Πασχαλινά δώρα (και μία αξιέπαινη ελληνική εταιρεία)

(ή “Το απωθημένο, episode II” )

Τα πρώτα δώρα στο Hilux ήρθαν φυσικά από τον νονό του, τον Μουρατίδη.

Λαμπάδα ARB και σοκολατένιο αυγό ARB, όπως κάνουν όλοι οι καλοί νονοί.

Ενώ λοιπόν περιμένουμε τα δώρα του νονού από το εξωτερικό, το ανεδαίστατο τετρακίνητο κτήνος ζήτησε κι’ άλλο δώρο. Και μάλιστα όχι πολεμικό, αλλά λουσάτο! Άκου πράγματα.. Συνηγορούντων και των γυναικών της οικογένειας, υπέκυψα.

2015-04-17 17.03.54

Η Connolly Hellas είναι μια από τις λίγες πλέον, εξωστρεφείς ελληνικές εταιρείες. Γνωρίζουμε προσωπικά τους ιδιοκτήτες και ξέρουμε την προσπάθεια που κάνουν, κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Η εταιρεία λοιπόν έχει συμβόλαιο με πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες και τους κατασκευάζει τα δερμάτινα σαλόνια που τοποθετούν σε ορισμένα μοντέλα τους. Έτσι, αν αγοράσετε Hilux ή Land Cruiser (ή Jaguar κλπ κλπ ) από οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και έχει το πανάκριβο option του full leather interior, θα μπορείτε να υπερηφανεύεστε ότι το σαλόνι σας είναι φτιαγμένο από ελληνικά χέρια, με όλα τα ISO και τα ποιοτικά πρότυπα της βρετανικής μητρικής Connolly.

Το Hilux λοιπόν πήγε στα παιδιά, αυτοί απλά πήραν το VIN του οχήματος και του τοποθέτησαν το σαλόνι που προβλέπει η μαμά Toyota, σύμφωνα με τους κωδικούς μοντέλου και χρώματος.

DSC03667

Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και η ποιότητα τόσο του δέρματος, όσο και των ραφών και φινιρίσματος είναι απλά κορυφαία. Πραγματική απόλαυση στο μάτι και στην αίσθηση όταν κάθεσαι. Εννοείται φυσικά, ότι τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παρέχουν αυτό το executive προϊόν σε τιμή χαμηλότερη από αυτήν της αντιπροσωπείας, καθώς είναι οι ίδιοι οι κατασκευαστές που το προμηθεύουν στην Toyota Europe.

Ευχαριστούμε Γιάννη και Γιώργο. Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας!

Mike Miskis


2 Comments to “Πασχαλινά δώρα (και μία αξιέπαινη ελληνική εταιρεία)”:
  1. Q says:

    Αυτόματο, δέρματα, πέρασμα από KJ, όσονουπω και οι μεμβράνες….. Mike από πότε άρχισες να ασχολείσαι με το πάρκούρ?

  2. Mike Miskis says:

    ΘεΪκό Q, respect 🙂

You must be logged in to post a comment.