Για όσους ακόμη δεν την γνώρισαν……

Λαρίσσα, ψηλή, ξανθιά, ρωσίδα! Έχει στείλει και αίτημα για μέλος! Ποιμενική Καυκάσου κιλά 76, καθόλου υπέρβαρη, όλα σε μύες!


24 Comments to “Για όσους ακόμη δεν την γνώρισαν……”:
  1. Mike Miskis says:

    Δεν κατάλαβα, έπαθε τίποτα η Λάρα σου?

  2. Musashi says:

    τι λέτε ρε;……

  3. Παναγιώτης says:

    Τώρα κατάλαβα…
    Δοκιμάζει την καινούργια φωτογραφική μηχανή…

  4. vlassis says:

    Ουγκ..??????!!!

    ΥΓ Musashi καλορίζικια (χεχεχεχεχεχε)

  5. Νikos says:

    Ρε Musashi, γιατί δεν τη φέρνεις στις εκδρομές? Είμαι βέβαιος ότι με εσένα για αφεντικό θα είναι αρκετά υπάκουη και θα γουστάρει τις μεγάλες αποστάσεις… Κούκλα είναι… Φτου-φτου! Πιστεύω ότι τα μικρά της θα έχουν την τιμή να αποτελούν την υπηρεσία σεκιούριτι στο Νομαδοχώρι!

  6. Dinos says:

    Ζωή ν’άχει η Λάρα σου Mike!

  7. Νikos says:

    Α, ναι, και παίρνεις τρελλή απουσία που δεν ήρθες έστω και με τους ορούς, τα θερμόμετρα και το Πι, στην εκδρομή… Έχασες! Και εσύ, και όσοι άλλοι δεν ήρθαν (Ντιν-Ντον Παναγιώτη, Ντίνο, Στέλιο, Q,…)!

  8. Παναγιώτης says:

    Έλα μωρέ σιγά την εκδρομή…

  9. stelios says:

    Εγώ πάντως άκουσα ότι ήταν ένα mini-Trophy!

  10. Παναγιώτης says:

    Ναι καλά. Πάτησαν 2 πόντους χιόνι, έβαλαν και τη μία ρόδα τους σε μια λασπολακουβίτσα έβγαλαν και κανά δυό σκηνοθετημένες φωτό και κάτι έγινε…πφφφ!

  11. vlassis says:

    Tι θα γίνει ρε νέος?
    Θα δούμε τίποτα?

  12. Νikos says:

    Πάνο, το νυχτερινό εργατο-εκκρεμές πάνω από το γκρεμό έπρεπε να δεις… Και ή αυτό ή τίποτα… Αν παίρναμε το δρόμο προς τα πίσω περίπου τώρα θα φτάναμε στον ξενώνα…

  13. stelios says:

    Ακουσα ότι ο Ανδρέας πήρε τη κάτω βόλτα… Αλλά το έσωσε τελικα!

  14. Παναγιώτης says:

    Τι γκρεμούς και εργατο-εκκρεμές και νύχτες μας λέτε ρε παλιόπαιδα αφού τη βγάλατε στην ταβέρνα…άντε ας το πάρει το ποτάμι…

  15. Dinos says:

    Kαι δεν μας είπαν τίποτα για τις… νύχτες στα δωμάτια!

  16. Παναγιώτης says:

    Λοιπόν μια και δε μιλάει κανείς θα σας πω εγώ μια ιστορία από το off-road που έκανα το ΣΚ. Πήγα στον Ταύγετο μόνος μου. Έχω ξεκινήσει που λέτε μια πολύ δύσκολη διαδρομή πάνω από τον Μυστρά ώσπου ξαφνικά βρίσκομαι μπροστά σε μια τεράστια πλαγιά με απίστευτη λάσπη. Ύψος πλαγιάς 2500 μέτρα. Λάσπη Τρανσυλβανίας τουλάχιστον. Ξεκινάω να τη διασχίσω κάθετα αλλά φυσικά το cruiser αρχίζει να γλιστράει ανεξέλεγκτο προς τα κάτω. Προσπαθώ με την τρομερή μου τεχνική κατάρτιση και εμπειρία να το σώσω αλλά αυτό επιταχύνει προς τον γκρεμό. Βλέπω χαμηλά στο γκρεμό μια σκοτεινιά και μια ταμπέλα:

