Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη

Συνοπτικά, θα μπορούσε να πει κανείς ότι στην Ελλάδα έχουμε γίνει kolos.

Συνιστώ ψυχραιμία 😎

Mike Miskis

 


17 Comments to “Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη”:
  1. panos says:

    Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου!

  2. Mike Miskis says:

    …και σύνεση επίσης (συνιστώ).

  3. Ανδρέας says:

    Ζούμε στην ίδια χώρα τρώμε όλοι το ίδιο κ@υλι βλέπουμε όλοι τις ίδιες εικόνες και δυστυχώς ο καθένας τις ερμηνεύει με το δικό του τρόπο .

    Το μεγάλο κακό δεν είναι η χειροδικία του εκάστοτε τύπου .

    Το μεγάλο κακό είναι η επιβράβευση του από πολλούς μια που πιστεύουν ότι αυτή φταίει για όλα , αυτό το παλιοκουμουνι !!!!!!

    Κρίμα πολύ κρίμα και ντροπή !!!!!

    Άλλωστε αυτή τον έδειρε πρώτη !!!!!!

    Αυτά ακούς και βλέπεις και απογοητεύεσαι για την κρίση του άμοιρου Ελληνικού λαού .

    Δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να δείρουν το γαϊδούρι και δέρνουν το σαμάρι .

    Δυστυχώς δεν ξέρουν ότι όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού του κινδυνεύει και το δικό τους να καεί .

    Σίγουρα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να προσέχουμε τι λέμε .

  4. Παναγιώτης says:

    Το ερώτημα που ζητά απάντηση είναι αν το να χτυπάς είναι σωστό ή λάθος; Δε νομίζω…Όλοι ξέρουν ότι είναι λάθος.
    Το ερώτημα είναι ποιος είναι υπεύθυνος που το εν λόγω κόμμα πήρε 7%…
    Αν επιχειρήσεις ν’ απαντήσεις σ’ αυτό θα δεις ότι φταίει κι αυτή….

  5. Ανδρέας says:

    Ναι βέβαια φταίει που είναι γυναίκα , που είναι αριστερή , που κατούρησα το βράδυ ,που ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή . που έχυσα τον καφέ , που έφτυσα την τσίχλα , που λάλησε ο κόκορας !!!!!! Μου θυμίζει το έγινα πόρνη για το παιδί μου !!!!

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ !!!!!!!!!!

    Τα του Καίσαρα τω Καίσαρι είναι άγνωστες λέξεις για την Ελλάδα .

    Τέλος πάντων δεν έχω κάτι άλλο να γράψω απλά βρήκα την αφορμή να γράψω αυτά τα λίγα εξαιτίας πρόχειρων εκτιμήσεων από αγαπημένα μου πρόσωπα .

  6. Παναγιώτης says:

    Για κάποιο λόγο, που δεν καταλαβαίνω, δεν μπορείς να το δεις.
    Φταίει ΚΑΙ αυτή (όχι μόνο αυτή) γιατί είναι μέρος ενός πολιτικού συστήματος που επί μακρόν μας κακοποιεί και μας βιάζει λεκτικά και σωματικά (βλέπε μας σφαλιαρώνει) αλλά και γιατί είναι εντελώς μα εντελώς αποκομμένη, σαν μια σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα, από τον κόσμο στο όνομα του οποίου περιφέρει τον αχαλίνωτο ναρκισσισμό της από κανάλι σε κανάλι με την προσφορά της να έχει μόνιμα αρνητικό πρόσημο.
    Αναρωτήσου: Πριν ο “λεβέντης” σηκώσει χέρι υπήρχε βία στο “διάλογο” ή όχι. Όταν είδα το βίντεο η πρώτη εικόνα που σχημάτισα ήταν 4-5 ψυχικά ανάπηρων που “σφάζονταν” στην τηλεόραση.
    Το ότι στο τέλος ένας άρχισε να δέρνει δε μου έκανε και πολύ εντύπωση και ξέρεις γιατί; Γιατί βλέπω σε καθημερινή βάση τρομακτική βία από και προς κάθε κατεύθυνση…

  7. Ανδρέας says:

    Φιλαράκι πρώτα από όλα ρώτησε μια γυναίκα πως αισθάνεται όταν την πλακώνουν στο ξύλο και ύστερα συγκρινετο με την λεκτική βία .

    Από εκεί και ύστερα μάλλον δεν κατάλαβες τα γραφωμενα μου .

