Βόρεια απ’την Γκιώνα, ανατολικά απο τα Βαρδούσια και δυτικά απ’το Καλλίδρομο.



10 Comments to “Βόρεια απ’την Γκιώνα, ανατολικά απο τα Βαρδούσια και δυτικά απ’το Καλλίδρομο.”:
  1. Mike Miskis says:

    Θα μπορούσαμε να έχουμε ατελείωτες φωτογραφίες αλλά ο μοναδικός που τραβούσε ήταν ο Μούρ που το 90% της δραστηριότητας έκανε spotting?

    Δηλαδή δεν έχουμε φωτό από τα V, ούτε από το camp?

    Τι απίθανο μέρος… Που ήταν όλη η μιζέρια που κυριαρχεί πια στη καθημερινότητα, αυτές τις δύο μέρες? Είναι μαγικός ο τρόπος που στις δραστηριότητες της ομάδας θυμόμαστε το απλούστερο: πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια μέρα, πόσο πλήρης…

    Λοιπόν, Γιάννη και Βαγγέλη, καλωσήλθατε και επίσημα. Εκτός των άλλων, τώρα οφείλετε και ισόβιο σεβασμό στο νονό σας τον Ανδρέα! Κωστή και Ναυσικά, εύχομαι καλή περίοδο γνωριμίας ως δόκιμα μέλη!

    Όλοι έχετε πλέον καταλάβει ότι στην ομάδα τα πράγματα εξελίσονται πολύυυυ αργάαααα. Κάτι σαν το αποστακτήριο του Jack θυμίζει. Enjoy the ride λοιπόν, γιατί σε πείσμα της γρίνιας και της αρνητικότητας, πιστεύω πως τα καλύτερα είναι μπροστά και από εμάς εξαρτάται πόσο συναρπαστικά και θετικά θα είναι τα επόμενα χρόνια.

    Στις εποχές που ζούμε, η αξία της κάθε μέρας σαν αυτές που περάσαμε στην Οίτη είναι ανεκτίμητη. Η φωτογραφία του Ιάκωβου στη κορυφή με τη μαγική θέα, με το laptop στα γόνατα (!) τα λέει όλα. Μπράβο σου όμως που κατάφερες να έρθεις, έστω και έτσι. Καταλαβαίνω απόλυτα όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ακολουθούν. Για ‘μένα και ευτυχώς και για κάποια άλλα μέλη, το βουνό είναι τόσο απαραίτητο όσο και το οξυγόνο που αναπνέουμε. Η ομάδα είναι εδώ και σας περιμένει όταν και όποτε και αν τη ζητήσετε, γιατί “once a Nomad – always a Nomad” όπως έχουμε αποφασίσει.

    Ιάκωβε (ξάδελφε του δικού μας), χάρηκα για τη γνωριμία.
    Κατερίνα επίσης, και σόρυ που σου ρήμαξα τα Stuyvesant!!!

  2. Musashi says:

    Mike για φωτογραφία από το Camp κατι θα κάνουμε αλλά για τα V δεν υπάρχει περίπτωση γιατί ήμουν απασχολημένος!. Παρατήρησα Mike ότι πρώτη φορά σε βάζω σε τόσες φωτογραφίες. Γιάννη, Βαγγέλη καλώς ήρθατε και τυπικά και οριστικά. Κωστή – Ναυσικά καλώς ήρθατε, ελπίζω τώρα με σας και το Φιλαράκι πλέον στην ομάδα να κάνουμε αμέτρητα ταξίδια!!! Jaico μπράβο που τα κατάφερες και ήρθες.( μια δορυφορική σύνδεση στο αυτοκίνητο θα σε σώσει http://www.groundcontrol.com/BGAN.htm ). Κατερίνα χαρήκαμε πολύ που σε γνωρίσαμε, μόνο να μιλούσες λίγο παραπάνω…!!!. Την επομένη να φέρεις περισσότερα τσιγάρα γιατί ξέρεις.. ο Μισκής επιθυμεί να το κόψει και όπως καταλαβαίνεις… θα χρειαστούν περισσότερα!! Ιάκωβε, Παναγιώτη χαρήκαμε που σας ξαναείδαμε. Αιμίλιε χάρηκα που παλέψαμε και σ’ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια στο καθάρισμα της διαδρομής!! Φιλαράκι μας λείπεις!! (που να δείς το σύστημα που έχω φτιάξει για την πλοήγηση)!!

  3. Dinos says:

    Ήταν μια δραστηριότητα όπως την ήθελα!!! (ykhim)
    Kωστή & Ναυσική καλώς ήλθατε! Γιάννη & Βαγγέλη καλώς μπήκατε!
    Ξάδελφε Ιάκωβε χαρηκα πολύ που σε ξαναείδα, Κατερίνα πιστεύω ότι είσαι Nomadoκόριτσο και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.
    Άντε να βρεθούμε όλοι μαζί και στον Ταυρωπό!

