Πρόταση για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Κατόπιν εθιμοτυπικής επισκέψεώς μου στο συνεργείο του κυρίου Γιασημάκου, σήμερον την ενδεκάτην Μαρτίου του έτους 2011 και περί ώραν 14:30, έγινα αποδέκτης προτάσεως που έκανε προς την ομάδα μας το αξιοσέβαστο ζεύγος Γιασημάκου για το επερχόμενο τριήμερο της Εθνικής μας εορτής, την οποία έχω υποχρέωση να σας μεταφέρω. Ειδικότερα, η φιλτάτη κυρία Τατιάνα Γιασημάκου, τυγχάνει αποκλειστική κυρία, νομέας και κάτοχος πολυτελούς (αυθαίρετης) αγροτικής κατοικίας, ευρισκομένης εις απόστασιν επτά (7) χιλιομέτρων περίπου από την Αρχαία Ολυμπία, αποτελουμένης από ισόγειο, επιφανείας 32 τ.μ. περίπου και πατάρι 10 τ.μ. περίπου, μετά της αυλής της και του εν γένει περιβάλλοντος χώρου αυτής (για περισσότερες πληροφορίες είμαι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών), ικανής να φιλοξενήσει όσα μέλη της ομάδος θα το επιθυμούσαν. Υπάρχει, βεβαίως βεβαίως, και η εναλλακτική της διαμονής στα πολλά και πολύ καλά ξενοδοχεία της περιοχής. Από άποψη διαδρομών, το μόνο που θυμάμαι από την προ πενταετίας τελευταία μου επίσκεψη στην περιοχή, είναι το υπέροχο δάσος της Φολόης. Καταθέστε παρακαλώ τις απόψεις σας προκειμένου να καταχωρηθούν καταλλήλως.


28 Comments to “Πρόταση για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου”:
  1. Mike Miskis says:

    Παρακαλώ τον διαχειριστή του site κο Μαρκολέφα να καταχωρήσει το post του κου Χαραλαμπάκη ως υπόδειγμα σωστής διατύπωσης προτάσεως για δραστηριότητα.

    Επίσης, ο Ανδρέας να το αντιγράψει με στυλό 100 φορές μπας και μάθει καμιά λέξη. Εφόσον όλες οι -επί σειράν ετών- προσπάθειες μας να εντρυφήσει εις την τέχνη του οφ ρόαδ απέτυχαν, ας τον κάνουμε τουλάχιστον γραφιά.

    Η πρόταση της αγαπητής κας Γιασημάκου αποτελεί για εμένα μαχαιριά πισώπλατη με στομωμένο μαχαίρι μιας και (όπως σίγουρα γνωρίζει) το κυανούν οφ ρόαδ όχημα μου τελεί υπό ομηρίαν εδώ και καιρό από γνωστό καλλιτέχνη του χώρου.

    Τέλος, ενημερώνω το ζεύγος Γιασημάκου ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ στην πρόσκληση, αρκεί να μου εξασφαλίσει μουράγιο για να δέσω την αμερικανικής προελεύσεως μαζουτοκίνητη φορτηγίδα της οικογενείας μου.

    Μετά τιμής
    Γιόρς Τρούλι

  2. Mike Miskis says:

    Μετά τις σκληρές αποφάσεις που λάβαμε στο συνέδριο (παιδικό πάρτυ) της 12ης Μαρτίου και τα καταιγιστικά γεγονότα που τις ακολούθησαν, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στην τιμητική πρόσκληση του ζεύγους Γιασημάκου. Πρέπει να ασχοληθώ με τη λύση της ομηρίας του οχήματος με κάθε δυνατό μέσο, ακόμη και με ψυχοκινητικές τεχνικές.

    Παρόλα αυτά δεν βρίσκω λόγο η δραστηριότητα να μη γίνει από την υπόλοιπη ομάδα… άντε, τα παιδιά μας κάλεσαν και επιπλέον η ντουλάπα της ομάδας έχει γεμίσει πλεκτά κασκόλ και γιλεκάκια.

    Ντινάρα που ήσασταν το Σάββατο?