    Λέω λοιπόν όταν ονοματίζεις και στοχοποιεις ένα άτομο η εκπρόσωπο μιας πολιτικής παράταξης αποδίδοντας του ευθύνες (που σίγουρα έχει )και συνειδητά η ασυνείδητα δεν αναφέρεσαι στους υπολοίπους συνυπεύθυνους με πολύ μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτό προβληματίζει .

    Είμαι βέβαιος πολυαγαπημένο μου φιλαράκι ότι λίγο έως πολύ συμφωνούμε αλλά ίσως μερικές φορές ο γραπτός λόγος ιδίως όταν αυτός δεν είναι και επάγγελμα σου να αφήνει αρκετά κενά .

    Όλα αυτά πάντα με την αγάπη και την εκτίμηση για το άτομο σου .

    ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ !!!!!!

  8. Ανδρέας says:

    Και κάτι σημαντικό που παράλειψα .

    Αντί για τις βράδυνες ειδήσεις βλέπω το κάτι ψήνεται , στα πρωιναδικα την Μελέτη και γενικότερα αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι να βλέπω πολιτικές συζητήσεις .

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ !!!!!!

    ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ !!!!!

  9. Παναγιώτης says:

    “Φιλαράκι πρώτα από όλα ρώτησε μια γυναίκα πως αισθάνεται όταν την πλακώνουν στο ξύλο και ύστερα συγκρινετο με την λεκτική βία”
    Δηλαδή επειδή η λεκτική βία είναι στην κλίμακα πριν από τη σωματική είναι ανεκτή; Και ποια θα ήταν η γνώμη σου για το περιστατικό αν στην θέση της γυναίκας ήταν ο Πάγκαλος ή ο Τσοχατζόπουλος;

    “Λέω λοιπόν όταν ονοματίζεις και στοχοποιεις ένα άτομο η εκπρόσωπο μιας πολιτικής παράταξης αποδίδοντας του ευθύνες (που σίγουρα έχει )και συνειδητά η ασυνείδητα δεν αναφέρεσαι στους υπολοίπους συνυπεύθυνους με πολύ μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αυτό προβληματίζει .”
    Φυσικά και αναφέρομαι σ’ αυτήν γιατί εμπλέκεται στο συγκεκριμένο περιστατικό και γιατί είναι παλιά καραβάνα. Η ευθύνη της για το ότι οι πολιτικοί “δέρνονται” στα κανάλια είναι μεγαλύτερη από των άλλων δύο. Επίσης αναφέρθηκα στο πολιτικό σύστημα ως σύνολο αν το πρόσεξες. Τι άλλο να έκανα; Να ξεκίναγα απ’ αυτήν και να έφτιαχνα κατάλογο με όλους όσους θεωρώ υπεύθυνους με δίπλα τους το ποσοστό της συνευθύνης; Αν αυτή έχει μικρότερο ποσοστό ευθύνης από κάποιον άλλο τι πρέπει να κάνουμε, να την αμνηστεύσουμε;

  10. Ανδρέας says:

    ???????

  11. Mike Miskis says:

    “….βλέπουμε όλοι τις ίδιες εικόνες και δυστυχώς ο καθένας τις ερμηνεύει με το δικό του τρόπο”

    Άκου εκεί, ο καθένας μας να τις ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο. Αθλιότης! Ο ιωσήφ ή ο αδόλφος δεν θα μας άφηναν ποτέ να πέσουμε τόσο χαμηλά 😎

    Το κακό είναι ότι, όσο συζητάτε, η κοπελιά στη φωτογραφία εξακολουθεί να δένει το λουράκι του παπουτσιού της και έτσι λίγοι προσέχουν αυτά που λέτε.

    Πάντως, κρίμα που τα ορκ τσακώθηκαν μεταξύ τους. Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που, χρυσή αυγή και π.α.με., βρέθηκαν αγκαλιασμένοι στο πλευρό των προοδευτικών απεργών της χαλυβουργίας: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5b8TBnbNoUo

  12. Ανδρέας says:

    Ρε Μαικ μου αν και είπα να σταματήσω το γράψιμο χέστηκα για το τι κάνουν ΑΥΤΟΙ !!!!! όπως και είπα δεν με ενδιαφέρει κανένας από αυτούς τι λέει και τι κάνει .

