Ο παλιός και ο νέος

Πάνω που με τον Γιάννη καταλάβαμε ότι στα trophy, σημασία δεν έχει να είσαι πρώτος την πρώτη μέρα αλλά την τελευταία (τότε που δίνουν και τις κούπες :-)) πρέπει να αντικατασταθεί.

Λόγω της επικείμενης αναβάθμισης του σε μπαμπά, η οποία συμπίπτει χρονολογικά με τον αγώνα της Εύβοιας, ο δάσκαλος Κος Κλεώπας θα πάρει τη θέση του στο δεξί κάθισμα του “νέου” τερατακίου.

Τι να πω, η αγάπη και η εκτίμηση μου είναι μοιρασμένες τόσο σ’αυτόν που θα λείψει:

 

…όσο και σ’αυτόν που έρχεται και πάλι στη γνώριμη θέση του.

 

Εξάλλου, πως να διαλέξεις μεταξύ δύο τόσο σοβαρών και λογικών νέων? Δεν είναι εύκολο!

Mike Miskis

 

 


3 Comments to “Ο παλιός και ο νέος”:
  1. Γιάννης says:

    Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για την αγωνιστική μου “σταδιοδρομία”… Σε λίγο θα μπω σε άλλου είδους ειδικές δοκιμασίες, λίγο πιο τρυφερές…

    Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για μένα. Η συμμετοχή σε αγώνες Trophy είναι κάτι που δεν περιγράφεται. Μόνο όσοι το έχουν ζήσει ξέρουν πως είναι και τι σημαίνει για τους αγωνιζόμενους.

    Αισθάνομαι ευλογημένος που είχα την τύχη να το ζήσω για δύο χρόνια περίπου στο πολύ απαιτητικό δεξί κάθισμα του Teratakiou. Με λάθη, απογοητεύσεις, αλλά και χαρές και επιτυχίες, ήταν συνολικά μία αξέχαστη εμπειρία.

    Ευχαριστώ τον Mike για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Έκανα από την πλευρά μου ό,τι καλύτερο μπορούσα, αλλά πέρα από τις αγωνιστικές μας επιδόσεις, το μεγαλύτερο κέρδος για μένα είναι το δέσιμο που αποκτήσαμε.

    Όσο για τον Νίκο, από τον οποίο παρέλαβα την σκυτάλη, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο την αγωνιστική εμπειρία που αποκομίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, σε συνδυασμό με τις αναμφισβήτητες ικανότητές του.

  2. Q says:

    QUIZ:

    Ποιος είναι ο οδηγός αγώνων trophy που έχει τις περισσότερες συμμετοχές από οποιονδήποτε άλλο και δεν έχει τρέξει σε κανέναν αγώνα με την ίδια ομάδα??? (όχημα, συνοδηγό, όχημα ζευγαριού, οδηγός ζευγαριού και συνοδηγός ζευγαριού)

  3. Mike Miskis says:

    Γιάννη,
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να πει “ευχαριστώ γαι την εμπιστοσύνη”!!

    Για τον Νίκο το ερώτημα δεν είναι αν θα αξιοποιήσει την εμπειρία που εμείς αποκτήσαμε όσο απείχε από τα trophy, αλλά αν εμείς θα είμαστε αρκετά καλοί ώστε να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες του Νίκου σε συνδυασμό με την εμπειρία μας.

    Γιώργο,
    Δεν έχεις και άδικο!!
    Αν τα λέω σωστά, μόνο ο Γιώργος ο Θεολόγης έχει 15 συμμετοχές σε trophy, όσες δηλαδή και η αφεντιά μου.
    Αντίθετα με τον Γιώργο όμως, ο οποίος τρέχει πάντα με σταθερό ζευγάρι-συνοδηγό-αυτοκίνητα κλπ, οι δικές μου επιλογές δεν βγήκαν σε βάθος χρόνου.

You must be logged in to post a comment.