  3. Dinos says:

    Καλήν σας ημέρα εις όλους! Ευρησκόμην μετά της συμβίας εις την μεγαλόνησσον, και επιστρέψαμεν σήμερον την πρωϊαν.
    Λυπούμαι τα μάλα δια τον προγραμματισμόν οφρόουδικών δραστηριοτήτων με τοιούτον τρόπον, δηλονότι εις μίαν τυχαίαν επίσκεψιν του κ. Χαραλαμπάκη εις το αξιότιμον ζεύγος προέκυψεν η ως άνω απόφασις δια την εξόρμησιν εις την καλλιστάτην Ολυμπίαν. Αν, φευ, ο κ. Χαραλαμπάκης είχε διάρροιαν τι ήθελεν συμβεί; Θα παρακολουθούσαμε όλοι την στρατιωτικήν παρέλασιν; Τοιουτοτόπως, μιλώντας διά εμέ θα ευρίσκομαι πέριξ της της πόλεως της Καστοριάς μετά της λιμνός της, μετά από ικανού χρόνικού διαστήματος προγραμματισθήσα και ουχί εις τον πόδα.
    Μακροημέρευση και καλά παίγνια εις τα δάση της Φολόης!

  4. Mike Miskis says:

    Ντινάρα, δεν μπορώ παρά να θαυμάσω την οξυδέρκεια των παρατηρήσεων σου, καθώς και τον ευγενή τρόπο με τον οποίο αυτές γραπτώς εξεφράσθησαν. Εύγε!!

    “Αν, φευ, ο κ. Χαραλαμπάκης είχε διάρροιαν τι ήθελεν συμβεί;” —> τεράστιος, όπως πάντα.

  5. Γιάννης says:

    Εν συνεχεία των εμπεριστατωμένων και όλως τεκμηριωμένων τοποθετήσεων των ανωτέρω σεβιασμιωτάτων συνοδοιπόρων, σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη ανικανότητα εις την γραπτήν χρήσιν της ελληνικής γλώσσης υπό των υπολοίπων μελών, τα οποία μου έχουν προφορικώς δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν εις την δραστηριότητα, σας ενημερώνω πάραυτα για τα ακόλουθα :

    Η δραστηριότητα θα λάβει χώρα κατά την αρχικώς ορισθείσα ημεροχρονολογίαν κανονικώς. Η αυτοκινητοπομπή, αποτελούμενη από τα γνωστά και μη εξαιρετέα καθαρόαιμα οφ ρόαδ οχήματα, θα ξεκινήσει κατά πάσαν πιθανότητα κατά τις πρωινές ώρες της ιστορικής επετείου, για να καταλήξει εις την προπεριγραφείσα πολυτελεστάτη έπαυλη του ζεύγους Γιασημάκου. Παρακαλούνται θερμά οι συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους όλον τον εξοπλισμό διαβίωσης, διότι οι παρεχόμενες πολυτέλειες της έπαυλης περιορίζονται εις την ύπαρξιν στέγης και εξωτερικών τοίχων.

    Η διαφαινόμενη σύνθεση της ομάδος, εκτός φυσικά από τους οικοδεσπότες μας, έχει ως εξής :

    Ζεύγος Λεμπέση LR
    Ζεύγος Κλεώπα CJ
    Ζεύγος Χαραλαμπάκη TJ

    Εις το σημείον τούτο δηλώνω ότι ουδέν άλλο έχω να προσθέσω.

    Μετά τιμής
    Γουιθ φρέντλυ ριγκάρντς.

  6. Νikos says:

    Βρε λαχαναγορίτες, πως μπορείτε να βιάζετε τοιουτοτρόπως την ελληνική μας γλώσσα? Εγώ άμα λάχει να ‘ούμ θα σκάσω μετά της συζύγου και δε συμμαζεύεται, κανονικώς και σύμφωνα με το προαναφερθέν χρονοδιάγραμμα. Ντάξει? Γεια χαρά νταν ρε μπαγλαμάδες.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς,
    Ολ δε μπεστ

  7. Mike Miskis says:

    Δεν ξέρω τι διαδρομές έχετε στο νου σας αλλά αν είστε σε mood για διάσχιση, μπορείτε να περάσετε από την πίσω πλευρά των βουνών (Ερύμανθος και Αροάνια- από νότο προς βορρά) στο μοναστήρι της Αγ.Λαύρας, κοντά στα Καλάβρυτα. Έχει πάρα πολύ δυνατή ενέργεια σαν μέρος, αρκεί να το πετύχετε χωρίς κόσμο.

    Αν πάτε, δώσε χαιρετίσματα και στα όπλα των παππούδων μου που αράζουν στο μικρό μουσείο. Στα Καλάβρυτα, χτυπήστε και καφέ στην πλατεία που φέρει το όνομα τους.

    Γιάννη, μπορεί το Σάββατο το απόγευμα να έρθουμε με το JK για βόλτα. Θα σου τηλεφωνήσω αν είναι, για να μας κλείσεις κάπου για διαμονή.