    Περνάω γλιστρώντας ξυστά από την ταμπέλα αλλά προλαβαίνω φυσικά να βγάλω τη φωτογραφία. Το cruiser πέφτει στο κενό και αρχίζει να παίρνει τούμπες. Δεν χάνω την ψυχραιμία μου και βλέποντας τον πάτο να πλησιάζει κλειδώνω και τα δυο διαφορικά και πατάω τέρμα το γκάζι. Το αμάξι ευτυχώς πέφτει με τις ρόδες και αρχίζει να ανεβαίνει την κάθετη κλίση προς την επιφάνεια. Φτάνοντας πάνω έπρεπε από κάπου να δεθώ. Βλέπω μπροστά μου μια τεράστια Ελιά (πρέπει να είναι αυτή που μας είπε κάποια στιγμή ο Κλεόπας). Βάζω στο γκάζι το τρίποδο της φωτογραφικής μηχανής, πηδάω έξω και δένομαι με τον εργάτη…Απίστευτο;

  17. vlassis says:

    Aγόρι μου τι έπαθες ? είσε καλά?
    Τι σου ρίξανε στο ποτήρι ?
    Μήπως φταίει κάτι που ΄δες το μεσημέρι?
    Γιά το νέο ωράριο?

  18. Mike Miskis says:

    Ρε Φιλαράκι, δε ντρέπεσαι λίγο?

    …όλο το καλό το σταφ το καπνίζεις μόνος σου…??

  19. Παναγιώτης says:

    Το κάπνισμα το’ χω κόψει. Αν δεν γράψετε τίποτα για την εκδρομή θ΄αναγκαστώ να σας παρουσιάσω τη δεύτερη ιστορία του “Βιβλίου των Φανταστικών Off-Road Διαδρομών” (Sorry Mr. Borges). Σε περίπτωση που δεν έχετε φωτογραφίες συμβιβάζομαι με 1000 λέξεις…από τον καθένα σας φυσικά.

  20. stelios says:

    Επίσης άκουσα ότι κάποιος θέλει να πουλήσει το τουτού του και να πάρει wrangler! Λύσσαξε!

  21. Iakovos says:

    Μα καλά… τι φήμες και ιστορίες έχουν διαδωθεί για ενα απλό και συνηθισμένο διήμερο που περάσαμε στην Οίτη?

    Εγώ το μόνο που έζησα ήταν ότι δεν με έπαιξαν… !!! αλλα τελικά και με τα ΑΤ έβγαινα κανονικά .. φυσικά βοηθάει και το ότι ΤΟ’ΧΩ

  22. Νikos says:

    Φιλαράκι, από φωτό άλλο τίποτα, μέχρι που με παράτησε ο μάστοράς μου προχτές το βράδυ για να συναντήσει τον Πάλιουρα Της Συμφοράς για να του δώσει cd με φωτό για να τις βάλει στο site. Και να το αποτέλεσμα… ΤΙΠΟΤΑ. Κι εγώ έχω μερικές αλλά δεν ξέρω πως μπαίνουν στο site. I rest my case.

  23. Iakovos says:

    Φαντάζομαι ότι τώρα πλεον ξέρεις γιατι είσαι ακόμα Νέωπας… 😀
    Στείλε μου τις με το email και αυτές!!!

  24. vlassis says:

    H βάλτε φωτό η ο Musashi θα αμολήσει την εικονιζόμενη.

    Αλλα να μου πεις απο ζεστή σοκολάτα στο τζάκι τι φωτό να βάλετε εεεεεε εε εε!!!

You must be logged in to post a comment.