    Με προβλημάτισε η αποδοχή της βίας από εμάς τους ίδιους, ουε και αλίμονο αν υιοθετηθούν τέτοιες τακτικές . Έχουμε νόμους για απόδοση της δικαιοσύνης ,(εντάξει δεν μπορούν να ανήκουν σε αυτούς και οι ημίθεοι βουλευτές μας ) ανθρώπους να τους κάνουν πράξη δεν έχουμε , ανθρώπους να συντάξουν νόμους για όλους ίδιους δεν έχουμε .Οποίο κόμμα πιστεύει ότι μπορεί να επιφέρει την κάθαρση ας το κάνει με νόμους δίκαιους που θα εφαρμόσει και εγώ θα είμαι μαζί του κυριολεκτικά σε οποία παράταξη και να ανήκει. Όχι ξύλο όμως παιδιά προς Θεού όχι επικρότηση στο ξύλο !!!!!!! (υπάρχουν νωπές μνήμες ακόμη ).

  13. Mike Miskis says:

    Καλό μας κάνει, αραιά και που να γράφουμε.

    Άντε βρε κορίτσι μου, μας έσκασες με το ρημάδι το λουράκι.

  14. Γιάννης says:

    Παραβλέποντας το λουράκι, θα ήθελα να τοποθετηθώ επί του θέματος, με τη σοβαρότητα που με διακρίνει πάντα, αλλά και αυτή που αρμόζει στο εν λόγω συμβάν :

    Λυπούμαι βαθύτατα που το συγκεκριμένο ευτυχές περιστατικό προκάλεσε διαφωνία στους κόλπους της ομάδας μας και εξηγούμαι :

    Αν εξαιρέσει κανείς τον διεθνή εξευτελισμό που για άλλη μια φορά υποστήκαμε, τον οποίο όμως εσχάτως έχουμε συνηθίσει, νομίζω ότι μόνο θετικά στοιχεία είχε αυτό που συνέβη. Απαριθμώ μερικά που μου έρχονται πρώτα :

    1) Παρά το γεγονός ότι κάθε λογικό ανθρώπινο ον αποδοκιμάζει τη βία, νομίζω ότι κατά βάθος πολλοί (νοερά τουλάχιστον) θα ήθελαν να τις είχαν ρίξει αυτές τις φάπες στην Κανέλη και στην όποια Κανέλη, με ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει.

    2) Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεδιπλωθεί – για πολλοστή φορά – το δημοκρατικό προφίλ, το επίπεδο, η παιδεία, η αγωγή κ.λ.π. των μελών της Χρυσής Αυγής.

    3) Ο Παπαδάκης έκανε νούμερα που ούτε στον ύπνο του δεν θα έβλεπε.

    4) Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, γέλασε λίγο το χειλάκι μας.

    5) Τόσο η Κανέλη όσο και ο Κασιδιάρης, έγιναν ήρωες ο καθένας στα μάτια των “οπαδών” του και διαφημίστηκαν πολύ και τσάμπα.

    6) Είχαμε την ευκαιρία όλοι μας να θαυμάσουμε την πυγμή και την ετοιμότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις κρίσιμες καταστάσεις ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παυλόπουλος.

    Νομίζω λοιπόν ότι όλοι βγήκαμε κερδισμένοι, οπότε ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ ΚΑΙ ΥΜΙΝ!

  15. Ανδρέας says:

    Νομίζω ότι την μεγαλύτερη πλάκα σπάνε αυτοί που επί σειρά δεκαετιών διοίκησαν και ξεπούλησαν την Ελλάδα και βλέπουν τον θίασο των κουτών κομπάρσων να παίζει σφαλιάρες .
    Νομίζω ότι στην συγκεκριμένη φάση αυτοί είναι οι περισσότερο κερδισμένοι .

    Εμείς φάγαμε και ήπιαμε βασιλικά λένε και το ξύλο το τρώνε αυτοί που τρώνε τα αποφάγια μας .

    ΚΑΛΟ ΣΚ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΓΟΠΑΣ .

  16. Mike Miskis says:

    Ανδρέα, έχεις λάθος.
    Ο περισσότερο κερδισμένος από τη φάση είναι ο Πάκης (μην πάει το μυαλό σου στον διάσημο συνοδηγό αγώνων trophy και άφθαστο πρότυπο για ‘σένα, εννοώ τον Πάκη Παυλόπουλο):

    Δέχεται καταιγισμό προτάσεων από Αμερική για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες δράσης.

  17. Ανδρέας says:

    Δυστυχώς Μαικ τα πράγματα χειροτερεύουν μέρα με την μέρα .

    Με το ζόρι έπιασα 3 κιλά γόπες !!!!!

You must be logged in to post a comment.