  8. Ανδρέας says:

    Ζεύγος Λεμπέση LR
    Ζεύγος Κλεώπα CJ
    Ζεύγος Χαραλαμπάκη TJ

    Ο Θεός και η νεράιδα της εγκράτειας μαζί σας .
    Προτείνω να αποφύγετε μέρος της Κορίνθου – Πατρών που είναι ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και να βγάλετε διαδρομή από Ξυλόκαστρο η Διακοφτο .

  9. Νikos says:

    Καλά ρε νονέ, βλέπεις ότι η σύνθεση της ομάδας είναι σαν σπασμένα καφάσια με πυρίτιδα αποθηκευμένα δίπλα σε παρέα πυρομανών και οικοπεδοφάγων που ετοιμάζονται να κάψουν το διπλανό δάσος.

    Λεμπεσαίοι, Γιασιμακαίοι, Χαραλαμπακαίοι και Κλεωπαίοι…

    Δεν ευαισθητοποιείσαι να έρθεις να μας καθοδηγήσεις με σύνεση και μέτρο, αρετές τις οποίες μόνο εσύ όχι μόνο διαθέτεις, αλλά έχεις και το σθένος και τη δύναμη να επιβάλλεις?

    Εγώ νομίζω ότι κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας της εξαιρετικά κοντόφθαλμης οφροουντικής μας αντίληψης, καθώς και της πολύ κακής μας σχέσης με τους νόμους της βαρύτητας, ελαττώματα που συνοψίζονται σε δύο λέξεις: Άγνοια κινδύνου.
    Λοιπόν, για ξανασκέψου το…

  10. Ανδρέας says:

    Αν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος αυτό είναι για τα βαφτιστήρια μου .
    Είμαι απόλυτα βέβαιος βάζω το χέρι μου στην φωτιά ακόμη και το πατζερακι (αρκεί να είναι σβηστεί η φωτιά ) ότι το επίπεδο σας ξεπερνά πλέον κάθε προσδοκία .
    Βουνό = το σπίτι μας ο Γιαννάκης .
    Και αν κάπου πατέ να παρασυρθείτε ο Παπάκης θα σας συνεφέρει με το καλό η με την απειλή της διαγραφής σας.
    (ΑΧ ρε Μαριεττακι μου αυτός ο γερολαδας πάλι στο πάτωμα θα σε κοιμίσει !!!!!!)

  11. Γιάννης says:

    Αντρέα, ξέρουμε ότι δεν σε αφήνει η Κική να έρθεις, δεν χρειάζεται να εκτίθεσαι.

  12. Νikos says:

    Για να καταλάβω κάτι…
    Ο Πάκης θα είναι ο αρχηγός της εκδρομής αυτής? Από πού και ως πού?
    Είναι ο παλαιότερος? Όχι.
    Είναι ο ωριμότερος? Όχι.
    Είναι ο γηραιότερος? Όχι.
    Είναι γνωστός για την αρτιότητα των διαδρομών που επιλέγει? Όχι (βλ. σχόλια προηγούμενης εκδρομής στη Βόρειο Εύβοια)
    Πώς λοιπόν επελέγει αναξιοκρατικά και αυθαίρετα να οδηγήσει τους υπόλοιπους?
    Έχω γυναίκα και παιδί, πρέπει να τα σκέφτομαι αυτά…

  13. Mike Miskis says:

    Νίκο, δεν είναι θέμα λογικών συνειρμών. Για να καταλάβεις, αρκεί να κοιτάξεις στο καλάθι της BMW…

  14. Ανδρέας says:

    Για ποια αξιοκρατία μιλάς ????????
    Αρ ρε καραμουρτζουφλα στην Ελλάδα βρίσκεσαι .
    Όχι τίποτε άλλο είσαι και παλιός και θα έπρεπε να ξέρεις !!!!!!!!!!!
    Ο Πακης πούλησε ψυχή !!!!!! και ΣΩΜΑ !!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ .
    Μην κοιτάς όταν είμαι εγώ στην δραστηριότητα και ορίζομαι σαν αρχηγός αυτό είναι για τα μάτια του κόσμου για ξεκάρφωμα .

  15. Νikos says:

    Ωραία, ακόμα καλύτερα.
    1) Βαριόμουνα να ασχολούμαι με το από που θα πάμε και μετά ο καθένας να μου λέει ότι δεν ήταν ωραία από εδώ και καλύτερα θα ήταν από εκεί, κτλ.
    2) Ότι δε μου αρέσει στη διαδρομή θα μπορώ άνετα να βρίζω τον Πάκη για τις μ… επιλογές που έκανε.
    3) Θα τον ποτίσουμε κάτιτις και θα κάνει ότι του λέμε, ή ότι του έρθει, το οποίο είναι αρκετά κοντά σε αυτά που θέλουμε οι υπόλοιποι…
    Όλα μια χαρά.
    Πάκη είσαι ο αρχηγός μας! Χικ!

