Ορεινή Κορινθία-16/17 Οκτωβρίου 2010

“Ελάτε όλοι μπροστά γιατί μάλλον τον πίνουμε..”

“Μπα..εγώ το ‘χω.”

“Τι λές βρε μ@l@^%!” (ακολουθούν σκήνες απείρου κάλους ,που καθαρά για  λόγους ευπρέπειας αρνούμαι να περιγράψω)  και μετά από λίγα χωματουργικά έργα με μία τσάπα , αρκετούς ΔΕΗτζήδες και μπόλικη εργατοεργασία τα έξι οχήματα περνούν με ασφάλεια το πλαϊνό και χάνονται ξανά στο πυκνό δάσος …στα πανέμορφα οροπέδια…και μετά ερχεται ο Captain Beef και με παίρνει βαθιά στο όνειρο και ξυπνάω και είναι Δευτέρα βράδυ κι ακόμα είμαι με τα φιλαράκια εκεί…βαθιά στο δάσος…

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα η σαιζόν…μια υπέροχη δραστηριότητα σε ένα υπέροχο μέρος ,παρέα με τα καλύτερα φιλαράκια…με το φθινόπωρο σε όλο του το μεγαλείο, νομίζω ότι δεν υπήρχε κάτι που να μην ζήσουμε τόσο όμορφα και έντονα, από την παρέα , τη φύση , τη θέα, το δάσος , το νερό, το χώμα ,την περιπέτεια, το offroad…ναι αυτό ήταν super με τα καλύτερά του στο τέλος έτσι για να κρατήσει η ντόπα μέχρι την επόμενη φορά . Αφήσαμε κι έναν ανοιχτό λογαριασμό με ένα καταπληκτικό κομμάτι που μας περιμένει όλους ( πραγματικά όλους όμως ) για μια άλλη φορά, ίσως στην καρδιά του χειμώνα για να το ολοκληρώσουμε. Αντρεούλη το ‘χεις… από όλες τις πλευρές και σε ευχαριστούμε για όλα (να προσέχεις μόνο τον Captain ή μάλλον κύριο Beef μην μας φάει καμια Κυριακή ) , Κικίτσα σε θέλουμε όλες τις φορές μαζί μας μαζί με τον super Σοφοκλάκο, Πακούλη σου ζητάμε συγγνώμη που δεν σε φωτογραφήσαμε ,(το άγχος του μουτζούρη ξέρεις με τις κλίσεις), οδηγικά ήσουν άπαιχτος κι απορούμε μ’ αυτόν το νονό  και το δικό του άγχος στα εξαίρετα περάσματά σου, Μαριετάκι ανυπομονούμε να ξαναβρεθούμε, Κλεοπάκο είσαι super φάτσα, Μαρίνα μας την επόμενη φορά μαζί με τη νέα superμικρούλα, κύριε Γιασιμάκο σε ευχαριστούμε για το spotting στο συμπαθές πλοίο μας , Ψίχα είσαι ψυχάρα, Τατιάνα και Βιβή χαρήκαμε πάρα πολύ για την γνωριμία. Μάικ μας μακάρι να ήσουν μαζί μας θα σου άρεσε πάααααρα πολύ …όσο για το παλιοοό φιλαράκι σου -τον συναγωνιστή σου, ήταν πραγματικά άξιος αντικαταστάτης.

So long φιλαράκια …σας ευχαριστούμε όλους

Κωστής Ναυσικά


13 Comments to “Ορεινή Κορινθία-16/17 Οκτωβρίου 2010”:
  1. Mike Miskis says:

    Είναι ωραίο να βλέπεις το “παιδί” σου (την ομάδα μας) να κάνει τέτοια ενήλικα βήματα. Προς νότια δεν πηγαίναμε, ενώ θα έπρεπε που και που…

    Μπράβο σε όλους, χαίρομαι πολύ με αυτά που διαβάζω και ακούω…. και ανυπομονώ να συναντηθούμε στην Οίτη!!!!!