  4. Κωστής says:

    Δευτέρα κι ανώμαλη προσγείωση στη μίζερη πραγματικότητα, στο βάλτο του γραφείου…άγριες διαθέσεις που ευτυχώς, μάλον δεν εκτονώθηκαν…βούλιαξαν στην συνειδητοποίηση της ύπαρξης δύο κόσμων, του κάθε μέρα και αυτού που ζήσαμε το σαββατοκύριακο που πέρασε. Οποιος με ρωτήσει ,θα του απαντήσω ότι εικονική πραγματικότητα είναι η καθημερινότητα …η απόλυτη στρέβλωση της ζωής, κι ότι η αλήθεια κρύβεται πάντα εκεί έξω…στους χαμένους για τους πολλούς ,αχανείς ορίζοντες.
    Μιχάλη Μισκή, νονέ μας , σε ευχαριστούμε που μας έκανες introduce σε αυτήν την υπέροχη ομάδα, σε αυτούς τους τόσο ιδιαίτερους και ξεχωριστούς ανθρώπους ,που μας έδωσες την ευκαιρία να μοιραστούμε τη νομαδοπαρέα . Φιλαράκο Μουρ ,να είσαι σίγουρος ότι το ταξίδι τώρα ξεκινά. Γιάννη και Βαγγέλη …γιουπιιιιι… είστε πια μέλη, Αντρεούλη και παίδες είστε άπαιχτοι, Ντινάκο μας κι Ιάκωβε να σας ξαναδούμε το συντομότερο, Κατερίνα και Ιάκωβε-ξάδερφε χαρήκαμε πραγματικά για την γνωριμία.
    Φιλαράκια-συντροφάκια σας ευχαριστούμε όλους ξανά…δεν βλέπω την ώρα να ξαναζήσουμε το όνειρο ξανά όλοι μαζί παρέα…
    Κωστής Ναυσικά

  5. Κέλλυ says:

    Σνιφ, σνιφ ζηλεύουμε πολύ… ελπίζουμε πως την επόμενη φορά θα είμαστε όλοι μαζί!

    Γιάννη & Βαγγέλη με εγκαταλείψατε ως δόκιμοι, ευτυχώς που ήρθαν ο Κωστής με τη Ναυσικά να καλύψουν το κενό…
    Κέλλυ-Γιώργος

  6. Παναγιώτης says:

    Η οικογένεια μεγαλώνει και είμαι πολύ χαρούμενος. Γιάννη , Βαγγέλη εδώ και πολύ καιρό αισθανόμαστε ότι είστε δικοί μας άνθρωποι και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Κωστή, Ναυσικά χαίρομαι που θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα γιατί ξέρετε πόσο σας εκτιμώ.
    Και προς τους 4: Αξιοποιήστε τον ενθουσιασμό και την κεκτημένη ενέργεια που έχετε για να μένει η φωτιά της ομάδας αναμμένη. Είναι αυτό που χρειάζεται σε περιόδους όπως αυτή από την οποία βγαίνουμε που οι δυνατές βροχές και τα λοιπά φαινόμενα προσπάθησαν να την περιορίσουν!
    @musashi: φιλαράκι για το καινούργιο σου gps τα έχω μάθει εδώ και καιρό. Σου εύχομαι πολύ σύντομα να δεις στην οθόνη του χάρτη μακρινό και εξωτικό!

  7. Γιάννης says:

    Κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω προσωπικά και για την “τυπική” είσοδό μας στην ομάδα, η οποία βέβαια από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε. Και λέω τυπική, διότι σας αισθάνομαι και εγώ όλους, όπως λέει και ο Παναγιώτης, από καιρό δικούς μου ανθρώπους.

    Kωστή – Ναυσικά καλωσήρθατε στη Νomadοικογένεια! Η θετική ενέργεια και ο ενθουσιασμός που εκπέμπετε, σε συνδυασμό με τον πράσινο μουτζούρη, καθιστούν τη συμμετοχή σας στις δραστηριότητες της ομάδας απαραίτητη!

    Όσο για τη δραστηριότητα, νομίζω πως τα είχε όλα. Διαβίωση στο βουνό που τόσο μας είχε λείψει, πανέμορφη και ασφαλής για όλα τα οχήματα διαδρομή, μαγική παρέα και ψήσιμο υπό το φως του φεγγαριού…

    Χωρίς να θέλω πάντως να ευλογήσω τα γένια της jeepοοικογένειας, έμεινα εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που κινείται το JK στο βουνό, όπου πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το δω εν δράσει. Νομίζω ότι δεδομένου του όγκου και του μεταξονίου του, το πάτημά του είναι υποδειγματικό. Στο V από το οποίο δεν έχουμε ούτε μία φωτό, πέρασε σα να μη συμβαίνει τίποτα. Είμαι ανυπόμονος να δω στο μέλλον JK με πιο extreme στήσιμο στο βουνό και ποιος ξέρει, κάποτε και σε trophy.

