Η σκληρή πλευρά της Οίτης…

11 Comments to “Η σκληρή πλευρά της Οίτης…”:
  1. Musashi says:

    Θρίλερ!!!

  2. Παναγιώτης says:

    XAXAXA! Α ρε φιλαράκια τι σας λέει ο Πάκης!!

  3. Mike Miskis says:

    Προς χάριν της αντικειμενικής πληροφόρησης των αναγνωστών, οφείλω να προσθέσω ότι στη δύσκολη διαδρομή της Κυριακής, μπορεί το terataki να άνοιγε το δρόμο, αλλά στην κορυφή έφτασε δεύτερο, ενώ πρώτο ανέβηκε το wrangler.

    Ο Γιάννης φυσικά δεν το ανέφερε λόγω μετριοφροσύνης.

    Κατά τα άλλα, το post είναι πλήρες, αντικειμενικό, αδέκαστο, σοφά δομημένο και με λόγιες εκφράσεις όπως “η θλιβερή ιδιοκατασκευή” και “ο συμπαθής λέβητας” οι οποίες ανεβάζουν το επίπεδο της off road δημοσιογραφίας στην Ελλάδα σε δυσθεώρητα επίπεδα!!

  4. Ανδρέας says:

    Μετά από ένα διήμερο σκληρού οφ ροαντ (ε μόνο ο Πακης θα λέει πα@#$##@ιες) και από την αναπάντεχη ζημιά στο πατζερακι ( νομίζω ότι είχε έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου ) μεγάλη κεραμιδιά , μα με τα γκουντριτς !!!!!!!!!! μου έχει μείνει μια γλυκιά γεύση γιατί πέραν της γνωστής καλής παρέας απόλαυσα την συντροφιά του Σοφοκλή όχι τόσο βέβαια στο αμάξι μια που παρέδωσε πνεύμα με το καλημέρα όσο στο καμπ και στα πολλά διαλείμματα της δραστηριότητας . Φοβερό το τσιμπούσι και η γνωστή φιγούρα των γνωστών αγνώστων μετά το πιόμα !!!!!!!!
    Βέβαια δεν μπορώ να μην επισημάνω ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε από το σπάσιμο μεγάλης ποσότητας από τάβλες στην Θ……..η το οποίο κάνει μπαμμμμ !!!!! αν διακρίνεις ένα όχι και τόσο διακριτικό φλερτ δια μέσω του ποστ με αλλεπάλληλες φιλοφρονήσεις (είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει και αίσθημα μπράβο παιδιά μου ).
    Επίσης νιώθω έντονα την επιείκεια του κουμπαρουλη μου Πακη και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για τα ακόμη μια φορά επαινετικά σχόλια του .

  5. Ανδρέας says:

    Ο Σοφοκλής περιγράφοντας στον παππού του .
    Ε ο μπαμπάς δεν έκανε σωστή επιλογή ελαστικών και έσπασε τον σταυρό ενώ εγώ του έλεγα να βάλει τα simex .

  6. Κωστής says:

    Τρελό post , δε συμφωνείτε ? Δεν έχουμε γελάσει ποτέ τόσο πολύ μπροστά στον υπολογιστή…και πέρα από την πλάκα το συναίσθημα που βγαίνει , αυτό της συντροφιάς είναι μοναδικό. Σας ευχαριστούμε όλους φιλαράκια και ένα μεγάλο μπράβο στον δημοσιογράφο μας , τον Πάκη. Κατα τα άλλα νομίζω ότι ήταν η πιο επεισοδιακή δραστηριότητα που έχουμε κάνει…πολλή βροχή,πάαααααρα πολλή λάσπη, πάαααρα πολυ καλό φαγητό (το ωραιότερο ψήσιμο του Αντρέα μας ever!!!!), πολύ τσίπουρο (ρε παιδιά ,κάτι μας βάλαν στο ποτό και κάποια στιγμή το βράδυ του Σαββάτου χάθηκε ο χρόνος και δεν θυμόμαστε τίποτα, μαύρη τρύπα και ένα “Κωστή φωτιά” “Οπα”), super διαβίωση, λιγότερο offroad αλλά πολύ απολαυστικό (άν δεν είχε τόση λάσπη οι διαδρομές θα ήταν μεροκαματο ενώ οι προγραμματισμένες δύσκολες ατύχησαν απο τα πρώτα τους μέτρα) και πολύ ζημιά (το αγωνιστικό team του pajero μας καταστράφηκε ολοσχερώς – τι σύμπτωση ήταν κι αυτή πάλι!!!). Απροβλημάτιστα όμως. Ο Μουτζούρης σας στέλνει τα χαιρετίσματα και την αγάπη του, είναι καθ’οδόν, και ιδιαίτερα στο wranglerάκι που τον ρυμούλκησε και στο νονό που γύρισε το πλήρωμά του πίσω.
    Α, και ότι να πώ για την παρέα και τη συντροφιά θα είναι λίγο…αυτό το απίστευτο συναίσθημα που κάνει κάθε μέρα μας τόσο όμορφη!!!
    Καλά Χριστούγεννα Καλά μας φιλαράκια So Long!!!
    Κωστής Ναυσικάκι ΠρασινοΜουντζουράκι

  7. Mike Miskis says:

    <…φιλοφρονήσεις…>

    Κοίτα, ο Γιάννης -εκτός από κορυφαίος συνοδηγός αγώνων- έχει και κάποιες άλλες αρετές που οφείλω να τις επιβραβεύσω.
    Είναι η θέση μου τέτοια.

  8. Γιάννης says:

    Κουμπαρούλη μου, εγώ δεν κάνω τίποτα άλλο από το να καταγράφω τα γεγονότα με χιουμοριστική διάθεση. Δεν γράφω κάτι αναληθές. Αν λοιπόν η επίδοσή σου στο οφ ρόαδ ήταν ανάλογη μ’ αυτήν στο ψήσιμο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την επιβραβεύσω!

    Όσο για το ειδύλλιο που λες, νομίζω πως είσαι αχάριστος, ύστερα από την ερωτική εξομολόγηση που σου έκανα ενώπιον όλων υπό την επήρεια αλκοόλ…

  9. Ανδρέας says:

    Ο ΕΡΩΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ (ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ) .
    ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!

  10. Dinos says:

    Καταπληκτική και ξεκαρδιστική, για μια ακόμη φορά, το Πακοpost!
    Αντικειμενικός 100%. Μας κατάπιε η Οίτη.

  11. Ανδρέας says:

    Μετά από ένα ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα που είχα (ο Πακης ήταν ) είμαι υποχρεωμένος να ανακαλέσω τα περί ειδυλλίου ίσως τελικά να είναι η ιδέα μου .

    Θα μείνω μόνο στα λεγόμενα του Μαικ .

    (Κοίτα, ο Γιάννης -εκτός από κορυφαίος συνοδηγός αγώνων- έχει και κάποιες άλλες αρετές που οφείλω να τις επιβραβεύσω ).

    Κατά τα άλλα θα ζητήσω δημοσίως συγνώμη που λέρωσα με τα γραπτά μου το τόσο μα τόσο σοβαρό και αντικειμενικό ποστ .
    Δυστυχώς η ζήλια μου με οδήγησε σε τέτοια ποταπά συμπεράσματα .

You must be logged in to post a comment.