  16. Mike Miskis says:

    Η εξέλιξη αυτού του λαμπρού νέου σε ένα σπορ βάρβαρο και μπρουτάλ (φαινομενικά ξένο προς την ευγενική του φύση) θα έπρεπε να σας παραδειγματίζει.

    Εσείς αντίθετα, καταφεύγετε σε συκοφαντίες και υπονοούμενα για την αρετή του…

  17. Ανδρέας says:

    Πέρα από πλάκα λογικό είναι ότι ο υπεύθυνος σε κάθε δραστηριότητα είναι ο πιο παλιός .
    Απλά Νίκο νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να διαλέξει ο Πακης την διαδρομή για να έχετε και κάποιον να βρίζετε κατά την διάρκεια της εκδρομής .
    Α και μην ξεχάσετε .
    1) προεκτείνουμε το αριστερό μας χέρι έξω από το παράθυρο (με κατεύθυνση τον Πακη )
    2) διπλώνουμε πρώτα τον αντίχειρα
    3) και νομίζω την συνέχεια την γνωρίζετε .
    4) Γιασημακο νομίζω ότι την θυμάσαι την άσκηση !!!!!!

  18. Γιάννης says:

    Επειδή το βάρος της πλοήγησης ενός τόσο πολιτισμένου και εκλεπτυσμένου αυτοκινούμενου όχλου είναι όντως μεγάλο, πόσο μάλλον σε άγνωστη περιοχή, παρακαλώ πολύ τον αιωνόβιο πνευματικό μου πατέρα να μου δώσει το τηλέφωνο της συζύγου του, μήπως και την μεταπείσω να τον αφήσει να μας οδηγήσει, όπως μόνο αυτός ξέρει.

  19. Νikos says:

    Ε, μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή… Άλλα τα μάτια του μεθυσμένου (από έρωτα εννοώ βρε κουτά) λαγού και άλλα της πάλαι ποτέ αγωνιστικής κουκουβάγιας…

  20. Ανδρέας says:

    Δευτέρα και Τρίτη που πέρασε 850 κμ με το αυτοκίνητο και γύρω στα 30 ποδαράτα γύρος Πελοποννήσου .
    14 15 16 17 Μαρτίου ξεκινώ από Λαμία φτάνω Φλώρινα και κατεβαίνω από Γιάννενα .
    21 πόλεις 2000κμ με το αυτοκίνητο και γύρω στα 70 κμ ποδαράτα .
    Ε μου πέφτει λίγο βαρύ να γυρίσω Πέμπτη 2 η ώρα το βράδυ και να σηκωθώ το πρωί να κάνω άλλα 350 κμ με το πατζερακι .Με βλέπω σκ για Λουτράκι τζακακι και κανένα ουζάκι στη λίμνη .
    Πάντως σας ευχαριστώ καλά μου βαφτιστήρια για την πρόσκληση . Αν έχετε κανένα μηχανικό πρόβλημα που δεν νομίζω( ιδίως ο Πακης γιατί πάλι το αμάξι του είναι λυμένο στον Χρήστο για την εβδομαδιαία γενική επισκευή ας είναι καλά ο Ψυχας που φροντίζει για το ρεπορτάζ )ας με πάρετε τηλέφωνο να σας λύσω το πρόβλημα . Αν πάλι χαθείτε ρωτήστε τον Βαγγελη !!!!!

  21. Ανδρέας says:

    Άλλωστε είμαι και μέλος στο σκούτερ κλαμπ και έχουμε εκδρομή την Κυριακή .
    Πατίνια ο Πακης σκουτερακι κλαμπ εγώ αμ δε .

