Προς τους οργανωτές του Trophy της Ρόδου

Κύριοι,
Μετά την αναγγελία από πλευράς σας του τελευταίου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trophy, στις 30/11ου, 1&2/12ου, και με δεδομένη την πρόθεση μας να λάβουμε μέρος σε αυτόν, όπως κάναμε και στους υπόλοιπους αγώνες του επάθλου μέχρι τώρα, θα επιθυμούσαμε κάποιες επιπλέον πληροφορίες.
Ο λόγος που σας απευθύνουμε αυτό το μήνυμα είναι ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε αυτές τις πληροφορίες ούτε στο site της λέσχης σας, ούτε στο forum “to4x4.gr”. Πιο συγκεκριμμένα:

1.
Είναι σίγουρο ότι ο αγώνας θα γίνει, ανεξάρτητα από αριθμό συμμετοχών? Δεν βλέπουμε να έχουν αναγγελθεί συμμετοχές, ούτε όριο συμμετοχών, ελάχιστο και μέγιστο.
Καταλαβαίνετε ότι το κόστος για τις ομάδες που διεκδικούν το έπαθλο είναι σοβαρό, σε κάθε αγώνα… Σαφώς και είμαστε διατεθιμένοι να το υποστούμε, τι θα γίνει όμως αν κατεβάσουμε στη Ρόδο τα πληρώματα, τα αγωνιστικά, τα οχήματα υποστήριξης, μηχανικούς κλπ, και τελικά μας πείτε ότι ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί? Μπορείτε να εγγυηθείτε, πάντα στα πλαίσια της λογικής φυσικά, ότι ο αγώνας θα γίνει?

.
2.
Ποια αρχή θα αναλάβει τον έλεγχο του αγώνα, την ασφαλή διεξαγωγή του και την έκδοση των αποτελεσμάτων? (η λέσχη της Ρόδου?.. κάποια εταιρεία?..), καθώς επίσης και ποιος θα είναι ο αλυτάρχης του αγώνα? Ούτε αυτή την πληροφορία μπορέσαμε να βρούμε στο site της λέσχης σας ή στο forum “to4x4.gr”. Καταλαβαίνετε ότι στην διάρκεια ενός τέτοιου αγώνα ρισκάρουμε ζωές και περιουσίες (συνειδητά), οπότε θα θέλαμε να ξέρουμε, κυρίως, ποιος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια κατά τον σχεδιασμό των διαδρομών και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θα χαρούμε να έχουμε την απάντηση σας, πατήστε εδώ για να στείλετε το mail.

Φιλικά,

.
NOMAD OFF ROAD TEAM
Μιχάλης Μισκής
Μιχάλης Μουρατίδης

ADVENTURE RACING TEAM OF CRETA
Γιώργος Κοκκίνης
Δημήτρης Σταθάκος
Πισκοπάκης Γιάννης
Τζώρτζης Γιώργος


2 Comments to “Προς τους οργανωτές του Trophy της Ρόδου”:
  1. Mike Miskis says:

    Παραθέτω την απάντηση της οργάνωσης, από το “to4x4.gr” :
    ——————————————————————————————————————–
    Κύριοι,

    Σας απαντούμε στα ερωτήματά σας.

    Όσον αφορά την χάραξη της διαδρομής του 1ου CASINO RODOS ADVENTURE TROPHY που θα γίνει στη Ρόδο στις 30-11 έως τις 2-12, έχει γίνει από τον Πρόεδρο του Δωδ/κού Συλλόγου Οχημάτων Εκτός Δρόμου, τον Κο Παναγιώτη Ματθαίου με κύριο γνώμωνα την ασφάλεια των πληρωμάτων και των οχημάτων, αλλά και τις απαραίτητες δυσκολίες ενός αγώνα TROPHY.
    Ο Κος Ματθαίου έχει παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες του είδους και ως πλήρωμα αλλά και ως θεατής και είναι καλός γνώστης των περιοχών του νησιού, από το 1983 που ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την εκτός δρόμου οδήγηση.

