Ένα φανταστικό Σ/Κ στον Έβρο

Την ιδέα έριξε ο Ηλίας: “Μιας και φέτος δεν έγινε το EAT, δεν ανεβαίνετε τον Ιούλιο στον Άρδα?”

KBX_0522

ORE_0884

 

Δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να μας πείσει 🙂 Την Παρασκευή το μεσημέρι το πρόγραμμα είχε Olympic Air, συνάντηση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με Μουρατίδη και Μέκκα, A/C στο φουλ λόγω των 39 βαθμών που έπνιγαν την συμπρωτεύουσα και… απογείωση ξανά στην Εγνατία με κατεύθυνση Ορεστιάδα! Έτσι, με το τελευταίο φως της ημέρας φτάναμε για για ακόμη μία φορά στην αγαπημένη ακριτική πόλη και παρκάραμε στο σπίτι του αξιότιμου συνοδηγού μου.

Ακολούθησε ένα φανταστικό Σ/Κ, με αφορμή τη διεξαγωγή του ετήσιου ροκ Φεστιβάλ του Άρδα

Χιλιάδες κόσμου κατασκηνώνουν κάθε  Ιούλιο σε μια μαγική τοποθεσία με πυκνό πράσινο στον ποταμό. Το φεστιβάλ φέτος είχε συναυλίες από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Γιάννη Κότσιρα, τους Koza Mostra, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες του χώρου και σαν επιστέγασμα είχε το εορταστικό event / φιλικό αγώνα 4Χ4 που διοργάνωσε την Κυριακή στο ποτάμι το Action 4X4 Club υπό τη διεύθυνση και την έμπειρη εποπτεία του Θωμά Γώγου.

Τα παιδιά του Action, Παναγιώτης Στοιλούδης,  Βασίλης Καρακολίδης,  Βασίλης Δημητριάδης,  Μιχάλης Κούλελης, φυσικά ο  Ηλίας και ο Παναγιώτης αλλά και όλα τα άλλα παιδιά φρόντισαν ώστε το θεαματικό event να διεξαχθεί με επιτυχία και τα πληρώματα από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία να τον ευχαριστηθούν όσο και οι θεατές. Ήταν κάτι σαν speedway, δύο γρήγορες ειδικές στην άμμο τις οποίες τα πληρώματα έκαναν κατ’επανάληψη.

Η φιλοξενία στο όμορφο σπίτι των παιδιών, πραγματικά βασιλική.

Η νοικοκυρά χρυσοχέρα.

Το αγριογούρουνο του Σαββάτου εξαιρετικό.

Ο καφές στο Central -“σύνοδος  G8 του 4Χ4” όπως έγραψε και ένας φίλος 🙂  όλα τα λεφτά. Τόσοι φίλοι από μακρινά μέρη, χωρίς αυτή τη φορά να έχουμε το τρέξιμο και την αδρεναλίνη του αγώνα, είχαμε λίγη ώρα να τα πούμε. Τι έχει μεγαλύτερη αξία από αυτό, από αυτές τις γνωριμίες & τις σχέσεις που χτίζονται με τα χρόνια?

 

Παιδιά, χαρήκαμε που σας είδαμε όλους. Καλές διακοπές και με το καλό να ξαναβρεθούμε!

Ηλία & Αγγέλα, δεν έχουμε λόγια. Ηλία, εκείνο το κόλπο με τη σίτα και το καρπούζι το’ χεις φιλαράκι!!!

M. / M.


3 Comments to “Ένα φανταστικό Σ/Κ στον Έβρο”:
  1. Mike Miskis says:

    Μουρατιδάκο, έγραψες πάλι 😎

  2. Iakovos says:

    Μπράβο φιλαράκια…! Φαίνεται καταπληκτική εξόρμηση!

    ΥΓ1 Παίζει να είναι απο τις ελάχιστες φορές που έχουμε φωτογραφίες του Μουρατιδάκου μας και οχι μόνο απο αυτον!
    ΥΓ2 Ήθελα πολύ να έβλεπα την εξέλιξη του ποδηλατικού άλματος.

  3. Musashi says:

    Περάσαμε φανταστικά! Οι οικοδεσπότες άψογοι! Η Ορεστιάδα είναι η πόλη που γνωρίζουμε καλύτερα απο την δική μας, ξέρουμε όλοι γιατί. Η “Μητέρα του Offroad”. Ιάκωβε η επιθυμία σου πραγματοποιήθηκε.

You must be logged in to post a comment.