  22. Νikos says:

    Καλά βρε νονέ, αυτά τα “κμ” τι είναι? Κυβικά μέτρα? Και γιατί θα κάνεις 70 κυβικά μέτρα με τα πόδια? Σε πατητήρι δουλεύεις? Και ο τρύγος απ’ όσο ξέρω έχει περάσει… Ελαιόλαδο αυτήν την εποχή ελάχιστο φτιάχνουν, αν και νομίζω ότι έχουν βγει κάτι μηχανήματα γι’ αυτή τη δουλειά και δε χρειάζεται να τις πατάς τιε ελιές…
    Άσε που τα χιλιόμετρα με τα τζιπ δε μετριούνται σαν κανονικά χιλιόμετρα. Είναι χιλιόμετρα ευχαρίστησης οπότε δεν κουράζουν. Εμένα, τα βενζινάδικα με πονάνε, τα χιλιόμετρα με το CJ τα απολαμβάνω. Ιδιαίτερα όταν σκέφτομαι τη φιλοξενία, την παρέα και τη βόλτα που μας περιμένει… Πάρε τα τα ταλαιπωρημένα σου πόδια και έλα λοιπόν…

  23. Γιάννης says:

    Σκεφτόμουν ότι λιγότερο μεροκάματο, λιγότερη κίνηση (λόγω και της ημέρας) και ίσως πιο ενδιαφέρουσα να είναι η διαδρομή μέσω Βυτίνας. Κωστή & Ναυσικά, αν βρείτε χρόνο ρίξτε μια ματιά και εσείς στην περιοχή.

  24. Ανδρέας says:

    ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ !!!!!
    Έχετε τον νου σας μια που εγώ αύριο το πρωί θα λείπω .
    Μετά από κάποια ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Πακη αποφασίσαμε σήμερα να συναντηθούμε να πάμε να τσιμπήσουμε κάτι .
    Υπήρξε λοιπόν κάποιο πρόβλημα με το αζιμούθιο που χάραξε ο Πακης και είχε μια ΜΙΚΡΗ απόκλιση της τάξεως των 80 (ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ) με την τοποθεσία που είχαμε το ραντεβού .
    Επίσης μια που είναι γνωστός ο τρόπος ο οποίος ο Πακης ανακατεύει την τράπουλα έχω αυτούσια και αναλλοίωτα τα μηνύματα επικοινωνίας που είχαμε .Θα το σκεπτόμουν πλέον πολύ σοβαρά αν θα λάμβανα υπόψη μου το πλάνο του Πακη .
    Αχ βρε Νίκο εγώ νομίζεις με ελαφριά καρδιά θα μείνω πίσω !!!!!

  25. Ανδρέας says:

    Αχ ρε Νίκο σε θόλωσε η καθαρεύουσα κμ= κιλιομετρα

  26. Γιάννης says:

    Δεν είχα σκοπό να θίξω το συγκεκριμένο θέμα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά κυρίως διότι δεν ήθελα να εκθέσω εσένα πνευματικέ μου πατέρα. Ωστόσο με εξαναγκάζεις να αποκαλύψω την πλήρη αλήθεια, η οποία είναι η εξής :

    Θολωμένος από τα αίσθημα φθόνου που τρέφεις για το international expedition vehicle που διαθέτω, το οποίο ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν μπορείς να ξεπεράσεις, αποφάσισες με τα ποταπά και δόλια σχέδιά σου να πλήξεις την αξιοπιστία μου στο θέμα της πλοήγησης και της ικανότητάς μου στη χάραξη επιτυχημένων διαδρομών, όπως ήταν άλλωστε η άκρως επιτυχημένη τελευταία εκδρομή της Εύβοιας.

    Για να επιτύχεις τον παραπάνω δόλιο σκοπό σου και να με διασύρεις για τη δήθεν αναξιοπιστία μου ως πλοηγού, μου έστειλες παραπλανητικά sms, από τα οποία παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα μόνο : “Πάμε καμία Λίμνη για ουζάκι;”, προσπαθώντας σκοπίμως να με εξαπατήσεις ότι βρίσκεσαι στο εξοχικό σου στο Λουτράκι και κατ’ επέκταση αφενός να με συκοφαντήσεις και αφετέρου να με υποχρεώσεις σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε να καταναλώσω εντελώς άσκοπα περί τα 30 ευρώ βενζίνης (πλέον διοδίων συν ΦΠΑ).

    Αίσχος!!!

  27. Ανδρέας says:

    Που είναι οι φωτο ρε τρισάθλιο βαφτιστήρι

  28. Γιάννης says:

    Παιδιά ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά μόνο τα βράδια έχω χρόνο να ασχοληθώ με το post, το οποίο – όποιος έχει ανεβάσει ξέρει – μόνο εύκολο δεν είναι, ειδικά όταν το υλικό είναι αρκετό. Ελπίζω απόψε να καταφέρω να το τελειώσω…

    Υ.Γ. Αν γνωρίζει κάποιος ποιος επινόησε το wordpress, θα ήθελα να μου στείλετε τη διεύθυνσή του για να του πω δύο κουβέντες.

You must be logged in to post a comment.