    Όσον αφορά τις συμμετοχές, έστω και 20 ημέρες πριν τον αγώνα είναι 10 ομάδες από την Ρόδο και την Κω και αναμένονται κι άλλες (άρα ο αγώνας θα γίνει)

    Όσον αφορά το θέμα του Αλυτάρχη είμαστε σε επαφή με έναν από τους καλυτερους του είδους και αναμένουμε απάντησή του την Δευτέρα. Υπάρχει η εναλλακτική λύση Αλυτάρχη της ΕΛΠΑ από την Ρόδο αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι η απάντηση του πρώτου θα είναι τελικά θετική.

    Και τέλος όσον αφορά τα αποτελέσματα θα βγούν από τον Δωδ/κό Σύλλογο Οχημάτων Εκτός Δρόμου όπως γίνεται σε κάθε αγώνα του είδους αυτού (βγαίνουν 30 λεπτά μετά τον τερματισμό και του τελευταίου).

    Γνωρίζουμε ότι είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνουμε μία τέτοια διοργάνωση (έναν πανελλήνιο αγώνα Trophy) και λογικό είναι να έχετε όλοι τις αμφιβολίες σας. Όμως πρώτη φορά υπήρξε και για πολλούς άλλους που συνεχίζουν να διοργανώνουν αγώνες μέχρι σήμερα. Για όλους υπάρχει η πρώτη φορά! Και προσπαθούμε να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα για να γίνει το Trophy θεσμός και στα Δωδεκάνησα.
    _________________
    Δωδ/κός Σύλλογος Οδηγών Οχημάτων Εκτός Δρόμου
    http://clubs.pathfinder.gr/rodos4wd
    ——————————————————————————————————————–

    Ευχαριστούμε για την απάντηση.
    Θα μας προτείνατε να κλείσουμε επιστροφή με το πλοίο της Κυριακής (18:00 από Ρόδο), ή δεν θα έχουμε τελειώσει, οπότε θα πρέπει να κλείσουμε για Δευτέρα?

  2. Mike Miskis says:

    19 Νοεμβρίου σήμερα, και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο της λέσχης κύριο Ματθαίου, έχουμε τα εξής δεδομένα:

    1. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί. Την Παρασκευή, που όλα τα πληρώματα θα βρίσκονται ήδη στο νησί, θα έχει μόνο τεχνικό έλεγχο και ενημέρωση.
    2. Ο αγώνας θα τελειώσει την Κυριακή το βράδυ, οπότε το πλοίο των 6 για Πειραιά δεν το προλαβαίνει κανείς. Η μόνη επιλογή για τα πληρώματα και τα αγωνιστικά είναι να επιστρέψουν με το πλοίο της Δευτέρας, το οποίο φτάνει Πειραιά την Τρίτη το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι, όποιοι π.χ. έχουν μετά να οδηγήσουν μέχρι την Θεσ/κη, θα φτάσουν την Τρίτη το απόγευμα.

    Η δυνατότητα να λείψει κάποιος από την εργασία του μια ολόκληρη εβδομάδα, είναι μια πολυτέλεια που δεν την έχουμε όλοι…

    Με αυτά τα δεδομένα, και δυστυχώς 10 μόλις μέρες πριν τον αγώνα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αδυνατούμε να λάβουμε μέρος στο 1o Trophy της Ρόδου, παρόλο που είχαμε την πρόθεση να το κάνουμε, και σας παρακαλούμε να αποσύρετε την συμμετοχή μας από τον σχετικό πίνακα.

    Ευχόμοστε καλή επιτυχία σε όσους συναθλητές μας λάβουν μέρος στον αγώνα, και πάντα με ασφάλεια.

    Μιχάλης Μισκής
    Μιχάλης Μουρατίδης

You must be logged in to post a comment.