  2. Dinos says:

    Τέλεια εξόρμηση! Πολύ αμερικανιά!
    Την έχασα αυτήν, θα χάσω και την Οίτη…(μπου χου χου…)

  3. Ανδρέας says:

    Μετά από τρεις μήνες αποχή ότι καλύτερο .
    Ο καιρός μας έκανε το κέφι πραγματικά.
    Τι άλλο να ζητήσεις τέτοια εποχή , έβρεχε από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι την Κυριακή τα μεσημέρι ασταμάτητα .
    Η γνωστή παρέα κορυφαία αλλά και οι καινούργιοι φίλοι που μας ακλούθησαν άψογοι και συνειδητοποιημένοι τους ευχαριστούμε πολύ εύχομαι να πέρασαν καλά και νομίζω πως στο κοντινό μέλλον θα τα ξαναπούμε ….
    Ο Σοφοκλής και η Κική ανανεώνουν το ραντεβού τους για διανυκτέρευση αυτή τη φορά σε σκηνή.
    Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τα βαφτιστήρια μου Πακη και Κλεωπα που ένα ολόκληρο ΣΚ έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον σεβασμό τους στο πρόσωπο μου .
    Αλήθεια ανταλλαγή βαφτιστηριών γίνεται ?

    ΥΓ. Για ακόμη μια φορά το 110 με εξέπληξε .

  4. Mike Miskis says:

    “Πολύ αμερικανιά!” —–> Όντως!!

    “…που έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον σεβασμό τους” —–> Φαντάζομαι…

    “Για ακόμη μια φορά το 110 με εξέπληξε” —–> Απ’ότι κατάλαβα, πέρναγε από όπου πέρναγαν και τα τρίπορτα, με φλεγματική ψυχραιμία και χάρη δεξαμενόπλοιου, σωστά?

    Υ.Γ. Βλέποντας ξανά τις φωτό, έχω κάνει κάποιες σκέψεις που θα ήθελα να τις πω στον φωτογράφο. Η Ναυσικά ήταν?

  5. Mike Miskis says:

    …ή ο Κωστής?

  6. Γιάννης says:

    Από την πλευρά μου έχω να δηλώσω ότι παρά τον εξαιρετικό καιρό που μας έκανε και την ανέλπιστα καλή διαδρομή που βρήκαμε κατά τύχη, μας κούρασε όλους η στρατιωτική πειθαρχία που επέβαλε το αρχαιότερο μέλος (ηλικιακά) της ομάδος, ο γνωστός πια σε όλους γεροπλάτανος. Οι εντολές του τηρούνταν κατά γράμμα – χωρίς δεύτερο λόγο – και πάνω απ’ όλα με σεβασμό προς το πρόσωπό του. Δέναμε ιμάντες στις οροφές ακόμα και στην Εθνική οδό, προκειμένου να είναι ήσυχος ότι είμαστε όλοι ασφαλείς.

    Κατά τα άλλα η σύσταση της ομάδας ήταν φανταστική! Αξίζει να σταθούμε νομίζω σε δύο πράγματα : Πρώτον στην άψογη προσαρμογή των καλεσμένων μας Ψύχα και Γιασημάκο (μετά των συντρόφων τους βεβαίως βεβαίως…) στο κλίμα της ομάδος και δεύτερον στο γεγονός ότι για πρώτη φορά απ΄ όσο θυμάμαι τουλάχιστον εγώ, ήμασταν έξι αυτοκίνητα με έξι γυναίκες συνοδηγούς!

    Το μόνο κακό είναι ότι στο τέλος της δρστηριότητας βρήκαμε (πάλι κατά τύχη) την τέλεια διαδρομή, αλλά ήταν πολύ αργά για να την ολοκληρώσουμε και μείναμε με τη γλύκα. Δεν πειράζει όμως, γιατί έχουμε πλέον έτοιμο το ιδανικό μέρος για κοντινή – extreme – χειμωνιάτικη διαβίωση!

    Τέλος, μην ξεχάσω να αναφέρω ότι και η Μαριέττα έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όλη φάση (έτσι μου είπε τουλάχιστον), αν εξαιρέσουμε βέβαια τον Captain Beef, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το χάλι μας την Κυριακή…

    Υ.Γ. Δεν βλέπω την ώρα για την Οίτη φιλαράκια, αν και πρέπει να κάνω την υπέρβαση για να έρθω! Ίδωμεν…

  7. Γιάννης says:

    Ψύχας :

    “Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον ομαδάρχη Αντρέα και να δηλώσω λυπημένος που δεν τον γνώρισα νωρίτερα πιο νέο και πιο δυνατό. Κακό πράγμα να θέλει το πνεύμα και να αρνείται το σώμα…”

