο κλίμα της βόλτας!

    Νώντα, δε σου βρήκα καπάκι για το snorkel, μόλις βρω θα σε πάρω τηλ.

  3. Ανδρέας says:

    Να συμπληρώσω ότι η ομάδα λειτούργησε σαν καλοκουρδισμενο κινέζικο ηλιακό ρολόι.
    Η χαρακτηριστική άνεση με την οποία έβρισκαν οι συνοδηγοί την κάθε τουλίπα σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική μου άνεση υπερπήδησης του κάθε νεροφαγώματος είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουμε χρόνους που θα ζήλευε το οποιοδήποτε πλήρωμα με SUV!!!!!!!!!!
    Βέβαια όλα αυτά είναι δευτερευουσας σημασίας μπρος σε ένα μεγάλο αίσθημα που φούντωσε. Μέσα στο κατάλευκο τοπίο ήταν πολύ δύσκολο να συγκρατηθούν οι ορμές που ξεχείλιζαν σαν ορμητικός χείμαρρος μετά από καταιγίδα
    Παρά το πολικο ψύχος μπορούσε να κυκλοφορεί πολλές φορές ακόμη και με το μποξερακι, αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες. Φανταστείτε 2 σπουργιτακια την άνοιξη να τιτιβίζουν πετώντας από κλαράκι σε κλαράκι.
    Πες Πακη!!!!!!!!!

  4. Παναγιώτης says:

    Πολύ ωραία…ο mentalist έχει πάρει κιλάκια και μοιάζει με τον Σοφοκλή!

  5. Ανδρέας says:

    Για την μεταφορά μετά επιστροφής των αυτοκινήτων στην Κομοτηνή.
    Μεταφορική ΚΑΡΕΛΙΑΣ.
    Συνοδευτικά με το αυτοκίνητο.
    Φωτοτυπία άδειας αυτοκινήτου
    Φωτοτυπία ταυτότητας (συμπληρώνουμε τηλέφωνο ΔΟΥ αφμ)
    Τα χρήματα θα δοθούν με την παράδοση από εμάς του αυτοκινήτου μαζί με τα δικαιολογητικά.
    Περιοχή φόρτωσης αυτοκινήτων Μεταμόρφωση .
    Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι την ίδια ημέρα και ώρα στο συγκεκριμένο σημείο διαφορετικά και δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό να τα πάνε οι ίδιοι στην έδρα τους σε συνεννόηση με τον κύριο Παπουτσοπουλο καθώς και για το κόστος .τηλ.210-5558978

You must be logged in to post a comment.