    Τέλος, συγχαρητήρια και από μένα στον Ιάκωβο, που παρά τις υποχρεώσεις του (chat στο facebook κλπ), κατάφερε να είναι μαζί μας στο βουνό. Επίσης στο ξάδελφο Ιάκωβο που έδειξε ότι “το χει” και αυτός. Είναι της οικογενείας φαίνεται…

    Δεν βλέπω την ώρα να έρθει ο Ταυρωπός…

    Κατερίνα :

    “Παιδιά, σούπερ οι φωτογραφίες! Τώρα που τις βλέπω απ το δωματιάκι μου, μου φαίνεται απίστευτο ότι εμείς είμασταν εκεί πάνω!

    Πέρασα πολύ καλά, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Μπάκη για το αντίθετο :))) Δε βρίσκει εύκολα κανείς τόσο όμορφους τρελούς :))
    και ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα. Φιλιά σε όλους
    Κατερίνα”

    Μπάαααιιι!

  8. Mike Miskis says:

    Γιάννη —> περάσαμε την αρκούδα από το V με πέντε τρισάγια και τρία ευχέλαια (αν έβρεχε θα της κάναμε και λιτανεία) κι’εσύ εντυπωσιάστηκες!!

    Κατερίνα —> χαίρομαι που πέρασες καλά, θα χαρούμε να έρθεις Ταυρωπό!

    Κωστή & Ναυσικά —> στο avatar σας ποιος από τους δύο απεικονίζεται και τι έχει πιεί?

    Κέλλυ —> τα νέα δοκιμάκια το 110 το πάνε μισό-μισό, μήπως θα έπρεπε να πάρεις τα κλειδιά του G?

    Πάνο —> όταν με το καλό ξαναέρθεις δραστηριότητα θα έχεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

  9. Iakovos says:

    Γεια σας φιλαρακια και απο εμένα!
    Η δραστηριοτητα ηταν μαγική, μοναδική και αναζωογονητικη και ήρθε σε ένα σημείο που απλά η ζωή μας (η τουλάχιστον “με”) ειχε καταβάλει και μας είχε βάλει στο τρυπάκι της γρηγορης και αγχωτικής καθημερινότητας… Μη με ρωτήσετε τώρα αν καταφερε (ιδιως για εμένα) να αναδιοργανώσει την καθημερινότητα μας, γιατι απάντηση δεν έχω, αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι μας έδωσε μια γερή δόση “αντιοξειδωτικών” που λέει και το φιλαράκι μας ο Μουρ…!

    Ψάρακλες… Welcome On Board… και εύχομαι τώρα που πλέον μπορείται και με κοιτάτε στα ματια να συνεχίσεται να μου γυαλίζεται τις αρβύλες…!!!

    Κωστή Ναυσικά, καλώς ορίσατε στην Nomad – οικογένεια και θα κρατήσω για όλους σας και μας τα λόγια απο το φιλαράκι που μιλούν σωστά… ” Αξιοποιήστε τον ενθουσιασμό και την κεκτημένη ενέργεια που έχετε για να μένει η φωτιά της ομάδας αναμμένη. Είναι αυτό που χρειάζεται σε περιόδους όπως αυτή από την οποία βγαίνουμε που οι δυνατές βροχές και τα λοιπά φαινόμενα προσπάθησαν να την περιορίσουν!” (Επίσης μην ξεχνιόμαστε.. οι αρβύλες χεσκονισμα και το κρεβατι στρωσιμο εεε… ) 🙂

    Ο ξάδερφος σας στέλνει τα χαιρετίσματα του και μου είπε να σας μεταφέρω τις θερμότερες ευχές του και ότι χαρηκε για εσάς που ξαναείδε και για εσάς που γνώρισε…!

    Κελλυ και Q καλή επιτυχία στο νέο αυτο εγχείρημα και μακάρι όλα να πάνε καλα… (Q εκείνο το στριφωμα στη Λάρα, εγώ μάλλον θα το απέφευγα…)

    Φιλαράκι, ξέρω ότι εχω εξαφανισθεί αλλά η καθημερινότητα με έχει βαλει σε τρελό λούκι (και οχι δεν ειναι δικαιολογία… γιατι θέλω να τα πουμε απο κοντα και θα το κάνω σύντομα)… Καταταγείται μας έλεγαν…!

  10. vlassis says:

    Δοκιμοι πεστε και παρτε απο 20.

    Νεοι εσεις εχετε παρει πολλες …αφηστε το λοιπον και καλωσηρθατε

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!

You must be logged in to post a comment.