Ανοιξιάτικη διαβίωση (θυμάστε αυτό το μέρος?)

….είχαμε διανυκτερεύσει εκεί πριν ένα χρόνο, μόλις ο Ανδρέας είχε πρωτοπάρει το pajeraki (για την Κική, εννοείται). Μου φαίνεται σαν να είναι δύο-τρία χρόνια πριν, όχι πέρσυ.. Θυμάστε πως είχαμε φτάσει στην κατασκήνωνση της πρώτης μέρας, από τον κεντρικό χωματόδρομο Παύλιανης-Υπάτης, μετά τα οροπέδια, ακολουθούμε κορδέλες δεξιά. Εκεί είναι το ραντεβού μας την Παρασκευή.

oiti-001.jpg

Αγώνες τέλος (κι’ ότι είχαμε ζεσταθεί..)
TAT τέλος (κι’ ούτε που είχαμε αρχίσει)
Χεμώνας τέλος (ααα, καλά…)

Ώρα για μια χαλαρωτική διαβίωση (απόλυτα κατάλληλη και για τα nomad-girls), για να μοιραστούμε τα τελευταία νέα και ιστορίες, και για να μιλήσουμε για τα επόμενα. Στη δραστηριότητα αυτή θα κλείσει και το θέμα του ταξιδιού του Αυγούστου, και ένα-δύο άλλα θεματάκια που παίζουν.
Για τις προμήθειες, ισχύει ότι και την τελευταία φορά. Για το off road επίσης. Απόσταση του camp, 3:00 το πολύ από Αθήνα, 4:00 το πολύ από Θεσ/κη, αλλά οργανωθείτε να ξεκινήσετε νωρίς αν γίνεται.

Τα λέμε λοιπόν την Παρασκευή το βράδυ, στο camp της πρώτης μέρας. Καλή ετοιμασία!!

Mike Miskis


18 Comments to “Ανοιξιάτικη διαβίωση (θυμάστε αυτό το μέρος?)”:
  1. Iakovos says:

    Παρασκευή 16/05 αναχώρηση!

    Αυτά είναι….!!!

    Άντε τώρα πάλι να περιμένουμε μια εβδομάδα για να ξεκινήσουμε…!

  2. Mike Miskis says:

    Το έφερα “πάνω” για όσα μέλη μας είναι πιο αραιοί χρήστες του internet.
    Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχει λυθεί το θέμα με τη διαθεσιμότητα βενζίνης, και να έχει κατέβει το pajeraki του Ανδρέα από Ορεστιάδα.

    Q, μήπως μίλησες με τον κύριο Μακρυχωράφη??

  3. Παναγιώτης says:

    “…κύριο Μακρυχωράφη…” τι παίζει;

  4. Musashi says:

    …….λονγφιλτν????

  5. Νίκος says:

    Παιδιά γειά σας! Ενώ είχα πει ότι θα έρθω στην ανοιξιάτικη διαβίωση (τηλεφωνικά με Mike) δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω καθώς θα βρίσκομαι στη Γερμανία από την Πέμπτη το πρωί μέχρι την Τετάρτη το πρωί… Το Άλτσχάϊμερ βλέπετε… Πέρασαν και τα χρόνια… Όπως καταλαβαίνετε σε λίγο θα αρχίσω να εμφανίζω οξέα συμπτώματα της πάθησης “Στέρηση εκδρομής με το τζιπ μου”, γι’ αυτό και ποντάρω σε νέα εκδρομή… Ο δρόμος μετά και από αυτό το ταξίδι μου, θα είναι σχεδόν ελεύθερος για πολύ καιρό… Σας εύχομαι να περάσετε όλοι άψογα, να βουλιάξετε σε λάσπες, να τραβιέστε με εργάτες όλη μέρα, να έχει ήλιο, να έχει βράχια, να έχει βαθιά ποτάμια και άλλα που οι κοινοί θνητοί θα θεωρούσαν “τρέλλα” και θα τα απέφευγαν με κάθε τρόπο… Εγώ με τη σειρά μου αυτούς τους κοινούς θνητούς θέλω να αποφεύγω…

  6. Q says:

    Δες mail.

  7. Mike Miskis says:

    Νίκο, θα μας λείψεις!!

    Μιχάλη, στη δραστηριότητα θα έχουμε και καλεσμένο (με Sorento), οπότε ετοιμάσου για spotting.

