Μια δραστηριότητα των Nomads μέσα από τον φακό του JPF

photo: JPF

Μια εξαιρετική δραστηριότητα στο μαγικό βουνό. Οι διαδρομές, εξαγνιστικές και πανέμορφες. Η ομάδα, μικρή και αξιόμαχη. Ευχαριστούμε τον Χρήστο, τον Βασίλη και τον Παντελή για την παρέα.

Παιδιά, ειλικρινά τα πήγατε πολύ καλά στο off road και ταιριάξατε απόλυτα με τον τρόπο που λειτουργούμε σαν ομάδα. Μακριά από show τύπου “χρησιμοποιούμε 47 τροχαλίες και 76 συρματόσχοινα για να φάμε  5 ώρες σε ένα κομμάτι που περνιέται με 1′ σωστής οδήγησης”  αλλά και από συμπεριφορές τύπου “κλείδωσε τα όλα, το μοτέρ στον κόφτη κι’ο Θεός μαζί σου” 🙂

Όσο για τη παρέα το βράδυ, δεν το συζητάω. Όλοι χαρήκαμε πολύ την συντροφιά σας. Μόνο ο  Γιάννης λυπήθηκε που δεν ήταν παρών για να πλέξει μπροστά σας το εγκώμιο του Ανδρέα. Τον παρηγόρησε όμως το γεγονός ότι διαβάζετε τα αντικειμενικά του άρθρα.

Όλο το πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθως και εντυπώσεις των παιδιών στο forum τους:

http://jpforum.gr/viewtopic.php?f=24&t=5389

Εις το επανειδείν!

Mike Miskis


5 Comments to “Μια δραστηριότητα των Nomads μέσα από τον φακό του JPF”:
  1. Παναγιώτης says:

    Πολύ ωραία δραστηριότητα. Χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά. Φιλιά σε όλους μια και έχω να σας δω πολύ καιρό!

  2. Ανδρέας says:

    Μαικ νομίζω ότι ζηλεύεις επειδή το σαραβαλάκι σου δεν μπορεί να μεταφέρει τόσα συρματόσκοινα για να το κάνεις και εσύ .

  3. Mike Miskis says:

    🙂 🙂 🙂

  4. Iakovos says:

    Μετά απο πολύ καιρό (ούτε που θυμάμαι, ούτε και που θέλω να θυμηθώ, πόσο), συναντηθήκαμε πάλι εκεί έξω…! Στο Σπίτι μας! Καταπληκτική εμπείρια, εξαίσιος καιρός, περιπέτεια και διαβίωση!!! Απίστευτα πολύ συσσωρευμάνη ενέργεια που ήθελε απεγνωσμένα να απελευθερωθεί…! Με μια μόνο λέξη, Λυτρωτικό!!!

    Η παρέα μας εμπλουτίσμένη με 3 καλεσμένους, 3 δυναμικές και πληθωρικές παρουσίες, πολύ σωστά προετοιμασμένες τόσο ψυχολογικά όσο και αυτοκινητιστικά, ο Χρήστος, ο Παντελής και ο Βασίλης, έδεσαν αμέσως με το χαρακτήρα μας. Ελπίζω να την χαρήκατε την δραστηριότητα (και περιμένω το λογαριασμό για το αριστερό σκαλοπατάκι- μα τόσο ψεύτικα τα κάνουν σήμερα?!)

    Παιδιά χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και εις το επανειδείν. Η φωτογραφική σας κάλυψη πολύ καλή!

    Κλείνοντας τόσο η Καρολίνα όσο και εγώ, θα θέλαμε να στείλουμε Special Thanks to:
    Μουτζουράκο: Ναυσικά/Κωστή και
    Τερατάκι: Μιχάλη,
    για την μεγαλόκαρδη φιλοξενία σας…!

    Οι υπόλοιποι της παρέας για άλλη μια φορά… μας λείψατε!

  5. Κωστής says:

    Δεν έχουμε λόγια για αυτό το υπέροχο ΣΚ…πραγματικά ύστερα απο πάρα πολύ καιρό. Αυτά τα απέραντα λιβάδια στα 1700 που σε ενώνουν με τον ουρανό είναι πραγματικά η πιο μεγάλη λύτρωση απο την καθημερινή ζωή στα χαμηλά.
    Η συντροφιά όπως πάντα όλα τα λεφτά …νονός,Αντρεούλης (που κατα την μικρή και ταπεινή μου άποψη είναι ο καλύτερος spotter ever-αυτά να τα ακούει ο Πάκης μας), Σοφοκλέας, Jacobiνος και Καρολινάκι που τους απολαύσαμε ύστερα απο τόσο καιρό…αλλά και 3 υπέροχα καινούργια παιδιά…Χρήστο,Παντελή και Βασίλη χαρήκαμε πάρα πολύ που σας γνωρίσαμε.
    Offroadικα απλά τέλεια κι ο πράσινος μουντζούρης στέλνει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πετράκο που τον έβγαλε από την αναπηρική και τον έκανε πάλι έναν μεγάλο αλλά πιο ευλίγιστο τυραννοαπαλοβροντόσαυρο.
    So Long φιλαράκια Εις το επανιδείν εκεί ψηλά.
    Κωστής Ναυσικάκι Πρασινομουντζουράκι

You must be logged in to post a comment.