Welcome, 2005!!

Για να θυμηθούμε τις καλύτερες φάσεις της πρώτης δραστηριότητας του 2005, θα έπρεπε… να γυρίσουμε ταινία!!
Τι να πρωτοσκεφτώ?? Όσοι ήταν εκεί ξέρουν… Και όσοι nomads, και φίλοι μας, δεν μπορούσαν να είναι μαζί μας, να ξέρουν ότι μας έλειπαν, και τους σκεφτόμασταν συνεχώς!!
Η δραστηριότητα αφιερώνεται σ’αυτούς, και στα nomad girls που έλαβαν μέρος, την Ελένη, την Μυρτώ, την Ζωή, την Άννα, που βράχηκαν, κρύωσαν, έπεσαν, έχασαν κινητά (για λίγο!), κουβάλησαν πέτρες (δύο μικρές), έσκαψαν (και πιάστηκαν), φωτογράφησαν, έφαγαν…άμυλο (…), ονειρεύτηκαν, και έζησαν για πέντε μέρες μαζί μας την ουτοπία της ελευθερίας χωρίς όρια

Τα όρια είναι στο μυαλό μας. Be good!!!
Mike Miskis


5 Comments to “Welcome, 2005!!”:
  1. Dinos says:

    Το χιόνι, ο πάγος, η λάσπη, οι πεσμένοι δρόμοι και τα “παλτά” που συναντήσαμε σ’ αυτή την εξόρμηση, μας έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Η λίμνη έλαμπε και συνεχώς άλλαζε χρώματα. Η διαμονή στον στρατώνα-φούρνο πολύ βολική και πρακτική. Μας έλειψαν πολλές φατσούλες! Ήταν όλα φανταστικά και την Δευτέρα, όπως πάντα, βλέπεις τη διαφορά. Η Μ υ ρ τ ώ ε ν θ ο υ σ ι α σ μ έ ν η ! !

  2. Πάνος says:

    Ντίνο η Μυρτώ είναι γεννημένη nomad! Τα όσα γράφτηκαν μέχρι τώρα για την εξόρμηση με καλύπτουν 100% αλλά θα συμπληρώσω την μικρή μυθική γοητευτική εκκρεμότητα που αφήσαμε πίσω (the Thing!) και το πιο σημαντικό την καταπληκτική φωτογραφική δουλειά που έκανε η Άννα και που θα θαυμάσετε σύντομα!!

  3. Musashi says:

    Nomad είναι να βλέπεις το χνώτο σου στην πρωινή δροσιά,
    να κολλά το μάτι σου στο πορφυρό του ουρανού που αντανακλά στα νερά της λίμνης, να ξεραίνονται τα χέρια από την λάσπη και όλα αυτά να συνοδεύονται από ένα γλυκό, σιωπηλό, κουρασμένο χαμόγελο ικανοποίησης
    Πάνο περιμένουμε με αγωνία τις φωτογραφίες!!
    Μυρτώ = Α Ψ Ο Γ Η ( καλό ταξίδι)( Άντε…και με ένα Jimny)

  4. Μυρτώ says:

    Ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία του να είσαι nomad (για δεύτερη φορά)! Είναι δύσκολο να την περιγράψεις αλλά εύκολο να την θυμάσαι για πάντα. Φεύγοντας για Αγγλία πήρα μαζί μου τα μαγευτικά τοπία της λίμνης πλαστήρα αλλά και όλη τη θετική ενέργεια των nomad! Ελπίζω σύντομα να τριτώσει το “καλό” και υπόσχομαι ενεργό συμμετοχή και λιγότερες πατατούλες… ε, mike? Φιλιά σε όλους και καλή χρονιά!

  5. mike miskis says:

    Μυρτώ, be good στην Αγγλία, και έλα γρήγορα ξανά στους nomads!!!

You must be logged in to post a comment.