    Πάνο, Longfield. Τώρα που θα έχουμε -επιτέλους- κανονικό κύκλο στροφής, οι μπιλιοφόροι θα τραβάνε τον τάραχο τους. Δεν νομίζω να είχαμε θέμα, αλλά better safe than sorry, και απ’ότι ξέρω οι longfield για το 80άρι με 4340 καμπάνα και 300Μ εσωτερικό cage είναι ότι καλύτερο, φτου-φτου-φτου μη το ματιάσουμε (μακάρι να έβγαζε και για το 90..).

  8. Παναγιώτης says:

    “…….λονγφιλτν????”…σουρεάλ…

  9. Νίκος says:

    Συγγνώμη, διάβασα σωστά? Με Sorento? Θερμόμετρο έβαλες? Πάρε κανένα ντεπόν καλού κακού… Να σας στείλω και ένα φίλο με Χ5?

  10. Νίκος says:

    Και κάτι ακόμα… Η εκδρομή σε κάποιο ποτάμι (δε θυμάμαι ποιό) για το τέλος Μαΐου, ισχύει? Να ψάξω για σωλήνα να εφαρμόζει στην εισαγωγή μου?
    Παναγιώτη, “slow the much-oil”, αυτό είναι σουρεάλ!

  11. Νίκος says:

    Musashi μην ετοιμάζεσαι για spotting, ετοιμάσου να φέρεις μαζί σου ένα bobcat, μία τσάπα, μία σφύρα, εκρηκτικά και καλού κακού και ένα εκκλησάκι κομπλέ (λάδια, φυτίλια, σπίρτα, φωτογραφία από το φυλλάδιο της KIA), για να μαρκάρετε το στίγμα…!!!

  12. Mike Miskis says:

    Τον έφαγες τον άνθρωπο…

    Έπρεπε να ήσουν όταν είχαν πρωτοέρθει οι ΒΑΝΤ με το παλτό…

  13. Νίκος says:

    Ε, καλά, συγγνώμη. Λες να ψηθούν τώρα με το Sorento και στην επόμενη εκδρομή να “σκάσουν” με KMW-Leopard II?

  14. Mike Miskis says:

    λες?

  15. Νίκος says:

    Mike, κάποια στιγμή με είχες ρωτήσει σχετικά με SYE Kit και κεντρικό με διπλό σταυρό. Τα είχα σημειώσει από τότε αλλά νομίζω δε σου τα είχα πει ποτέ. Νάτα λοιπόν: SYE 535,29 EUR και κεντρικός 431,29 EUR, σύνολο 966,58 EUR συν ΦΠΑ. Τιμές χονδρικής, παράδοση μέσα σε (το ανώτατο) 30 ημέρες από ημερομηνία παραγγελίας.

  16. Mike Miskis says:

    Μετά την αναστολή της απεργίας των ιδιοκτητών βυτίων, θέμα με τα καύσιμα δεν θα έχουμε. Ο Ανδρέας βέβαια στάθηκε άτυχος, μιας και το pajero του είναι ακόμα στην Ορεστιάδα!!

    Διευκρίνιση: το σημείο διανυκτέρευσης της πρώτης μέρας ΔΕΝ είναι το εικονιζόμενο, είναι δεξιά από τον δρόμο Παύλιανης-Υπάτης, όπως γράφω στο κείμενο. Συχνότητα επικοινωνίας, η γνωστή “1”. Από τον δασικό μέχρι το camp υπάρχει επαφή ασυρμάτου, αν κάτι χρειαστείτε.

    Ντίνο, θα περιμένεις τελικά να πάρεις τις Ζωή-Μυρτώ? Αν όχι, μπορούν να ανέβουν με το Fiat μέχρι την Παύλιανη και να βρεθούν εκεί με τον Μιχάλη, ή να κατέβουμε να τις πάρουμε εμείς. Κανονίστε το και ενημερώστε με τηλεφωνικά.

    Μιχάλη, εντάξει το σαζμάν?

  17. vlassis says:

    Παλτο, ξεπαλτο δεν εφτυνε δοντια δεξια-αριστερα.
    Κανα φλασακι και κανα μαρσπιε το πολυ.

  18. Mike Miskis says:

    Γουν τσιν τσον τσουν (τον κινέζο…)

You must be logged in to post a comment.