  8. Κωστής says:

    Μάικ ο φωτογράφος ήταν ο Κωστής και ο πιλότος του μουντζούρη η Ναυσικά…και ναι θα ήθελα το σχολιό σου και των άλλων παιδιών ,αν έχουν, για τις photo και το κείμενο…

  9. Ανδρέας says:

    Κατόπιν δημοκρατικών διαδικασιών προτείνω την καθαίρεση του Πακη από μόνιμο μέλος των Nomad διότι δεν αρκείται μόνο στις δικές του λασπολογίες δια το ατομον μου αλλά συμπαρασύρει μαζί του άτομα που μέχρι πρότινος ήταν αμερόληπτα και αξιοκρατικά χωρίς το παραμικρό ίχνος φθόνου .
    Αποφασίζω λοιπόν και διατάσω μια και είμαι υπεύθυνος για αυτό το ρεμάλι αλλά και μπεσαλή εν ονόματι Πακη ότι αποτελεί πλέον παρελθόν για την ομάδα εκτός και αν …….

  10. Ανδρέας says:

    Μόλις έλαβα στο κινητό μου δυο απειλητικά μηνύματα από τον Πάκη .
    Παρακαλώ πολύ πάρτε θέση , από τα μηνύματα του κατάλαβα ότι είναι ως συνήθως πιωμένος .

  11. Mike Miskis says:

    Κωστή, θα σου πως κάποιες σκέψεις για τις φωτό όταν συναντηθούμε, δεν είναι πάντως κάτι σημαντικό…

    Το ακόλουθο μύνημα είναι προσωπικό, γι’αυτό παρακαλείστε οι υπόλοιποι εκτός του Αντρέα να μη το διαβάσετε:

    “Αγαπητέ μου φίλε Αντρέα,

    Διάβασα την πρόταση σου για διαγραφή του Πάκη από τους Nomad και έπεσα σε βαθιά θλίψη…
    Ο λόγος είναι, καλέ μου φίλε, ότι είμαι αναγκασμένος να σε λυπήσω.
    Όπως ξέρεις, ο Πάκης μας είναι πολύ χρήσιμος: Παίζει ρόλο ζωτικής σημασίας στην επέκταση των εδαφών και γενικώς της ακίνητης περιουσίας της Ομάδας, καθώς και στη σύναψη κάθε είδους συμβολαίων με ηλικιωμένες κυρίες, τα οποία είναι επωφελή και επικερδή για αυτήν.
    Για τον λόγο αυτό, μέχρις ότου τουλάχιστον βρεθεί επάξιος αντικαταστάτης του, θα πρέπει να παραμείνει στην ομάδα, με την αξία του βεβαίως.

    Σε συγχαίρω γραπτώς για την προαγωγή σου και σε χαιρετώ,

    Μ.Μ.”

  12. Γιάννης says:

    Αγαπητέ και σεβάσμιε πνευματικέ μου πατέρα, επίτρεψέ μου να παρατηρήσω, με όλο το σεβασμό που τρέφω στον μισό αιώνα ζωής που έχεις ήδη διανύσει, ότι η παρατεταμένη αποχή από το off road σε συνδυασμό με το προχωρημένο της ηλικίας σου, έχουν θολώσει το – πάλαι ποτέ – καθάριο πνεύμα σου.

    Ως εκ τούτου, δεν θα παρασυρθώ, όπως προφανώς επιδιώκεις, σε δημόσια διαδικτυακή αντιπαράθεση μαζί σου, αφενός για να σε προφυλάξω από τον περαιτέρω εξευτελισμό και αφετέρου διότι δεν αρμόζει στην ιστοσελίδα μας.

    Για οποιαδήποτε παραιτέρω διευκρίνηση ή εξήγηση, είμαι πάντα στη διάθεσή σου.

  13. Γιάννης says:

    Την ώρα που έγραφα τις παραπάνω γραμμές μεσολάβησε η δημοσίευση του post του Μike. Προσπάθησα να αντισταθώ στον πειρασμό, αλλά τελικά ενέδωσα και το διάβασα…
    Έχω να πω ότι συγκινούμαι βαθύτατα διότι αναγνωρίζεται η προσφορά μου στην ομάδα.

You must be logged in to post a comment.